Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@lenkova5 akú poisťovňu máš?
@katkalv5 aha ja do ba imunovital tak uvidím.
@123elenita ďakujem aj ja za odpoveď.
@butterfly333 a v imunovital v BA je to ako s cakacou dobou na termín? S poplatkami a caknim na výsledky?
@butterfly333 union
@wewka1211 ja som nečakala dlho asi mesiac na termín no a 7 týždňov na výsledky. Za vyšetrenie co mi brali krv 110e.potom keď som prišla po výsledky konzultácia ma stála 30e a dali mi injekcie 50e.
aj ja som doplácala 39€, záleží, akú diagnózu napíše doktorka, podľa toho sa doplaca
@margaretka4 aj ja chodim do nitry, a mam igampliu len za doplatok 3,90€.
Asi je dobre spytat sa v lekarni, preco je za plnu uhradu, a potom lekara, preco to napisal tak aby to bolo na plnu uhradu.
@margaretka4 ja som chodila do nitry... Niekolko krat som sa mailom pytala Dzurillovej ze preco doplacam, ale ani raz mi na to neodpovedala...teraz mam liecbu prerusenu z inych zdravotnych dovodov, ale ak zacnem, nenecham sa odbit... @kaktalv5
Mne Dzurillova povedala, že zvýšené nk bunky ani cytokiny nie sú indikáciu pre užívanie Igamplia, že by jej to neprešlo cez poisťovňu, ale keďže Igamplia mnohym na to pomohla, tak mi ju predpisovala za plnú úhradu a mne skutočne pomohla k bábätku
@margaretka4 @lenkova5 @topasitta ja mám problém s bunkovou imunitou, nk bunky a cytokiny som mala v poriadku, tak neviem aká diagnoza musí byť, aby som nedoplácala 39€...😔
raz mi spomenula, že problém musí byt predovšetkým s imunitou ako takou, aby bola Igamplia hradená poisťovňou a to som ja nemala
@katkalv5 ja mam zvýšené cytokiny malo vit D a nízke IgG za injekcie v blave som platila 5e za kus. Teraz čo som volala do VšZP tak ze sa dopláca 3,90.
@margaretka4 ja vytvaram protilatky voci spermiam.. Otehotniem, ale potratim, co je problem s imunitou a aj tak som hradila celu ciastku
@lenkova5 je mi ľúto 😥 tú istú dg mám aj ja potvrdenú na reprodukčnej imunológii v NR 😥 otehotniem a vždy špinenie bolesť krv a kusy sliznice 😥
@michellevendero ja detto, ale nikdy nezacnem krvacat, zamkluty potrat a tak 2x kyret... Len na sone sa zisti, ze bud nie je akcia srdca alebo sa plod prestane vyvijat
@lenkova5 jeminku 😥 ja zatiaľ vždy spontánne samočistenie.
@michellevendero tak si na tom trosicka lepsie, ale bohuzial zaver mame rovnaky 😢
@lenkova5 žiaľ rovnaký a ja o pár dni už 35 rokov 🙈
@michellevendero ja uz zopar dni po 35
@lenkova5
@michellevendero baby sme na tom podobne, sice mam o dva roky menej ako vy, ale zaver rovnaky.. 2x MA s dvomi kyretmi.. na tu svoju "diagnozu" este len cakam - o mesiac mame termin do Nitry.. a teda na to vytvaranie protilatok spermiam vam obom dali tie injekcie v Nitre?
@suoerzena Ach jaj 😥 mne zatiaľ liečbu z reprodukčnej imunologie Dr. Dzurillová nedala, až ak nájdem // mám jej ihneď volať.
Prosim vas aky je rozdiel medzi vysetreniami ktore robia v medirexe oproti tym v imunovital? Citam tu dost o vselijakych vysetreniach co si baby robia ale ja sa v tom neviem vyznat a snazim sa dopatart ktore centrum je vhodnejsie. Dakujem
@suoerzena
@michellevendero
@lenkova5 dievčatá ja to isté... Dva krát kyretaz... Len mam 38 preč a posledne embryjko... Zvýšené NK bunky... Intralipidy zabrali, ale potratila som... Teraz mam Medrol a klesli,tak som v príprave na posledný KET 🙏🙏🙏 budúci týždeň by mal byť...
Držím vám silno palce kočky ❤️ viem presne čím prechádzate....
@ericia silnooo Ti držím ✊🏻✊🏻 a želám 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 aby si po KET našla // a HCG v 💉 bolo krásne čísielko aaa na sone ♥️ ako 🔔 juuuj🤰🤱 potom pľuj tehu bacilky všade navôkol 😉
Ahojte, nemá náhodou niekto zvyšné intralipidy na predaj? Viem, že zvykli tu baby predávať, ale neviem presne, že kde. Najlepšie by bolo dobré keby to bolo z BA a okolie 🙂 chcela som ho objednať z lekárne, ale nevedia mi ho objednať. Tak skúšam tu, aby som nemusela ísť do Nitri pre lieky. Ďakujem 🙂

@butterfly333 neviem, tiež som zisťovala prečo a vraj to asi záleží ako je napísaná diagnoza od lekára... chodím do Nitry k Dzurillovej.