icon

Rozmýšľame nad umelým oplodnením

12. jún 2020

Ahojte, píšem súkromne, pretože nechcem, aby ma tu niekto spoznal a vedel čo riešim momentálne...Ide o to, že sa s manželom už takmer dva roky snažíme o bábo. Boli sme na vyšetreniach, manžel má spermiogram super, ja nemám žiadny zásadný problém až na veľmi nepravideľnú menštruáciu. Minulý rok som brala Duphaston, Clostylbegit, Inofolic a rôzne pomôcky....nič nepomohlo a na Vianoce sme sa dohodli, že to necháme na osud a nebudeme na to myslieť 🙂
Čiastočne sa mi aj darilo na to nemyslieť, staviame dom takže riešime hlavne to, podarilo sa mi schudnúť atď. Avšak, včera som zasa po dlhej dobe plakala, v rodine budeme mať ďalšie bábo a dostalo ma to.....asi to polročné zadržiavanie emocii a nemyslenie na to, skrátka som sa zložila. S mužom sme sa rozprávali, že by sme teda skúsili umelé, možno ku koncu roka, avšak ja o tom vôbec nie som presvedčená.....Sama neviem čo robiť, asi som sa chcela hlavne vykecať. Už je toho na mňa dosť, každá to zrejme poznáte, deti sa rodia okolo všetkým na prvý šup a my stále nič. Ďakujem každej za názor.

Strana
z3
autor
18. jún 2020

@maxxim vďaka 🙏

maxxim
25. jún 2020

Ahoj..tak, dnes velký úžas🙂, krasne prekvapenie. Zajtra na krv🙂

autor
25. jún 2020

@maxxim veľmi veľmi moc gratulujem! ♥ teším sa moc s Vami nech to vyjde 🙂 asi sa tento mesiac dejú zázraky 🙂 daj vedieť

Strana
z3