Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@butterfly333 nie do Ba sa neobjednava, odbery robiť každý keď okrem piatka
@boba82 ďakujem za info.
Ahojte baby, pani doktorka Dzurillova už robí. Len pre info. Na kontrolné odbery sa čaká týždeň 🙂
@butterfly333 do BA som sa na kontrolný odber nemusela objednávať krv beru počas ordinačných hodín do 10:30 okrem piatka tak mi napisali aj tak chodím. Každých 8 týždňov. Výsledky som mala emailom do 10 dní ale osobne dlhsie.
@ajinka23 super dakujem za info a koľko sa platí za kontrolný odber?
@butterfly333 ja som za cytokiny platila 60 eur buď e-mailová komunikacia 20 eur alebo osobná konzultacia 30 eur
@butterfly333 ja tam idem asi v utorok a pot to ukončím. Igamplia zabrala len trochu medrol nechcem tak zoberiem len intralipidy.
@vycky tiež som mala intralipidy dva cyklus pri KET + clexane a nič... mne to zatiaľ nepomohlo... v decembri som napísala sestričke či by som nemohla skúsiť kolostrum, či to má nejaký vplyv s intralipidmi - odpísala mi dr.Dzurillová, že pred ďalším ket mám ísť na kontrolné odbery...dneska som aj išla 90 eur za cytokiny
@ajinka23 ja som brala igamplia 20ks potom sme šli na IUI no neuspešne tak chceme ísť na ivf.
@joannita dnes som mala presne taký pocit, že len skúšajú komu čo pomôže... začala mi hovoriť o genetike embrií a o implantačnom okne.... že ked tieto veci nemám doriešené aby som nečakala zázraky z repro.imuno.... to mi asi otvorilo oči... objednám si pekne kolostrum ako som aj chcela v decembri na imunitný systém + budem brať vitamíny ako doteraz - nič stratiť nemôžem a keď mi klesne hodnota TSH pod 2, pôjdem do toho znova....
@zuzanag09 ja teraz beriem druhu krabicku snáď to pomôže na tie cytokiny.
@butterfly333 ďakujem za radu 🙂 prečítam o tom viac
@zuzanag09 ja som čítala vraj to pomáha tak teraz beriem druhé balenie od dnes a 3.2 idem na kontrolný odber.
@butterfly333 aj ja beriem mesiac sice trochu inu znacku čierne balenie ale verím ze to pomôže dávaš si jednu denne? Ja tam.mam take davkovanie ale rozmyslala som chvilama aj 2x denne
@ajinka23 áno 1x denne zatiaľ uvidím aké budú výsledky
@sjuzik15 a môže sa 2x ? Nieje to veľa?
@joannita Tiež som toho názoru na Reproimunológiu. Ja mám imunitu voči partnerovým spermiám. Najprv nasadený Medrol potom Igamplia...na chvíľu Igamplia pomohla, ale potratila som a potom už ani Igamplia ani Intravenózne Imunoglobulíny pred a po vklade nepomohli a výsledky boli ako na úplnom začiatku. ..nehovoriac o tom, že som do toho dala minimálne 2000€.
@ajinka23 inak dosť drahé ja kupujem za 19,90€
@butterfly333 kupovala som v akcii
@butterfly333 tak mi povedala lekárka.
@butterfly333
@ajinka23 ja som kupila v imunovitale, 80 tabliet 50€, nabuduce uz cez net.
@sjuzik15 no to je teda dosť drahé. Veru cez net je to lacnejšie
@butterfly333 tak isla som s tym, ze som nevedela co a ako, tak som na vsetko prikývla, kupila som si serrapeprase za 50€, dalej sprej vitamin D a probiotika. Vsetki mi odporucila lekarka.
A este za igampliu im platim 5€ za kazdu.
@sjuzik15 čo 5e? A nemáš ju na predpis? Ja keď som bola na reprodukčnej imuno a ona že mi dá 10inj igamplia a tiež že 5€ Za kus tak som ich vzala no potom mi poslala recep5na kartičku a v lekarni6som platila 3,90€za kus oni len na tom len zarábajú a pritom na predpis to je lacnejšie. Ja som si kúpila aj v it d3 5000 . Prečo ti nedá recept na igampliu?
Ja som platila 40€ za 1 Igampliu. Tak buďte šťastné, že ste platili len toľko.

@zuzanag09 ja som o tom takmer presvedcena 🤷♀️ reprodukcna imunologia je este len v uplnych plienkach, na slovensku funguje mozno tak 3 roky? Ja si pamatam ze ma stale len testovali, stale skusali inu liecbu, davkovanie, lieky, proste skusali co zaberie, resp nezaberie, ved ani oni sami nevedeli, lebo s tym niesu skusenosti. Nechala som tam vyse 1000e v Imunovitale ked to zratam a este o vysledky sa musel clovek doprosovat 🙈
Jasne ze baby tam chodia lebo im to povie gynekolog ze mali by ste lebo mozno prave kovli tomu to nejde, je to take citove vydieranie lebo clovek chce vsetko skusit.
Ja uz ale nemam co stratit, bud bez imuno alebo vobec.