icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

tini2
24. jan 2020

@butterfly333 ahoj, zatiaľ dobre, oddychujem a už čakám kedy budem moct testovať 🤣🙈

butterfly333
24. jan 2020

@tini2 mooc držím palce nech všetko dobre dopadne

tini2
24. jan 2020

@butterfly333 ďakujem 🙂

zuzanag09
24. jan 2020

dnes som dostala výsledky z repro.imuno., mala som kontrolné odbery na NK bunky - všetko mám v norme aj tak mi predpísala intralipidy každé 2 týždne + po mesiaci kontrolné odbery samozrejme zase za 90 eur. Tiež pôjdem na ďalší vklad bez repro.imuno. - len skúšajú na nás, bude ak má byť -je to pre nich veľký biznis....a pre nás nemalé peniaze.

butterfly333
24. jan 2020

@zuzanag09 kde chodíš na reprodukčnu imuno?

mirka1478
24. jan 2020

@mkatkam dost dlho.sledovalu ci klesnu hodnoty ci preco tak dlho?

zuzanag09
24. jan 2020

@butterfly333 chodím do Nitry .... pri ET v auguste som nechodila na infúzie a mala som hcg 40, nepodarilo sa, ale mala som tam niečo. pri KET v nov. a dec. som chodievala pravidelne na infúzie 3x do mesiaca a ani ťuk....

mkatkam
24. jan 2020

@mirka1478 mi stúpli cytokiny keď som otehotnela.

123elenita
25. jan 2020

@mirka1478 ahoj. Ja do 15tt približne

wanda52
27. jan 2020

@lienocka1988 ja chcem tiež vynechať imunológiu, Medrol už nikdy viac aj tak mi to nezaručilo pozitívny výsledok.. My skúsime zase v BA - posledný pokus a ty si kam predtým chodila?

sjuzik15
27. jan 2020

Žienky neviete, či mozem ist na igampliu chora, alebo to radsej vynechat? Cítim, ze namna čosi lezie....

valeria9876
28. jan 2020

Ja som chodila na Igampliu bez ohľadu na chorobu.

lienocka1988
28. jan 2020

@wanda52 predtým som chodila do Helios Košice.

marculik
28. jan 2020

@kuki23 ahoj ja som pred tromi rokmi uživala pol roka medrol a snim mi Ket nevyšiel až ked mi ho po pol roku vysadili naraz som mala dobre vysledky a mam doma 2r chlapca 💙

marculik
29. jan 2020

Baby je tu niektora ktorej medrol vlastne pomohol v tehotenstvu,podarilo sa Vam otehotniet ,lebo ja som tu včera čitala a tiež som toho nazoru že mi pride že Reprodukčna imuno.len asi skuša na pacientoch a pekne si na nas zaraba?Ja som medrol brala pred 3 rokmi no nepomohol mi až po jeho vysadeni naraz boli hodnoty dobre a teraz planujem dalši Ket a tak som šla na imuno a znovu uživam Medrol no neviem či to neni znovu zbytočne 😥

tini2
29. jan 2020

@marculik ahoj, ja tiež užívam medrol od novembra 2019,po druhej kontrole som konečne mala dobré výsledky. Pred KET som mala aj intralipidy, teraz čakám či sa KET podaril, som 6 deň tak ešte ti neviem povedať... ale poznám veľa prípadov ktorým medrol pomohol....

marculik
29. jan 2020

@tini2 tak dufam že ti pomôže že ti to vyjde,mne to vyslo ked mi ho vysadili a mame už posledne embryo tak uvidim ako to zase vyjde ,ty este uzivas medrol a okrem neho este nieco?ja som si pichala clexane

tini2
29. jan 2020

@marculik ďakujem, uvidíme... dúfam ze to vyjde lebo potom už ozaj neviem...Aj ja si picham clexane, užívam progesteron a estrimax

tini2
29. jan 2020

@marculik a keď ti ho vysadili išla si hneď na ďalší vklad? Mala si nejaké nežiaduce účinky? Mne tiež ak nevyjde tento KET vysadim medrol, už to nechcem brať...

lalilla
29. jan 2020

Ahojte, prosim kde v ba ste boli na tych imuno reprodukcnych testoch a genetike? Dakujem

mkatkam
29. jan 2020

@lalilla imuno nejaké základné mi robili v car a potom keďže boli Zle výsledky,tak v imunovital. A genetiku mi krv brali tiež v car a po vysledky sme boli v železničnej na trnavskom mýte

lalilla
29. jan 2020

@mkatkam mozem sa spytat kolko ste za tie zakladne platili? A v tom imunovitale je to nadlho s terminmi prosim?
Mne v car nic take neodporucili a vsade tu citam ze je fajn si sorqvit tieto repro imuno testy, hemato a genetiku. Tak jladam ze kam sa vlastne obratit 🤷‍♀️ Dakujem ti velmi pekne

mkatkam
29. jan 2020

@lalilla no myslím že v gynfive som za tie testy neplatila nič.ale mi ich robili až po neúspešnom ivf...podľa mňa to nebudú ponúkať hneď🙂. Imunoviral termíny boli tak mesiac sa mi zda. Podľa mňa tvoj gynekológ keď by ti napisal ziadanku na hemato aj reprodukčnú imunologiu to by pomohlo a nemusela by si to cez car riešiť. Len nie každý je ochotný zas...

butterfly333
29. jan 2020

@lalilla odbery imunovital robia každý deň okrem piatka. Ja tam idem v pondelok. Len im napíš mail.

mkatkam
29. jan 2020

@butterfly333 ale asi tam musíš mať papier od ich lekára že čo ti majú zobrať odporúčanie nie? Teda sa.mi zdá že najskôr bola prvá konzultácia,ci ?Ja si to nepamätám, ale teda ja som tam už išla s papierom z gynfivu.

butterfly333
29. jan 2020

@mkatkam ja som na prvú konzultáciu brala papier len z hematoligie. Odporúčanie som tam nemala len som jej povedala aký mám problém.

sjuzik15
30. jan 2020

@lalilla mne napriklad nerobili vobec genetiku ani hemato. 🤔 co za testy to vlastne sú.

lalilla
30. jan 2020

@butterfly333 dakujem skusim!
@sjuzik15 prepac v tomto ti neporadim, len snazime ss o babo a chodime do centra a doki nas odporcuil na ivf bez daky inych vysetreni ale co tu dost citam velq bab si necha spravit tieto spominane testy pred ze ci neni chyba tam. Mne doktor o nicom nehovoril tak teraz rozmyslam ci ist na ivf ci ist na testy ci co mam vlastne robit oh

marselita10
30. jan 2020

ahojte, tiez mam predpisanu Igampliu, zajtra si idem po to do lekarne. Prosim Vas nech sa pripravim "psychicky", kolko stoji ta igamplia ? mam predpisanych 6 ampuliek.

butterfly333
30. jan 2020

@marselita10 ja som platila 3,90€ Za kus