icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

nelly3
19. apr 2015

@tlucka
ja som to ani nespominala, ze beriem medrol, mna najskor zacalo brutal hrdlo skriabat, potom kasel, cele telo ma boli atd... zajtra napisem imunologicke ako pokracovat dalej, ci ho opat nasadit, ale musela som ho vysadit lebo strasne som sa zle citila aj citim.

tlucka
19. apr 2015

@nelly3 Ja teda beriem iba 2 tabletky Medrolu, ale okrem nepríjemnej chuti v puse nič nepociťujem. Ale niektoré kočky písali, že taká veľká dávka, akú máš ty, by sa nemala naraz vysadiť.

nelly3
19. apr 2015

@tlucka
no ved uvidim co mi napise lekarka, uz som ho vcera vysadila, fakt sa nedalo, a to tu chut horku mavam aj ja blee 😝

tlucka
19. apr 2015

@nelly3 Dúfam, že ti choroba čoskoro prejde a budeš môcť začať prípravu na vklad 🙂 Držím palce

nelly3
20. apr 2015

@tlucka
dakujem, no dneska smer lekar, mam antibiotika 😝

nike8
21. apr 2015

Tak 2.6 aj mňa čaká imunologia v Nitre. Už sa neviem dočkať a dufam, že ešte tento rok otehotniem😊

skaredekacatko
21. apr 2015

@tlucka ak mozem poradit dajte si medrol do kusku chleba alebo bananu a zapite vodou potom tu horkost necitit. Ja som to tak robila a super nic som necitila. 😀

tlucka
21. apr 2015

@skaredekacatko Ďakujem za tip, určite vyskúšam 🙂

skaredekacatko
21. apr 2015

@tlucka len nie velky kus bo ja som sa raz zadrhla skoro 😀

nelly3
21. apr 2015

@skaredekacatko
dobry napad, nakolko ta chut bleee, ja som ako som chora vsetko vysadila, ja to brat nebudem som sa rozhodla, tato choroba ma uistila v tom, ze nemam za kazdu cenu ist hlavou proti muru. napisem este gyn. do RF co si o tom mysli

skaredekacatko
21. apr 2015

@nelly3 ja som brala len 0,5 a tiez som zakazdym dostala silnu nadchu mozno by bolo dobre to brat s nieakymi vitaminmi ci bylinnymi cajmi tie to posilnia aby si nebola chora. Ja teraz uzivam subcuviu ta je super. Ale ja mam zvysene cytokyny. No a k tej chuti este pol hodinu som to mala ze ble v ustach po nom no des ale to preto aby to svinstvo ludia len tak nebrali ta chut ich odradi. Som rada ze uz nemam medrol. Radsej tie inekcie do zadku. 😀 ako to

nelly3
21. apr 2015

@skaredekacatko
ano ta chut ked som si dala prvu tabletku a sa mi to o dasno hore prilepilo 😝 ja ani neviem ci ked mam pozitivne tie anti-zona pellucida ci to az tak vadi pri KET 😕

skaredekacatko
21. apr 2015

Zistis ci je ten medrol tak dolezity. Ale ja by som mozno davku zmensila. A ta anti zona pellucida to sa uzivanim medrolu neupravi. Pred ketom nemusis na kontrolny odber?

suzanecka1
21. apr 2015

dievčatá vo štvrtok idem na kontrolnú krv a viem že musím byť úplne zdravá ale dnes ma bolela jedna mandla ale striekala som strepsils a už je to ok, myslíte že by som to mala odložiť?

buba08
21. apr 2015

@suzanecka1 ides do NR k Dzurillovej? Ona ti povedala, ze musis byt uplne zdrava?

suzanecka1
22. apr 2015

@buba08 áno k dzurilovej, hej lebo ak máš čo i len malý infekt v tele môže to ovplyvniť výsledok tých NK buniek predsalen práve ony bojujú proti vírusom...

buba08
22. apr 2015

@suzanecka1 aha, dakujem za info

majinka81
22. apr 2015

@suzanecka1 ahoj.
Ja som bola v pondelok na kontroli ale v medirexe.
Tiez som bola po miernych bolestiach hrdla.
V pondelok som uz bola ok.
Nk bunky som mala pred tym ok.
Ak budu zvysene tak to moze byt tym.
Kazdopadne hned ako budu vysledky tak tu napisem.
Uvidis ci sa ti zhorsi alebo zlepsi.
Pa

suzanecka1
22. apr 2015

@majinka81 no budem rada ak sem napíšeš a kedy by mali byť výsledky? tak idem teda na koniec, dnes už ma nebolí ale pre istotu som to konzultovala s doktorkou a povedala, že keď nebolí a nie sú teploty môžem s kľudom dojsť, tak snáď to bude ok

majinka81
22. apr 2015

@suzanecka1 Neboj fakt ak to neni teplota tak to bude ok.
Ja asi az zajtra.Uzivam prednison.
Urcite tu dam vysledky.
Drzim palce.
Pa

nelly3
22. apr 2015

@skaredekacatko
no odpisal mi gyn. z RF, ze nato moje co mam, ze medrol nepomoze, takze ja s nim definitivne koncim, ja uz fakt nechcem do seba nic pchat, nerobi mi to dobre, som chora, uplne zle vsetko, takto si ja zdravie nebudem nicit 😝

skaredekacatko
22. apr 2015

No dobre robis medrol je fakt hnus. A kto ti ho vlastne predpisal? Tak skusis bez neho . Ja som fakt rada ze ho nemam. Zajtra si idem dat pichnut subcuviu. Uz tretiu pomaly to odsipa este 5 a pojdem na kontrolu.

candour
23. apr 2015

@skaredekacatko ja ho uzivam 6 tyzdnov a absolutne ani jedne problem s nim nemam, ziadne vedl ucinky, takze je to individualne

skaredekacatko
23. apr 2015

@candour moze byt nehadam sa. Kamoska ho brala kvoli koznym problemom a tiez mala nadchu otrasnu a oslabenu imunitu.

tinkatinulka
23. apr 2015

@skaredekacatko pocuj my ficime už na inej vlne asi..nie na medrole 🙂
pali ma este teraz ritula 😝

skaredekacatko
23. apr 2015

@tinkatinulka vsak pisem ze som rada ze nemam medrol . mna uz dostipal zadok. 😀.

tinkatinulka
23. apr 2015

@skaredekacatko prežijeme neboj ..inak už dlho som si tak nepochutnala na kave ako dnes

skaredekacatko
23. apr 2015

@tinkatinulka aj ja prisla som do roboty vsetci ma vytocili a sla som domov. 😀

tinkatinulka
23. apr 2015

@skaredekacatko dobre si spravili, ja nemam doma svokru tak mna nemal kto vytocit.. 😀 😀 😀

skaredekacatko
23. apr 2015

@tinkatinulka to mas super bez svokruse. Ja ich tam skoro vsetkych vymenim a bude super tiez 😀. Asi idu unas podla vzoru Vahostavu.