icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

marculik
4. júl 2020

@m_o_n_c_a_k tušim v auguste mi ho vysadili a v novembri som mala Ket

krisbar
4. júl 2020

@m_o_n_c_a_k ano. Tusim do 15tt, ale dodnes neviem na co to bolo dobre. 🙈

m_o_n_c_a_k
4. júl 2020

@marculik myslíš ze to bolo vďaka tomu ze si brala ten medrol predtým?
@krisbar zevraj je to na intenzívnejšie potlačenie imunitnej odpovede.
ďakujem dievčatá za vaše skúsenosti.

m_o_n_c_a_k
4. júl 2020

@monik84 ďakujeme ❤️

krisbar
4. júl 2020

@m_o_n_c_a_k aha. Vdaka za vysvetlenie. Mne sestricka povedala ze na udrzanie plodu. Ale ja si velmi malo studujem. Pocuvam lekarov a neriesim skoro nic.

m_o_n_c_a_k
5. júl 2020

@krisbar mne to tiež povedala doktorka na reprodukčné imunológii. Mala som zvýšené cytokíny, na základe toho mam liecbu

lenkova5
9. júl 2020

ahojte, prosim vas baby, po 3 rokoch mam opatovne preukazanu specificku celularnu odpoved voci partnerovym spermiam a zaroven aj zvysene hodnoty protilatok typu IGM voci protrombinu. MS mi meska 3 dni a krasne // ciarky na teste, takze zajtra mam termin v Nitre na podanie intravemoznych imunoglobulinov, progesteron a clexan uz beriem od vcera. Pomohli tie infuzie niektorej k babatku? Dakujem

suoerzena
9. júl 2020

@lenkova5 ahoj, presne tieto iste lieky som mala nasadene od zaciatku tehotenstva..v 5tt som zacala krvacat, tak gynekologicka mi zmenila clexane za anopyrin..teraz som v 13tt a dufam ze to konecne dotiahnem po 2MA do konca, drzim prsty

lenkova5
9. júl 2020

@suoerzena ahoj, dakujem ze si sa ozvala, ja mam este aj anopyrin (ako narvh liecny pri tehotenstve), ale hematologicka mi vravela, ze ona by ho nebrala, lebo sa moji, ze by som mohla zacat krvacat (tak ho neberiem)..tiez mam za sebou 2 MA, tak snad to uz tento krat dopadne dobre....drzim palce aj tebe nech vsetko dobre dopadne!

marculik
10. júl 2020

Baby je tu niektora čo bola minuly tyzden na odbere či vam uz dr.poslala vysledky?

lydia86
10. júl 2020

@marculik myslis imunovital? Tak ano štvrtok bol odber a tento týždeň utorok mi poslala výsledky...

simiqi
10. júl 2020

Ahojte prosím vas tie čo ste boli teraz niekedy v nitre ako dlho ste cakali na vysledky? Dakujem.

marculik
10. júl 2020

@lydia86 aha ja som zle sa vyjadrila myslim repro.Dzurilla 🙃

marculik
10. júl 2020

@simiqi no ja som čakala stale tyžden a teraz už vyše tyždna a ešte nič

marculik
10. júl 2020

@lenkova5 ahoj aj ja som mala pred 3 rokmi celularnu odpoveď voči spermiam a,otehotnela som a uživala som tiež som si pichala clexane ,teraz riešim po 3 rokoch znovu mi zistili celularnu odpoveď voči spermiam,dufam že to dotiahneš do uspešneho konca 👍😃

simiqi
11. júl 2020

@marculik a co tam povedali ako rychlo su vysledky?

lenkova5
11. júl 2020

@marculik ahoj, dakujem pekne.. A co si este brala okrem clexane?

danilabe
12. júl 2020

ahojte.robili dakomu imunologicke v Gynfive?, mne povedala doktorka z GF,ze krv beru u nich, tympadom nemusim cakat na termin do Imunovitalu?rovno pridem rano na krv a potom cakam na vysledky a konzultujem s imunovitalom.ma prosim daktora skusenosti?

majoranka24
12. júl 2020

@ajinka23 Ahoj. Ako si dopadla na odbere vajicok? Pamatam si, ze si niekde pisala, ze sa bojis, lebo ti skocil pes na brucho. Vsetko dopadlo dobre?😊

butterfly333
12. júl 2020

@majoranka24 teraz dávala test a vyzerá pozit

ajinka23
12. júl 2020

@majoranka24 ahoj zatiaľ všetko dobre. Test je trošku pozitívny už len pevne veriť ze bude čiarka tmavšia.

majoranka24
12. júl 2020

@butterfly333 Ajinka23? A kam ho davala?

majoranka24
12. júl 2020

@ajinka23 Skvele.😊 Mate este aj zamrazene embryjka?

ajinka23
12. júl 2020

@majoranka24 máme jedno a dve sme vložili

butterfly333
12. júl 2020

Baby idete niektorá zajtra do imunovital na intralipidy okolo 12h?

majoranka24
12. júl 2020

@ajinka23 Jeej, tak by mohli byt dvojicky.😊

gabu_lienka
12. júl 2020

@marculik ahoj, prosim ta, teraz druhy krat vam zase robili na kompletku vystrenia ako 1x? Chodis do NR?

marculik
13. júl 2020

@simiqi že za tyžden,stale som tak čakala a teraz mala som mať vo štvrtok a tebe prišly

ajinka23
13. júl 2020

@majoranka24 len trochu som zacala trochu špiniť asi zase biochemické 😭

marculik
13. júl 2020

@lenkova5 ahoj ja iba utrogestan a clexane to som uživala keď sa dobre pamätam do 3 mesiaca