icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

butterfly333
11. júl 2019

@ceklis u gyn som bola pred 2 týždeň na preventívke všetko ok. Tie cytokini znacia že mám nejaký zápal? Mam si ešte kúpiť tu serapeptazu?

butterfly333
11. júl 2019

@ceklis jaj a na kontrolu keď bude pozitívny tehu test. Zatiaľ brat inj 3 mesiace

ceklis
11. júl 2019

@butterfly333 ja by som asi pockala 🙈 na to ako záberu tie injekcie a po kontrole. Neviem :( čítam akurát že prečo igampliu a nie medrol a tebe dala tie imunoglobuliny hlavne kvôli tomu nízkemu igg, to ona asi priorite rieši a popri tom sa uvidí čo tie cytokiny. Teda aspoň som to tak pochopila z toho čo čítam o tej igamplii.
Koľko to máš užívať a kedy ideš na kontrolu?
Skús napísať @zibi, ona mi vždy ochotne poradila aj pomohla k všetkým takýmto veciam ❤️

butterfly333
11. júl 2019

@ceklis no tie inj mi vraj majú pomôcť hlavne na tie zvyšné cytokini. Na kontrolu keď bude pozitívny tehu test a inj brat 3 mesiace.

ceklis
11. júl 2019

@butterfly333 hlavne nech to pomôže ✊🏻✊🏻✊🏻

butterfly333
11. júl 2019

@ceklis no dúfam že pomôže že to nebudú zbytočne vyhodené peniaze.

boba82
11. júl 2019

@butterfly333 ano dala mi medrol, uz nikdy v zivote, aj som spontane otehot ale v 23tt potratila...
@ceklis presne, oni vobec nehladaju pricinu, ja som aj silny alergik, co je asi pricina zapalu...tiez to riesim, ale je to cele zle, oni sa to snazia prekryt medrolom, ale to neriesi podstatu a potom to moze dopadnut ako u mna....

monka_brumka
11. júl 2019

prosim o info. po akom case od pozitivneho testu ste sli na odber? je potrebny aj partner tam? nikto v Nitre nedviha telefon, neodpoveda na moje otazky...dakujem

rada2002
11. júl 2019

@monka_brumka dvíhajú len v utorok a štvrtok. Treba si tam zavolať a dajú Ti termín odberu krvi. Skús napísať e- mail. Odpovie Ti sestrička A ak nie zavolaj v utorok.

evaachesa
11. júl 2019

@butterfly333 silno drzim palce nech injekcie pomozu. Hlavne je ze sa nasla pricina preco sa nedari. Tak a teraz to uz len dobojovat do uspesneho konca 🙂

butterfly333
11. júl 2019

@evaachesa ďakujem to áno hlavne ze niečo našli a dúfam ze to aj pomôže že to nebudú zbytočne vyhodené peniaze.

daniela2022
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
11. júl 2019

@butterfly333 urcite to pomoze, verim tomu ;)

butterfly333
12. júl 2019

Baby čo chodíte do imunovital BA keď ste si boli po výsledky tiež ste platili za konzultáciu 30?

smileba
12. júl 2019

@butterfly333 áno a keď som si dala ďalšíkrát kontrolné poslať iba mailom tak to bolo za 20e....ako no comment ako sa nabaluju na ľuďoch...

butterfly333
12. júl 2019

@smileba to je nehorázne za konzultáciu toľko pýtať a to som tam bola vo vnútri 5min.

ajinka23
12. júl 2019

@butterfly333 ahoj ja som na tom podobne ako ty len ešte podozrenie na celiakiu ale neplatila som nič na kontrole ani liečbu nedala až doriesim celiakiu na gastro mam prísť na kontrolný odber.

butterfly333
12. júl 2019

@ajinka23 ja mam celiakiu ok to mi aj na gastro povedala Dr. No ja už teda si dávam pichať tie inj. No snáď pomôžu. Tiež už neviem čo brat aby to pomohlo.

ajinka23
12. júl 2019

@butterfly333 mne celiakiu ze dokaze vylúčiť na 100% len po gastroskopii a nechce to robit v narkoze a ja by sem to asi nedala tak radšej budem držať bezlepkovú dietu

butterfly333
12. júl 2019

@ajinka23 ja som bola na gastro na hadičku už 4x takže všetko ok nebolo to až také hrozné sa sa to.

luckamjar
12. júl 2019

@ajinka23 ja sa tiež pridávam že ta hadička bola úplne ok. Ja som ju dobrých 10 rokov odmietala že nikdy v živote až sa mi problémy zhoršili a videla som v nej záchranu 🙂 za tie roky som sa s tým asi tak nejak vyrovnala a išla tam úplne s presvedčením že toto dám ľavou zadnou a aj tak bolo, vooobec to nebolo nepríjemne ako som čakala a dnes by som už išla hocikedy zase keby musím 🙂👍

boba82
14. júl 2019

ahojte dievcata, chcem sa spytat, ci mate niektora skusenost s uzivanim serapeptazy? Ktoru konkretne ste uzivali? a ako dlho ste to uzivalu? Zlepsilo vam to zapal? dakujem za odpovede 🙂

butterfly333
14. júl 2019

@boba82 ja som si ju práve objednala berie ju moja mama aj sestra.

boba82
14. júl 2019

@butterfly333 a zaznamenali nejake zlepsenie. Vies mi poradit ktoru? ako dlho ju uzivaju?

butterfly333
14. júl 2019

@boba82 no segra užíva druhý mesiac aj mama a že super výsledky ma tlak vysoký zápal mala no aj segra si pochvaľuje aj na migrénu a my máme obe trombofiliu.

boba82
14. júl 2019

@butterfly333 dakujem za info 🙂 tiez nad nou rozmyslam. Uskodit nemoze, snad len pomoct.

semisa
14. júl 2019

@boba82 na zapal je dobry wobenzym.. serapeptaza je hlavne na krv... odstranuje krvne zrazeniny a zhluky

semisa
14. júl 2019

@boba82 seraptaza je najlepsia z enerexu ale kvalitnu je tu tazko zohnat .. najlepsie z kanady alebo uk... a na slovensku je fajn z kompavy

butterfly333
15. júl 2019

@semisa ale aj na zápaly je dobra aj na migrénu a na kĺby atď.

semisa
15. júl 2019

@butterfly333 ano aj