icon

Reprofit Brno: Skúsenosti a spokojnosť s liečbou?

simusik099
7. feb 2025

Ahojte chcela by som sa informovať či ste tam boli spokojný ? U mňa problém nieje no u manžela veľmi zlý spermiogram .
Dnes som vyplnila online rezerváciu ,.. prišiel mi email že do 24hod. sa ozve koordinátorka .
Ako dlho ste čakali a ako prebiehala cela vaša liečba ? Ďakujem 🙏🙏😊

Strana
z3
mirkam3
8. feb 2025

@simusik099 ahoj, pridaj sa do skupiny IVF, tam nájdeš hromadu (prevažne pozitívnych) recenzií. Po vyplnení toho dotazníka sa naozaj ozvala Koordinatorka veľmi rýchlo (a tak tomu bolo potom aj vždy do budúcna ked som od nej niečo chcela, hoci väčšinou som už komunikovala s Dr napriamo).

U nás zjavný jediný problém ani nebol (viacero faktorov bolo “na hrane”, ktoré keď sa nakopili, nebolo to idealne a roky sa nám nedarilo)…

Ja som to tu už kdesi písala - za mna bol ich prístup počas celej doby veľmi intímny a rešpektujúci. Cítila som sa tam veľmi dobre a to lekárov neznášam, rovnako aj môj muž. Po úvodnej konzultácii sme už inam ani nešli “porovnávať”.

My sme u nich boli na prvej konzultácii v 09/23, dorábali sme si na ich odporúčanie ešte nejaké vyšetrenia a so stimuláciu som začala v 11/23. Následne bol (prvý) KET v 03/24 a pred chvíľou som ho tu vedľa seba nakŕmila a uspala 🥰.

really8
8. feb 2025

@simusik099 my sme od nich odisli. Na prvy pohlad vyzeralo vsetko v poriadku, naozaj boli vsetci mili a ochotni, len kym som zohnala vsetky vysetrenia ktore este chceli presiel takmer dalsi rok, medzitym odisiel doktor s ktorym som komunikovala, oni sa na mna nepozreli ani raz, koordinatorku som nemala. Absolvovali sme nakoniec jedno iui neuspesne, potom som zmenila Car.

rachel36a
8. feb 2025

Za mna RF Brno najhordoe z centier co sme chodili...do očí milý, ale záujem o pacienta ziaden...všetky vyšetrenia som si musela vybaviť sama, oni mi vzali len krv a urobili sono, muzovi spermiogram...ked som sa pýtala na vyšetrenia, keďže som predtým par krat potratila, tak ze to netreba riešiť...ako mame od nich syna, ale keby sme neboli uz zaplatili, a začali tam riešiť veci, tak odídem...

simusik099
autor
8. feb 2025

@mirkam3 ďakujem za odpoved
A môžem sa ešte opýtať aké vyšetrenia ? My mame reproimunoalergologiu za sebou , ja mám aj endokrinológiu aj Diabetologiu všetko v norme , boli sme aj na postkoitalny test , hormonálny profil . Chodili sme na napro technology . Ale žiaľ pri manželovom spermiograme ktorý je stále horší aj po liekoch a vitamínoch kt. mu dal Urolog to ide dole vodou . A včera bol na spermiograme a ta pani kt. tam robí mu poradiola reprofit Brno lebo že stále má menej spermií

kiki68
8. feb 2025

Kamoska bola v 2020 a uz maju doma dietatko, boli velmi spokojni

bambulka711
8. feb 2025

@simusik099 ja som tiež z RF Brno sklamaná. Po neúspešnom IVF, kde sme nemali ani jeden vklad, sa s nami prestali normalne baviť, lebo som žiadala, aby nám vrátili sumu za vklad, ktorá predstavuje 500e. Som rada, že sa nám podarilo prirodzene a nech sa zadrhnú...
A teda, pani doktorka Bečvářová tam je neviem na čo, asi na to, aby som si to riadila ja. Sama nepovedala a nenavrhla nič, nič nebolo treba, veď iba prvýkrát vyskúšame. Ako keby nám peniaze rástli na strome 🙈

baskustek
8. feb 2025

@bambulka711 a prečo ste platili za vklad, keď žiaden nebol?

bambulka711
8. feb 2025

@baskustek lebo oni to majú ako balík a faktúra prišla skôr, ako výsledky genetiky. Na Slovensku to majú síce tiež ako balík, ale ak by nedošlo ku vkladu, vracajú cca 350e.

simusik099
autor
10. feb 2025

Od piatku sa mi ešte z Brna neozvali 😱😱

really8
10. feb 2025

@simusik099 vsak bol vikend😂🤦‍♀️

simusik099
autor
10. feb 2025

@really8 áno viem 😂 len to čakanie mi nerobí dobre

magnumka11
11. feb 2025

@simusik099 ja som tam vcera volala a objednali ma az na 13.3. Mozno by ma aj skor objednali, ale mna sa pytala, ci chcem konkretneho lekara, tak som si vybrala Kozumplika. Citala som na neho dobre recenzie, tak skusim a uvidim. My uz mame urobenu genetiku z caru, kde sme boli teraz a mam aj diabetologicke vysetrenie, hormonalny profil a plus spermiogram, tak snad to pojde vsetko rychlo.

simusik099
autor
13. feb 2025

@magnumka11 ahoj nám dali termín 5.3 ale dr. Sme si nevybrali tak uvidíme snáď sa nám obom zadarí 🙏🥰

magnumka11
13. feb 2025

@simusik099 ahoj 🙂 dali ste si osobne alebo online? Lebo mne este pisali, ci nechcem online, tak som im hned napisala, ze nie. Mate s manzelom urobene aj nejake vysetrenia?

simusik099
autor
14. feb 2025

@magnumka11 tiež sme nechceli online . Podľa mna je lepšie osobne take niečo riešiť . Tak mame spermiogram , hormonálny profil obaja , postkonatalny test , reproimunoalergologiu plus ja mám ešte endokrinológiu a diabetologiu to mám všetko v norme .

lucy3005
16. feb 2025

@magnumka11 on je super 🙂 aj ja som ho mala , a super bolo , že som mohla napriamo s nim komunikovať a vždy bez problémov odpovedal, držím palce 🙂

simusik099
autor
16. feb 2025

My mame ísť ku dr. Renáta simonato Krajčovičová máte niekto skúsenosti ? ☺️

mirkam3
16. feb 2025

@simusik099 ona sama prešla procesom IVF, tak by vas mala vedieť pochopiť. Ja som ju mala iba na 1 kontrole a bola dôsledná, no ináč neviem zhodnotit. O tom svojom IVF písala blog, ak chceš skús vygooglit.

simusik099
autor
16. feb 2025

@mirkam3 ďakujem idem hneď pozrieť 😊

mirussskaaaa
26. feb 2025

@simusik099 my sme čakali asi 2 alebo 3 týždne na online konzultáciu. Potom sme sa dostavili urobili všetky vyšetrenia. Teraz máme pri nich IVF takže výsledok hodnotit ešte nemôžem,ale s prístupom sme boli spokojní. Tie koordinatorky sú skvelé,odpovedia ti na všetko. Dokonca napíšu aj keď tvoju otázku poslali doktorke ktorá ťa bude mať na starosti. Akurát ako samoplatcovia sme tam nechali majland ale tak to by všade tak bolo

simusik099
autor
6. mar 2025

@mirussskaaaa ahoj tak včera sme boli pri dr. Sme spokojný je veľmi mila , všetko nám vysvetlila … pobrali nam obom este krv na vyšetrenia …. Na manželove výsledky musíme čakať 4-6 týždňov a potom ideme na stimuláciu a ivf . Tiež chceme ísť ako samoplatcovia včera za krvné testy sme dali okolo 340€

magnumka11
7. apr 2025

@simusik099 ako ste na tom? Uz vam prisli vysledky? Mne prave dnes schvalila poistovna liecbu, takze mozem zacat so stimulaciou.

simusik099
autor
8. apr 2025

@magnumka11 ahoj tak my ešte čakáme na výsledky genetika manžela zajtra bude 5 týždeň tak snáď to už príde

simusik099
autor
11. apr 2025

@magnumka11 ahoj ako ste na tom ? Už ste začali so stimuláciou ? Kedy idete na odber vajíčok ? Držím vám silno palce 🙏😍

magnumka11
11. apr 2025

@simusik099 ahoj, dnes som bola na ultrazvuk a pre protokol a lieky. Dnes som 13 den cyklu. Zajtra zacinam uzivam 3 druhy liekov az do menstruacie. Ked zacne menstruacia, tak idem hned pichat 🙃

simusik099
autor
11. apr 2025

@magnumka11 my stále čakáme v stredu to bude 6 týždňov čo čakáme na tie výsledky … už som na nervy 😱 aj pred ms budeš brat lieky ? A potom injekcie ? A prišli vám na nejaký problém ? U mna nič len u manžela azeroterazozoospermie ….

magnumka11
12. apr 2025

@simusik099 ano, beriem 3 druhy hormonov az do menstruacie, pretoze mam nizke amh a potrebujeme co najviac vajicok a hlavne aby boli kvalitne. Kazdy hormon zacinam brat iny den cyklu. Ked mi zacne menstruacia, tak tie hormony vysadim a na druhy den menstruacie zacnem pichat 2 injekcie . Vcera som si bola po lieky a dali mi 9 receptov. Skoro ma vystrelo 🤣
Ja mam problem nizke amh a partner ma pomale spermie.

magnumka11
12. apr 2025

@simusik099 aky mas pocit z toho Brna? Mna velmi prekvapilo, ze pri odbere vajicok nepotrebujem predoperacne vysetrenie. Pytala som sa sestricky, ktora mi vysvetlovala vsetko ohladne tych liekov a injekcii a ze pan doktor povedal, ze ja som uplne zdrava, tak predoperacne nepotrebujem.

simusik099
autor
12. apr 2025

@magnumka11 no 9 receptov je dosť 😱😱 koľko ťa vyšli lieky ? …. No ja ešte neviem výsledky aké mám amh … písala som Koordinatorke tak že nieje v práci že 15.4 sa nato pozrie … ako pocity mám dobre ale to sme boli len na prvej konzultácii od vtedy čakáme že sa ozvú … a áno to som už tu niekde čítala že netreba tam predoperacne . Kamoska bola v Martine a tam potrebovala predoperacne ..

simusik099
autor
12. apr 2025

@magnumka11 ak chceš môžme si písať v správach ☺️ a podporovať sa

Strana
z3