icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k som ho uživala pol roka a nepomohol medrol a po jeho vysadeni som mala naraz dobre vysledky a veru vtedy sa to podarilo a este som tam bola na krv a nenasadili mi ho naspäť ,som uzivala iba utrogestan a clexane

butterfly333
14. júl 2020

@buba08 to mi sestrička zle pichla praskla mi žila a toto je vysledok. Lebo potom mi to druhá sestricka pichla do druhej ruky a tam v pohode.

calmmeadow
15. júl 2020

To sa môže stať len nám.Objednala som nás na vyšetrenie do Prešova do Adly s veľkým predstihom (asi 2mesiace vopred) na 27.7. aby sme mali istotu že nás zoberú,lebo máme vtedy obaja s manželom voľno.Tento týždeň volám,aby som si to potvrdila a ešte sa niečo opýtala a oni mi povedia,že tam také meno na 27.ho nemajú 🤦😩😡 Človek sa snaží,plánuje si vopred,nenecháva veci na poslednú chvíľu a takto to dopadne 😔

marculik
15. júl 2020

@simiqi ahoj mme už prišly v pondelok a tebe ?

simiqi
15. júl 2020

@marculik my este len ideme na vysetrenie buduci tyzden tak preto som sa pytala ze cca kolko to trva kym poslu vysledky.

marculik
15. júl 2020

@simiqi jaj no tyžden zvyčajne ,ale si potom aj napiš že žiadaš o vysledky ,ja som bola 2.7 a prišly až teraz v pondelok

marculik
16. júl 2020

Ahojte baby je tu niektora čo ste mali celularnu odpoveď voči spermiam tažkeho stupňa a aj tak vam to vyšlo bez medrolu?

natalienocka
16. júl 2020

Napíšem moju skúsenosť s Imunovital a intralipidmi. Moja reakcia na infúziu intralipidov bola príšerná. Nikto ma na nič neupozornil. Do hodiny po odchode z kliniky mi stúpla teplota na 39,5, neskutočná triaška a bolesti hlavy. Dlho som nevedela zraziť teplotu. Na druhý deň znovu teplota 38,5. Ani dnes som ešte neni v poriadku. To, že pri pichaní mi 3x praskla žila neriešim, neberiem to ako chybu sestričky, to, že sa jej triasli ruky tiež neriešim, ale to že jej tiekol sopel a nemala rúško už bolo vážne cez, špinavé nechty no.... Na 4x sa to podarilo inej sestričke. Čo mi vadilo bolo to, že nemáte šancu sa dovolať na kliniku a neviete čo máte robiť, kľudne to mohlo dopadnúť horšie....Myslím si, že za to aké peniaze tam človek nechá, by ich služby mali byť oveľa profesionálnejšie.

krisbar
16. júl 2020

@natalienocka fuha, tak to nic moc recenzia. U mna mali problem len raz ma napichnut, ale bol to stav, kedy som mala vsade uz vpichy po ihlach a infuzkach a estacili sa hojit. Takze mi to dali do zily nad prstami. Bola som tam asi 3x a vsetko bolo ok. Ochotna sestricka aj ostatne pracovnicky. Fakt je to vysoko individualne.

butterfly333
16. júl 2020

@natalienocka presne to som zažila aj ja v pondelok už tu sestricku nechcem ja si budem pýtať tu čiernovlasu v pondelok idem.znova. Ešte teraz ma ruka bolí a mám ňou problémy. To je čo za sestrička? Za také peniaze čo tam nechávame by mali byť na inej úrovni.

ceklis
16. júl 2020

Mne keď tam brali krv, tak to bol tiež iný masaker 😫😫😫 začala po mne normálne vrieskat, že čo to mám za žily a kam mi to ma pichnut!!! Ja na ňu pozerám a spýtala som sa jej, že či to mysli vážne a že načo tam je keď sa to pýta vystrašeného pacienta. Kokos, na cely imunovital by som najradšej zabudla 😔
Keď som chodila na intralipidy v Nitre, tak ma každú chvíľu kontrolovala sestrička že či mi to pekne tečie, pýtala sa či som ok a či ma to nestipe. Lebo to znamená že to ide mimo žily. Akože prístup ba a nr nemôžem ani len porovnávať. Veľmi veľmi smutne, nakolko im ide ozaj nemalo peňazí, no prístup mi príde veľmi zly :(

marculik
16. júl 2020

@natalienocka ja chodim do Nitry Dzurillovej no neviem už ma nebavi brať medrol a aj tak sa mi to snim nepodarilo,tak neviem čo riešiť či skusiť bez neho

natalienocka
16. júl 2020

@marculik k Dzurillovej som chodila dlho, nikdy mi nič nezistila iba znížený vitamín D, išla som do Imunovitalu a tam mi zistili zvýšené IFN

marculik
17. júl 2020

@natalienocka ten imunovital sa nachadza kde?a tam si kolko platila

lalilla
17. júl 2020

@natalienocka imunovital je v ba prosim?

milakrasna
17. júl 2020

@lalilla @marculik imunovital je v ba. Objednajte sa mailom,Odpisuju rýchlo.

natalienocka
20. júl 2020

@marculik je to v bratislave, za vsupné vyšetrenie mám pocit 130 Eur, potom konzultácia výsledkov 30 Eur, podanie infúzie 40 Eur

marculik
21. júl 2020

@natalienocka dakujem už uživam lieky čo mi naordinovali v imuno Dzurilla

iva
25. júl 2020

@natalienocka No hrôza. Je možné ísť na repro imunologiu do Prahy? Mňa poslali do Nitry ale to čo čítam je hrozné.

krisbar
25. júl 2020

@iva co je hroza? Ceny? Predtym ako pojdete do Prahy si pozrite cennik, aby to nebol viac horor ako hroza. Ja som nechala v Brne na klinike 5 ampuliek krvi v cene jedneho bogaboo kocika. Vsetko su to sukromne zariadenia a podla toho maju nastavene ceny.

iva
25. júl 2020

@krisbar Neviem kdw mam ísť

iva
25. júl 2020

@iva moc dobre o Nitre nepíšu

krisbar
25. júl 2020

@iva ale to su vsetko osobne skusenosti. Ani v inunovitale neboli vsetky baby spokojne. Ja ano. Cize mozno tebe Nitra sadne a ked nie, skuste ine centrum.

vycky
28. júl 2020

@natalienocka v imunovitale si potrebovala nové odbery alebo si zobrala výsledky z NR?

buba08
28. júl 2020

@iva ja som bola s NR max spokojná,chodila som tam 4 roky,nechali sme tam kopec peňazí,no aj napriek tomu neľutujem,dodnes si má dr Dzurillova pamätá, keď nezaberala jedna liečba,dala inú, keď som jej pred rokom napísala,že sa nám narodila dcérka, odpísala mi veľmi pekny mail a dovolím si tvrdiť,že sa potešila,že sa nám to po 11 rokoch konečne podarilo aj vďaka liečbe na reproimuno

natalienocka
29. júl 2020

@vycky robili si nové odbery, len pozrela predošlé výsledky

natalienocka
29. júl 2020

@iva podľa mňa je len na tebe, aké centrum si zvolíš, takže kľudne aj Praha

vycky
29. júl 2020

@natalienocka ďakujem.

danilabe
4. aug 2020

ahojte prosim ma niekto skusenosti,ze je v gynfive a robili mu repro.imunologiu+hematologiu odbery.vraj mi to spravia 50€ ale potom aj tak poslu k odbornikovi. takze sa treba objednat a neviem kolko zase cakat na termin.nie su to zbytocne peniaze?nie je lepsie rovno ist sam na hematologiu(to be malo byt zadarmo)plus rovno imuno nech si spravia v imunovitale alebo inde.dakujem za kazdu radu

milakrasna
4. aug 2020

@danilabe ahoj. Nemám skúsenosť s gynfive, ale ja som bola v imunovitale BA kde som platila okolo 100€ za odbery a konzultáciu. Hemato máš potom zadarmo keď máš výmenný lístok. Pre istotu si zarezervuj termín na imunologiu už teraz aby si potom nečakala 2 mesiace. To isté aj hemato. Keď tak ho zrušiš.
Ideš na KET alebo začínaš stimulovať? Ja by som to nepodcenila 🙏 ja som tým že ma neposlali na tieto vysetrenia zabila rok...