icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

ajinka23
4. dec 2019

@boba82 a tu serapeptazu si aku silnú mala? Chcem skúsiť už dlhšiu dobu len neviem ci 125000 alebo 250000

boba82
4. dec 2019

@ajinka23 mala som 250 000 znacku kompava

boba82
4. dec 2019

@ajinka23 tuto som kokretne mala

butterfly333
4. dec 2019

@boba82 aj ja som ju brala no zatiaľ tehu niesom

casarka
4. dec 2019

@boba82 ja momentalne beriem profizym...neviem mozem popri tom brat aj serapeptazu?ci je to daco podobne?

angelinja
10. dec 2019

baby nmecitala som vsetko teda len prvu stranu ..prosim vas ked chcem ist na genetiku-treba od gynekooga napisane aj ze preco???ja nemam ziadny potrat za sebo no chcem druhe ale mam ine problemy vsade kde som bola doteraz bolo vsetko ako tak ok..tak uz rozmyslam nad genetikou/cchem aj druhe dieta/ moze dr napisat ze vysetrenie vzhladom na to ze chcem dieta?a chem vediet ci to nebude mat vplyv na neho vlastne potrebujem konzultaciu lebo riesim svoje problemy uz dva rok yno zatial mi nikde nedali odpoved preco mam co mam.../zdravotny problem/..hooirm nemam ziadny potrat zatial ani ze neuspesne otehotnenie...myslite zemi ho predpise?uz som bola na imunologi tam mi odmietla dat nato listok...viem ze sa da ja na vlastne naklady ale zatial radsek skusam nech mi daju listok- ked nemusim nebudem platit doslova tisice eur za testy..tak preto sa pytam ci tam treba len takuto predispoziciu..?

monik84
10. dec 2019

@angelinja treba odporúčací lístok od gynekológa, keby ste sa aj objednávali, tak nám to sestrička prizvukovala, že nezabudnúť aj lístok od gynekol. a bolo tam moje meno a dopísané aj manželovo + problém na základe čoho nás tam posielajú, nám tiež nič nezistili genetika, hematológia bola v poriadku. My sme boli v nitre.

sjuzik15
10. dec 2019

Žienky, ktoré ste chodili na igampliu, je to bolestivé?

zuza00
10. dec 2019

ahojte mam navyse INTRALIPIDY zaruka 1/2020

buba08
10. dec 2019

@sjuzik15 ako klasická injekcia do zadku,mna to niekedy bolelo,inokedy nie

butterfly333
10. dec 2019

@sjuzik15 ja od leta 2x týždenne 1 inj. Nieje to bolestivé musí sa to pichat pomaly.

blunka
Autor odpoveď zmazal
nikushqa
Autor odpoveď zmazal
nikushqa
Autor odpoveď zmazal
ajinka23
12. dec 2019

Dnes mi poslala dr výsledky a zhoršili sa a kázala igampliu vysadiť. Neviem ci to ovplyvnila choroba ktora bola cca 14 dni pred kontrolou 😔 išli ste niekto na vklad aj s vyššími cytokinmi? Pred vkladom odporuca intralipidi

kofeinka
17. dec 2019

@boba82 mozem sa opytat? Otehotnela ste prirodzene?

mijuska2
17. dec 2019

Ahojte žienky, ktoré ste brali igampliu, ovplyvnilo vam to cyklus? Predĺžilo? 🤔

boba82
17. dec 2019

@kofeinka ahoj, ano

sjuzik15
17. dec 2019

Žienky, mám otázku.
Od januára začínam s igampliou kvôli embryotox.cikotynom.
Mám nasadený vitamín D+serapeptasu.
Kontrola o 3 mesiace.
Myslíte, ze ma zmysel počas tohto ísť na IUI?

kofeinka
17. dec 2019

@boba82 to by bolo top ale po mojej skusenosti uz neveri v nic 😔🥺 ale dakujem za odpoved

buba08
18. dec 2019

@ajinka23 mohla to ovplyvnit choroba,vie dr,že si bola chorá?

ajinka23
19. dec 2019

@buba08 setricke som pred odberom povedala ale mala som vysledky poslane emailom vo febtuari idem osobne to nejak ukončiť

tini2
7. jan 2020

Ahojte dievčatá, nemáte prosím skúsenosti s podávaním intralipidov? Ci to musím chodiť len do Imunovitalu? Nakoľko som z Topoľčian, mám to od ruky,a ešte aj po vklade sa trepať do Bratislavy, sa mi ozaj nechce... nie je nejaká možnosť podania v Nitre alebo v Topoľčanoch? Ďakujem za každú radu

sjuzik15
8. jan 2020

SERRAPEPTASE 250.000 brali ste to niektorá?
Môže to rozhádzať mrchu alebo spôsobiť meškanie?

zuzanag09
8. jan 2020

@tini2 ahoj ja zakaždým musím chodiť do Nitry cca 50 km... práveže to nemôže hocikto pichnúť a to trvá aj 2-3 hodiny - preto to v nemocniciach nechcú pichnúť... mali by to rovno v centre a hotovo a nie takto sa naťahovať...

tini2
8. jan 2020

@zuzanag09 no ja cestujem z TO do BA...veď práve že to mohli podávať aj v CAR... lebo aj po vklade musím ísť a to som chcela oddychovať

maca4684
8. jan 2020

@sjuzik15 ahoj, ja som brala, mne praveze pomohla s cyklom - upravila a celkovo som sa citila lepsie

sjuzik15
9. jan 2020

@mijuska2 konzultovala si to s lekarom? Narusila ti igamplia cyklus?
Ja idem zajtra na prvu injekciu, zacala som brať serrapeptasu a uz mi mešká.
Test negativny takze myslim, ze tie vitaminy maju na to vplyv🤷‍♀️

sjuzik15
9. jan 2020

@maca4684 tak ked to malo u teba taky ucinok, teoreticky u mna mohol byt opacny 🤷‍♀️

mijuska2
9. jan 2020

@sjuzik15 ak myslis gynekologa, tak nie.
prvy cyklus ked som zacala brat igampliu sa mi predlzil o 3 dni, inac mavam ms vzdy na den presne, tak to omeskanie pripisujem igamplii a