Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
baby ja som sa rozhodla,ze ten aspirin co beriem 100mg/denne si znizim na 50mg/denne, nejako mi tie lieky nerobia celkovo dobre na zaludok 😝
Baby, mozem sa opytat, naco vlastne beriete skoro vsetky ten aspirin/anopyrin?kto vam to nariadil, kvoli comu?
A ostatne lieky co tu citam, medrol, Clexane, Fraxi..
to naco vlastne je??
Dakujem
ahojte, má niekto skúsenosti s pichaním Fraxiparin počas tehotenstva? Mám za sebou už 2 potraty a na hematologii mi zistili vrodenú trombozu. Má nejaká z vás takú diagnozu?
@fatma1 ahoj to všetko berieme kvoli tomu,že máme niekolko IVF za sebou a boli sme vyššetrené na reprodukčnej imunologií bud v nitre alebo v BA ako kto 😒 já beriem tiež medrol,anopyrin a pichám clexan a mám nato dovod zistila mi ho dr.dzurilová v nitre kvoli čomu som už 3 krát potratila ☹
@marcela0602 ahoj já som začala pichať clexan to je niečo ako fraxík a som 4 den po KET
Clexan je lepší či záleží od lekára čo predpíše? a čo je KET?
@ivka3901 Clexan je lepší či záleží od lekára čo predpíše? a čo je KET?
@marcela0602 hovoria,že ano ale mne ho predpísala dzurilová v nitre mne našla dovod mojich potratov tak preto ho potrebujem a KET je kryoembryotransfer-vklad zmrazených embryií 🙂 ty si asi ešte nebola na IVF ?
Dievčatá, chcem sa opýtať niekde som čítala /ale len z jedného fóra od pacientky/, že protilátky proti trofoblastu sa dajú v krvi zistiť len do jedného mesiaca po potrate. Skôr sa mi to zdá nepravdepodobné, keďže čakacie doby na reprodukč. imunológiu sú dlhšie /aj nás objednali až po vyše dvoch mesiacoch od potratu/- neviete ako to je? Ďakujem.
baby beriem medrol, od vcera som neskutocne chora - kasel, hrdlo, cele telo ma boli atd. na nervy, mam honadalej uzivat ten medrol?
Baby viete mi poradiť. Chcem sa objednať na reprodukcnu imunilogiu, ale neviem sa rozhodnúť či do Nitry alebo do Imunovitalu. Potrebovala by som konzultaciu a aj odbery v ten istý deň, len neviem či mi to v Nitre umoznia. Ake máte skúsenosti?
no tak som pekne skoncila na pohotovosti vcera 😝 zajtra napisem bergendiovej, musela som ho vysadit, ledva zijem 😔
@nelly3 Ahoj a čo sa stalo?
To z medrolu? Ja som ho užívala tiež a mne sa vyhodili flaky,ale tie mi zmizli a aj chlpky mi nabehli - ešteže som blondína 😝
A teraz mám prednison a úplne v pohode zatial.10mg denne beriem.
Držím palce nech sa z toho rýchlo dostaneš.
Inak z medrolu som mala aj také tlaky v hlave.

@freyahope a ty mas trombofilne mutácie?