Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@gabu_lienka ahoj ano chodim do Nitry ,no ja som druhy krat zacala riešiť minuly rok a vtedy mi robili kontrolu a pohovor znovu s mudr. a platili sme tusim 150e
@ajinka23 To mozes mna uhniezdovanie. To ma vela zien. Ziadny stres.😊
Baby je tu niektora ktora mala celularnu odpoveď voči spermiam tažkeho stupna a aj tak šla na vklad aj bez uživania medrolu ?
@marculik ahoj, mam rovnaku diagnozu ako ty (+ spermigram katastrofa) Dr nam odporucila zmrazit embrya, potom ma bude liecit a potom vklad. Dali sme si ziadost na ivf a o dva tyzdne som mala pozitivny test (po 5 rokoch prvy krat). Pri nasich vysledkoch doteraz neuveritelne. Hned mi nasadila dexamed, clexane + utrogestan. Vsetko dobre dopadlo a mame babatko 🙏 pisala som si s jednou zienkou, tiez uzivala aj medrol aj dexamed a nic jej nepomahalo, nakoniec sa rozhodla aj tak istna vklad bez dalsej liecby a podarilo sa. chceli by sme urcite este dalsie, ale ked si pomyslim co nas caka.. to uz aby sme sa teraz objednali ked chceme v januari termin k dr 🤦♀️
@gabu_lienka ahoj jej super ze vam to tak vyšlo 😍 no ja som pred 9 rokmi otehotnela prirodzene no žial išlo o mimo.tehu a sme riešili kliniku v ba tam 3x a nič a potom Brno a tam sme vlastne po prvom neuspechu na odporucanie riesili imuno uživala som medrol pol roka a nevyšlo to a po jeho vysadeni som mala dobre vysledky a vyšiel Ket a mame 3r.chlapčeka a od minuleho roka riešime druhy posledny pokus aj som už mala dobre vysledky len som mala zdravotne problemy nebol mozny Ket a tak bol vysadeny medrol a keď už môžem ist znovu mi dnes prišly zle vysledky a znovu mi navrhuju brať lieky 😥 tak už neviem čo zase robiť
@butterfly333 mne pichnu vždy na prvý raz ale ja mám dobré žile. Netieklo ti to mimo nebolelo alebo nestipalo?
@ajinka23 no toto čo mi napuchla nebolela ja som zaspala takže neviem až potom asi po hodine som išla na wc no prišla druhá sestricka a ona že to muselo už dobr dlho tiecť mimo to nemohlo byť tým že som bola na wc povedala..
@butterfly333 to ti veru neporadim ale určite sa vstrebe. Ja idem zasa v štvrtok
@butterfly333 ja som mala toto naposledy. Heparoid pomohol. Áno mne povedal v nemocnici aj v lekarni, že to tieklo mimo. Ze to nie je alergická reakcií.
@ajinka23 ja na tretiu v pondelok to bude po vklade 4dni
@butterfly333 držím palce na vklad ja idem už na tu pri pozitívnom teste.
@ajinka23 tak držím palčeky nech všetko dobre dopadne.
@ajinka23
@butterfly333
Baby treba napísať recenziu, tu spätnú väzbu aby vedeli, že to takto nie je ok. Ja neviem nech ju dajú na ambulanciu alebo nech pichá pod dohľadom. Ale aby do týždňa aj mne aj @butterfly333 tiekol intralipidy mimo. To už je veľa. Mali ti to dat za polovicu do kelu už.
@ajinka23 držím palce. Užite to ma zmysel ja takto fungujem a som v 11tt zajtra začínam 12 tt tak na povzbudenie. Akurát tie intralipidy.
@m_o_n_c_a_k mne zatiaľ vždy pichli normálne
@ajinka23 ja mám tiež dobre žili. Nikdy predtým som nemala problémy. Ani pri prvých infuzkach. Bohužiaľ posledných 2 razy som nemala dobre skúsenosti.
@m_o_n_c_a_k a to som zabudla tá ryšavá sestrička mala nechty špinavé normálne špinu za nechtami je to normálne?A triasli sa jej ruky. Kam si tu recenziu písala. Ja som nikdy nemala problém pri infuzii a to mám za sebou cca 10 operácii.
@butterfly333 ahoj kukni na našu skupinu som ti odpísala moju skúsenosť na dnešnú infuzku...
@butterfly333 v maili kde ti chodí objednávka, tak v ten deň dostaneš mail na spätnú väzbu.
@butterfly333 a špinavé nechty. Ble. Až ma striaslo. 😂
@m_o_n_c_a_k normálne len odpovedať? To budú vedieť že som sa ja sťažovala no ja už nechcem tu ryšavu
@butterfly333 neviem ci budu vedieť, že ty. Ale podla mňa áno. Nie je tam napísané, že by to bolo anonymné. A tam bude kolóna kde napíšeš skúsenosť.

@ajinka23 ahoj ja som na zaciatku tiež spinila a dost ,dokonca som sla k mojmu gyn.aby mi pichli injekciu na udrzanie a este som aj vkladala utrogestan aj som si polezala v nemocnici,dtžim palce dufam ze sa ti to podari a udrzi 💙