Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@tini2 mooc držím palce nech všetko dobre dopadne
@butterfly333 ďakujem 🙂
dnes som dostala výsledky z repro.imuno., mala som kontrolné odbery na NK bunky - všetko mám v norme aj tak mi predpísala intralipidy každé 2 týždne + po mesiaci kontrolné odbery samozrejme zase za 90 eur. Tiež pôjdem na ďalší vklad bez repro.imuno. - len skúšajú na nás, bude ak má byť -je to pre nich veľký biznis....a pre nás nemalé peniaze.
@zuzanag09 kde chodíš na reprodukčnu imuno?
@butterfly333 chodím do Nitry .... pri ET v auguste som nechodila na infúzie a mala som hcg 40, nepodarilo sa, ale mala som tam niečo. pri KET v nov. a dec. som chodievala pravidelne na infúzie 3x do mesiaca a ani ťuk....
@mirka1478 ahoj. Ja do 15tt približne
@lienocka1988 ja chcem tiež vynechať imunológiu, Medrol už nikdy viac aj tak mi to nezaručilo pozitívny výsledok.. My skúsime zase v BA - posledný pokus a ty si kam predtým chodila?
Žienky neviete, či mozem ist na igampliu chora, alebo to radsej vynechat? Cítim, ze namna čosi lezie....
Ja som chodila na Igampliu bez ohľadu na chorobu.
@wanda52 predtým som chodila do Helios Košice.
Baby je tu niektora ktorej medrol vlastne pomohol v tehotenstvu,podarilo sa Vam otehotniet ,lebo ja som tu včera čitala a tiež som toho nazoru že mi pride že Reprodukčna imuno.len asi skuša na pacientoch a pekne si na nas zaraba?Ja som medrol brala pred 3 rokmi no nepomohol mi až po jeho vysadeni naraz boli hodnoty dobre a teraz planujem dalši Ket a tak som šla na imuno a znovu uživam Medrol no neviem či to neni znovu zbytočne 😥
Ahojte, prosim kde v ba ste boli na tych imuno reprodukcnych testoch a genetike? Dakujem
@mkatkam mozem sa spytat kolko ste za tie zakladne platili? A v tom imunovitale je to nadlho s terminmi prosim?
Mne v car nic take neodporucili a vsade tu citam ze je fajn si sorqvit tieto repro imuno testy, hemato a genetiku. Tak jladam ze kam sa vlastne obratit 🤷♀️ Dakujem ti velmi pekne
@lalilla no myslím že v gynfive som za tie testy neplatila nič.ale mi ich robili až po neúspešnom ivf...podľa mňa to nebudú ponúkať hneď🙂. Imunoviral termíny boli tak mesiac sa mi zda. Podľa mňa tvoj gynekológ keď by ti napisal ziadanku na hemato aj reprodukčnú imunologiu to by pomohlo a nemusela by si to cez car riešiť. Len nie každý je ochotný zas...
@lalilla odbery imunovital robia každý deň okrem piatka. Ja tam idem v pondelok. Len im napíš mail.
@butterfly333 ale asi tam musíš mať papier od ich lekára že čo ti majú zobrať odporúčanie nie? Teda sa.mi zdá že najskôr bola prvá konzultácia,ci ?Ja si to nepamätám, ale teda ja som tam už išla s papierom z gynfivu.
@mkatkam ja som na prvú konzultáciu brala papier len z hematoligie. Odporúčanie som tam nemala len som jej povedala aký mám problém.
@butterfly333 dakujem skusim!
@sjuzik15 prepac v tomto ti neporadim, len snazime ss o babo a chodime do centra a doki nas odporcuil na ivf bez daky inych vysetreni ale co tu dost citam velq bab si necha spravit tieto spominane testy pred ze ci neni chyba tam. Mne doktor o nicom nehovoril tak teraz rozmyslam ci ist na ivf ci ist na testy ci co mam vlastne robit oh
ahojte, tiez mam predpisanu Igampliu, zajtra si idem po to do lekarne. Prosim Vas nech sa pripravim "psychicky", kolko stoji ta igamplia ? mam predpisanych 6 ampuliek.
@marselita10 ja som platila 3,90€ Za kus

@butterfly333 ahoj, zatiaľ dobre, oddychujem a už čakám kedy budem moct testovať 🤣🙈