Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@candour
ja tak isto, podla mna tiez som zbyrocne stratila cas reprodukcnou imunologiu aj ked sa zistilo nieco, ale mohla som ist na KET, nevadi, aspon mam dusu na mieste, ze teda toto vysetrenie mam urobene 😀 ale medrol nikdy viacej, som brutal ochorela, stale nie som v poriadku a este aj vyrazky sa mi urobili atd. no dam sa dokopy a hop sa na KET, ktore bude uspesne 😉
@misenaf Dzurilla, dnes som s ňou aj písala, tento štvrok budem mať výsledky kontr. odberov ale uz je to aj tak fuk, nechala som tam 350 EUR a nic z toho, kedze nemozem ist na ket , nevraviac o tom ze by som mala nanovo tri mesiace uzivat medrol ked vyliecim to co mi sposobil a zas samozrejme platit za dalsie odbery..fakt ne 😔
@candour kedy si bola na odbery? 23.4?
baby nemáte číslo na dzurilku?potrebujem s nou prebrať další postup pred KET a na točísločo mám nikto nezdvíha 😒
@ivka3901 tak toto posledné ti nevyšlo? ☹ ja som jej dnes písala ale ešte neodpovedala...
@suzanecka1 no ešte máme jedného bojovníka,ale moc neverím mám ešte pár tipov čoby som mohla urobiť máš číslo na nu prosím ťa?
nemám len ten mobil na sestričku cez ňu sa k nej nedostaneš?
@diska no mám už ☹ no intralipidy mi dzurilka zavrhla 😒 a pipelle mi nikto nenavrhol 😒 aani som to nemala s kým riešiť,ked štelcl odišiel,ale už som napísala email macháčovi tak hádam odpíše jj táto komunikácia 😒 ešte som uvažovala nad hysteroskopiou a dzurilka v nitre navrhla imunoglobulínovú liečbu
@ivka3901 intralipidy ti mozu aj v brne predpísať..na Machaca musíš počkať, on ma toho kvatum a mne odpisuje po 2-3 dnoch zásadne v noci
@tinkatinulka no to viem,že si mám na neho počkať a o tých intralipidoch som vedela,ale teraz som počúvala dzurilku v nitre a evidentne každý dochtor iný názor 😒 já sa už v tých dochtoroch nevyznám
@ivka3901 napis jej mail ja som jej pisala vcera a hned rano som mala dnes odpoved..repro@dzurilla.com
Ahojte! Chcem sa opýtať, či do Imunovitalu v Bratislave treba nejaké výmenné listky od lekárov ked sa tam chcem objednať? Chodím do GF, mám jedno neuspešné IVF za sebou, lekárka v GF mi povedala, že všetko mam v norme a zatial by ma na imunologickú reprodukciu neposielala, ale aj napriek tomu by som tam chcela pre isotu isť.
@ivka3901 to schudnutie je fajn napad ale aj ked sa nedari nevadi zaklad je aby si sa zdravo stravovala,aby ti nekolisal cukor a podobne zalezitosi lebo to moze tiez velmi ovplivnit ci sa embryjko uhniezdi,viem otom svoje .Ja som pri poslednom IVF velmi davala pozor na stravu a to co jem ,nic hrozne ale zdrave ,minimum cukru a sacharidou,raz za cas v pohode ale nie ako dovtedy a myslim,ze aj to moze spravit vela,na zaciatku tehu som dokonca schudla 5kg,teraz som v 31tt a nepribrala som ani 1 kg a maly rastie ako treba aj brusko mam len nepriberam a doprajem si vsetko nic mi nechyba.
Aj ked sa to zda mozno na zaciatku tazke je to lahke 🙂
Ten intralipid skus nic zato nedas ,ono nic nieje zaruka co pomoze a komu ale tak skusit treba ak nevyslo jedno mozno zaberie druhe a pipelle ti spravi v RF to je jedno kto nemusi to byt Marcel 😉
@ivka3901 drž sa, mrzí ma to ☹ Dzurillke napíš, ona sa ti určite ozve. Mne navrhla len kontrolný odber, ale na ten teraz nechceme ísť, ale ty si s ňou dohodnutá na inej liečbe, tak uvidíš, čo napokon urobíš. Mne pipelle aj intralipidy navrhol doktor v RF, tak som si povedala, že skúsim, akurát vo štvrtok idem na pipelle, tak mám trochu strach.
Baby potrebujem ešte poradiť,že vlastne od dzurilky mám napísaný medrol,annopyrin a clexan samozrejme som clexan už nepichla,ale medrol a anopyrin neviem či mám brať dalej 😒 dovolať som sa nedovolala a email som napísala a čakám hádam odpíše 😒

@zuzu1108 dakujem ti.