Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@jaja9891 aha tak ja som brala 3tt 2 tablety a potom uz len jednu tabletu 4mg
@katka17044 no tak super,budem brat tych 10 mg a tyzden pred stimulkou zacnem znizovat na 7,5 mg aby som pocas stimulky nechala tych 5 mg uz.....snad to bol dovod MA a uz to zaberie a vyjde...nemam uz vajicka a este aj endometriozne cysty....aj tebe drzim palce,nevyznam sa v tej imunologii a tych injekciach co ta cakaju...
@jaja9891 pozerala som papiere tak uz po5 tyzdnoch pri prvej kontrole som to mala ok
@katka17044 jeeej,si super,dakujem,si ma upokojila...nic ine ti nezistili zvysene?a myslis,ze sa tie protilatky vratia?och tak velmi dufam...
Dievčatá máte prosím vás niektorá mailový kontakt na pani dr. Dzurillovú do Nitry? Ďakovala
@jaja9891 iba spermie a trofoblast tak ak by som to prestalo uzivat vrati sa to cize ked prestanem uzivat a nejak o pol roka by som chcela znova skusit vklad tak opat musim zacat uzivat
@niveagirl repro@dzurilla.com
@katka17044 Fajn, vďaka.
@katka17044 ale vrati sa to aj ked by sme dodrziavali kondomovu ochranu?ja som trofoblast nemala vysetreny,ale spermie sa ukazali...
@jaja9891 aha no to by sa asi vratit nemalo ale nie som si ista. Teraz ako idem uzívat tie injekcie tak nemusime mat kondomovu ochranu a to je pre mna zahada nechapem tomu vobec
@katka17044 fuuuha zaujimave,ja by som sa bala riskovat,ak si uz tak blizko,nech nedrazdis imunitu...ci?a kedy sa chystas na vklad?
@jaja9891 ja ale vobec nechapem tej zmene :D lebo medrol sposobuje to ze sa mi znizila imunita aby som si netvorila tie protilatky to sa podarilo, ale odvtedy som mala 2 krat vklad a aj tak odišlo po uhniezdení tak teraz pani doktorka navrhla túto zmenu ale pritom tieto injekcie subcuvia praveze zlepsuju imunitu a zaroven nemusi byt ani ta kondomova ochrana... neviem v com je to ine a vooobec tomu nechapem
@katka17044 hmmm tak to ani ja nerozumiem,mozno napravuje imunitu,nie len posilnuje,no a po vklade odislo v ktorom tt?tak liecime nieco a nakoniec aj tak to mozno nema taky efekt na to embryjko...dufam,ze si viac neskodime s tym rozhadzanim imunity ako pomozeme
@jaja9891 no ved toto ja som od toho vela ocakavala a aj tak nic :( rychlo odislo prva krv hcg 33 a druha uz negativne
@jaja9891 v papieroch mám, že vzhľadom na neúspech et a ket koncím liecbu medrolom a z dovodu priaznivého imunologického profilu zahajujem liecbu IMIG Subcuvia, s následným prechodom na Privigen 3-7 dní pre ketom a po kete
@ivka3901 ay na jesen ale to uz ty budes tehulka 😀
@katka17044 no my sme to dotiahli dalej,ale...je to tazke,no musime bojovat,snad na tej imuno vedia co robia,vobec netusim na co su tie lieky...dzim palce,mas mrazacikov?my musime cele odznova
@ingrid0105 🙂🙂🙂moja aj my sme to odložili na jesen kvoli veľa dovodom
@jaja9891 este pred ako som brala medrol tak sa mi podarilo do 5tt hcg bolo okolo 5tisic neviem preco vzdy odidu co v tom este je... :( ale tak snad sa to teraz podari mam este 3 embryjka blastocysty teda 2 pokusy
@katka17044 tak to si mala pekne hcg,ja som mala sice dobru dynamiku,ale brali mi len cca 9 den po et,to bolo 86 asi a potom o asi 5 dni a bolo 900...cize ani neviem ako rastlo dalej,ale ktovie ci bolo dost vysoke....my sme mali len to jedno jedine embryjko :( kiez by som este nejake mala...no vydrzali sme do 7+2tt,tak neviem preco ten missed abort...este aj 2 x na kyret som musela....keby tak clovek mohol skusat ako hovoria lekari....
@jaja9891 ach je to strasne :( a kedy zacinas stimulovat? Co si my musíme vytrpieť
@katka17044 áno ihly a striekačky, nariedi sa,drž v chladnicke a neviem koľko trvá vpich, asi minútu.
@tinkatinulka super dakujem tak sestricka od gynekologa hadam bude vediet. teda asi cela ta jedna ampulka sa pichá ze?A dobre to znášaš? Inak moze sa popri tom dat si nejaký poharik a tabletky na spanie napr. alebo su tam nejake obmedzenia?
@katka17044 uff to neviem ja to s nicom nekombinujem, alkohol už vobec..sak moja pecen..a ano cela ampulka.myslím že v Nitre a v Ba maju iný pohlad na imuno.liecbu.
@tinkatinulka 🙂 ja sa len tak pýtam ak by nejaky sviatok ked som brala medrol boli sme aj na svadbe tak som si vinko dala ale uplne v pohode tam bol problem len ze by mohlo boliet brucho ale to zrejme pri vacsom mnozstve
Ako myslis iny pohlad?
@katka17044 myslím ako kombinácie liekov..

@skaredekacatko
@katka17044
este uvazujem zienky ci ho uz v case stimulky znizit z 10 na 5 mg,lebo podla mojho car mam uzivat len tych 5 mg... ja ho zvladam celkom fajn,len ta choroba sa ma drzi,zatial mierna,ale nie som fit...