icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

viktory6661
25. mar 2021

@lev1 absolvovala som Reprodukčnu imunológiu v Presove ADLO k tomu hematologiu Ke doc. Hulikova, infekčné a genetika.

ella_ell
25. mar 2021

@bambuska9 po vklade hned 3-7dni v prípade poz. Teh. Testu co najskor a potom kazde 2t do 16tt

zuzzi18
25. mar 2021

@suzanca86 a ako teraz pokračujete? Berieš ďalej Medrol?

suzanca86
25. mar 2021

@zuzzi18 nie, vysadila som ho po dobrych vysledkoch. Idem teraz 6.4. znovu do Nitry.

majusaba1
25. mar 2021

Ahojte, prosím Vás koľko ste platili za reproimuno v Nitre ? A ako to je v prípade, keď už beriem medrol? Budú odomňa vyžadovať vysadenie? Alebo mi urobí vyšetrenie aj tak?

butterfly333
25. mar 2021

@majusaba1 ja som bola teraz na odber prvý krát ale iba ja muž nie a platila som 240€

majusaba1
25. mar 2021

@butterfly333 ďakujem. A mala si aj sprievodný lístok?

butterfly333
25. mar 2021

@majusaba1 nie nič som nemala

butterfly333
25. mar 2021

Baby dnes mi ešte prišli výsledky to sú predoperačne a moje crp 1,18 minulý rok bolo 5.

zuzzi18
25. mar 2021

@butterfly333 super vsetko smeruje ku vkladu 🙂

butterfly333
25. mar 2021

@zuzzi18 áno ešte nech hysteroskopia dobre dopadne a verím že aj vklad sa už podarí.

mijuska2
25. mar 2021

ahojte žienky,
prosim o vas nazor, resp. mozno mate skusenost.. chodim do Imunovitalu v BA, kvôli vysokym cytokinom som sa zmierila s uzivanim medrolu, bala som sa toho, ale povedala som si, ze chcem urobit vsetko preto, aby som otehotnela..po 6 tich tyzdnoch uzivania som bola na kontrolnom odbere, dnes mi poslali vysledky.. su este horsie ako pred tym.. ako je to mozne ,?dr sa mi k tomu vobec nevyjadrila, len skonstatovala, brat dalej Medrol.. mate niekto podobnu skusenost ?

ceklis
25. mar 2021

@mijuska2 áno ja. Presne takú istú ako opisuješ ty. Imunovital Ba, zvýšené cytokiny, nasadený medrol a na kontrole oveľa horšie. Dôvod? Nevedela povedať, tak pre istotu zvýšila dávky. Po ďalšej kontrole zase horšie výsledky. Brala som ho takto asi 4mesiace a žiaden účinok a od nej žiadne zdôvodnenie. Tak som sa ho rozhodla vysadiť. Skúsim nájsť fotky ako som po tých 4mesiacoch vyzerala 😔😳 celé zle!!! Začala som to užívať v septembri a v decembri som sa rozhodla vysadiť ho, trvalo to další mesiac. Objednala som sa do Nitry, tam ma vzali v marci a v maji som bola na vklade, ktorý bol úspešný. Mala som len mierne zvýšené nk bunky zrazu a doktorka mi nasadila intralipidy. Komunikácia BA VS NR neporovnateľná!!! Imunovital nikdy viac 🤮

janie7
25. mar 2021

@ceklis Ahojky, pamätáš si prosím ťa ako si mala naordinované tie intralipidy? Mne ich Koukal fukol úplne inak ako ich naordinovali v Imunovitale a zdalo sa mi to oveľa logickejšie z jeho strany. A presne ako hovoríš, Imunovital never ever😏

butterfly333
26. mar 2021

@ceklis a brala si pred vkladom aj nejaké menšie dávky medrolu? Ja tak isto ako ty v imunovital už rok injekcie igamplia nepomohli potom medrol výsledky úplne zle aj tak odporučila vklad s intralipidmi no vklad neúspešný. Tak som odišla do NR k Dzurile teraz cytokiny úplne že super ešte čakám na jeden vysledok aktivita komplementu v utorok hysteroskopia a potom uvidíme kedy vklad no bojím sa ísť na vklad bez liekov

butterfly333
26. mar 2021

@mijuska2 presne tak isto som to mala aj ja. Imunovital nikdy viac

mijuska2
28. mar 2021

@ceklis dakujem za reakciu, a som rada, ze v Nitre iny pristup, a ze ti pomohli 😊no neviem, ako sa rozhodnut, este skusim asi brat , dr ma dobolenku, uz mi nereagovala na mejl..a ked sa to nezlepsi ani po druhom odbere, nebudem v tom pokracovat.. prosim, ake si mala neziaduce ucinky, ja sa budim v noci na wc, strasne sa potim v noci , a ta tvar naliata.. aj priberat som zacala, ale hned som zacala cvicit a davat si pozor na jedalnicek, tak aspon to sa zastavilo..
este dotaz, ak nevadi.. v Nitre ti dali aku liecbu?

mijuska2
28. mar 2021

@butterfly333 tak aj ty mas podobnu skusenost, to ma mrzi 😔 clovek je ochotny urobit vsetko, ale ked nie su vysledky, je to tazko ..
aj ty si potom zacala chodit do Nitry a vysledky lepsie ?

butterfly333
28. mar 2021

@mijuska2 áno prešla som do NR a výsledky sú úplne super moje vysoké cytokiny sú v norme.

zuzzi18
28. mar 2021

@butterfly333 tak ale u teba je to podľa mňa hlavne tým ze si toľko schudla a je tam jeden rok rozdiel od výsledkov v BA a v NR, nie?

butterfly333
28. mar 2021

@zuzzi18 áno skoro rok rozdiel a to že som schudla asi pomohlo čo sa veľmi teším.

zuzzi18
8. apr 2021

Ahojte baby, necaka tu niektorá tiež na vysledky kontrolneho odberu v Imunovitale? Ja som bola 23.3. na odber a este mi neposlali výsledok. Vcera som im písala.

janie7
8. apr 2021

@zuzzi18 Ahojky, oni výsledky posielajú, aspoň v mojom prípade to tak bolo do 3 až 4 týždňov, sestre poslali až po 5tich týždňoch, plus boli teraz ešte sviatky. Ale dobre, že si im napísala, aspoň ich to možno trochu posúri😉

zuzzi18
8. apr 2021

@janie7 oni mi po odbere kázali po 10-14 dnoch si napisat za vysledky. Na kontrolne sa necaka tolko ako na prve.

zuzzi18
8. apr 2021

@janie7 mne zacina v utorok uz MS, cize ich velmi surne potrebujem aby sme vedeli s doktorkou v pondelok dohodnut pripravu na vklad ale bez tych vysledkov cytokinov sa nepohnem🙄

butterfly333
8. apr 2021

@zuzzi18 to im nejak dlho trvá? Ja som od nich odišla teraz som bola na krv 2.3.v NR Dzurile a už mám výsledky asi dva týždne a to som ba prvý krát.

janie7
8. apr 2021

@zuzzi18 Jasne, rozumiem, mali by sa ozvať, keď poznajú dôvod, verím, že ti odpíšu do konca tohto týždňa. Držím silno päste😉

zuzzi18
8. apr 2021

@butterfly333 no od 1.4. - 6.4. mali volno kvoli sviatkom ale to nerieši moju situaciu 😀

zuzzi18
8. apr 2021

@butterfly333 ono tie vysldky su tam uz urcite davno len kym sa dostanu k Dr. na vyhodnotenie, tam to asi viazne, ak mala aj ona este nejaku dovolenku..no nic musim cakat ale umieram uz zvedavostou ako to dopadlo..s Dr. sa dohodnem asi, ze pripravu na vklad zacnem tak ci tak a pripadne by sme to stopli ak by dosli zle vysledky. Nechcem uz premrhat dalsi cyklus, hlavne ked Medrol nemozem brat dlho

zuzzi18
8. apr 2021

@janie7 dakujeeem, strasne som zvedava uz