Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@boba82 aj ja som ju brala no zatiaľ tehu niesom
baby nmecitala som vsetko teda len prvu stranu ..prosim vas ked chcem ist na genetiku-treba od gynekooga napisane aj ze preco???ja nemam ziadny potrat za sebo no chcem druhe ale mam ine problemy vsade kde som bola doteraz bolo vsetko ako tak ok..tak uz rozmyslam nad genetikou/cchem aj druhe dieta/ moze dr napisat ze vysetrenie vzhladom na to ze chcem dieta?a chem vediet ci to nebude mat vplyv na neho vlastne potrebujem konzultaciu lebo riesim svoje problemy uz dva rok yno zatial mi nikde nedali odpoved preco mam co mam.../zdravotny problem/..hooirm nemam ziadny potrat zatial ani ze neuspesne otehotnenie...myslite zemi ho predpise?uz som bola na imunologi tam mi odmietla dat nato listok...viem ze sa da ja na vlastne naklady ale zatial radsek skusam nech mi daju listok- ked nemusim nebudem platit doslova tisice eur za testy..tak preto sa pytam ci tam treba len takuto predispoziciu..?
@angelinja treba odporúčací lístok od gynekológa, keby ste sa aj objednávali, tak nám to sestrička prizvukovala, že nezabudnúť aj lístok od gynekol. a bolo tam moje meno a dopísané aj manželovo + problém na základe čoho nás tam posielajú, nám tiež nič nezistili genetika, hematológia bola v poriadku. My sme boli v nitre.
Žienky, ktoré ste chodili na igampliu, je to bolestivé?
@sjuzik15 ja od leta 2x týždenne 1 inj. Nieje to bolestivé musí sa to pichat pomaly.
Dnes mi poslala dr výsledky a zhoršili sa a kázala igampliu vysadiť. Neviem ci to ovplyvnila choroba ktora bola cca 14 dni pred kontrolou 😔 išli ste niekto na vklad aj s vyššími cytokinmi? Pred vkladom odporuca intralipidi
Ahojte žienky, ktoré ste brali igampliu, ovplyvnilo vam to cyklus? Predĺžilo? 🤔
Žienky, mám otázku.
Od januára začínam s igampliou kvôli embryotox.cikotynom.
Mám nasadený vitamín D+serapeptasu.
Kontrola o 3 mesiace.
Myslíte, ze ma zmysel počas tohto ísť na IUI?
Ahojte dievčatá, nemáte prosím skúsenosti s podávaním intralipidov? Ci to musím chodiť len do Imunovitalu? Nakoľko som z Topoľčian, mám to od ruky,a ešte aj po vklade sa trepať do Bratislavy, sa mi ozaj nechce... nie je nejaká možnosť podania v Nitre alebo v Topoľčanoch? Ďakujem za každú radu
SERRAPEPTASE 250.000 brali ste to niektorá?
Môže to rozhádzať mrchu alebo spôsobiť meškanie?

@boba82 a tu serapeptazu si aku silnú mala? Chcem skúsiť už dlhšiu dobu len neviem ci 125000 alebo 250000