Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@luckamjar Ahoj, ISCARE na SK spolupracuje s Reprofitom, ja som u susedov v Reprogenesis😉 Ale zase vedúci lekár v Reprogenesise je odborný garant v našom inom CAR, ešte aj ich web stránku majú podobnú 🙂 Ale presne ako hovoríš, treba sa popýtať, keďže všetko je to poprepájané a zhodou okolností "náš" vedúci lekár robil vedúceho lekára v Reprofite😉
@m_o_n_c_a_k ja stale neviem čo robiť ,moj gyn.povedal že môžem aj prirodzene potratiť že to možem nechať na prirodu len ak by som moc krvacala musim riešiť nemocnicu a fakt neviem čo robiť ,je to take naprd ešte keď idu aj vianoce
@marculik tiez som brala na riedenie krvi, ale anopyrin, a to krvacanie bolo take myslim normalne. Bolesti boli mierne, skor take stahy/tlaky - ako oproti menzesu absolutne nic...tie som citila asi od 20 vecer, o 21.30 som zacala krvacat - bolo to o cosi silnejsie ako mavam menzes ale ja ho mavam vacsinou velmi slaby. pred polnocou prisli take vacsie tlaky, dala som si novalgin a pomohla mi tepla sprcha a par minut po polnoci som sa vycistila a v tom momente preslo aj krvacanie. Ja som si pred tym precitala toto, mi to pomohlo sa nejak zorientovat, ze kedy to je este to krvacanie ok kedy by som mala uz ist na pohotovost alebo volat zachranku. Dolezite je aby si nebola doma sama vtedy. Držim palce a vela sil.
@marculik
@majinka81 ja mám 39, tiez za sebou roky neúspechov, aj vkladov. Emdometriozu, vraveli ze zrasty, amh 0.06 v januári pred skoro 2 rokmi.a toť aký fakt zázrak. ešte nemáme vyhráte viem, este dlhá cesta pred nami ale prva hranica 12.tt je za nami. modlíme sa a veríme 🙏je to také veľmi vymodlene bábo.
Ahojte baby. Bola som si prave vybrat e-recept na Medrol a zistila som, ze mi k nemu predpisala aj Nolpaza. Vraj je to proti zaludocnej kyseline. Beriete to vsetky k medrolu? Nechcem si zbytocne znizovat zlaudocnu kyselinu, nemavam s nou problem a nechcem si dokaslat travenie, tak som si to zatial nedala. Este som sa chcela spytat, medrol berete rano/vecer alebo je to jedno? Lekarka mi to nenapisala a lekarnicka nevedela. (Medrol mam brat 8mg 4 tyzdne a 4mg dlasie 4). Dakujem
@maggie86 Áno aj mne dala nolpazu a brala som to ráno ja nalačno no niekto to berie po raňajkách.
@maggie86 Medrol sa berie hned rano, idealne nalacno. Ja som tu Nolpazu nonstop zabudala brat a nic mi nebolo. Uvidis ako sa budes citit. Pre mna bola zbytocna.
@maggie86 medrol sa berie ráno. Je jedno ci nalacno alebo nie. Nolpazu som mala aj ja preventívne ale nebrala som ju a bola som OK 😊
Super, dakujem vam za odpovede 🙂
@marculik ak to máš veľmi silné chod radšej na pohotovosť 🙏 nech sa na to pozru.
@pink_lady
@milakrasna tak baby doma som to nezvladla o 2 v noci prisly bolesti a krvacanie vacsie tak prisla zachranka a to som skolabovala tak som tu v nemocnici a to som aj tu odpadla no hruza...😥
@marculik och moja drz sa 🙏 dávali ti aj transfuziu?
@milakrasna nie nedavali,no hrozilo mi kyret,este zostalo nieco v maternici no odchadza to pomaly,tak zajtra idem domov

@luckamjar Ahoj, ďakujem krásne za info, ja chodím do CAR do Brna, tak keď sa dohodneme s mojim doktorom, že tie intralipidy dáme, keďže ja mám minimálne odchýlky v hodnotách NK buniek, tak prvé dávam u nich a lepšiu starostlivosť som v živote nezažila, lekár je ako môj starší bráško😏 Len keby som mala chodiť na každú infúziu k ním, tak sa nedocestujeme.