icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

cikyta
19. nov 2011

@lusina Ano, ja chodím zväčša už len do dvoch súkromných tém. 😉
Super, že sa vám to podarilo prirodzene.................denno denne tu sledujem "zázraky" kedy boli v pláne podla caru IVF, či IUI a nejako sa to podarilo aj prirodzene.................hm..............

lusina
19. nov 2011

@cikyta 🙂 už vlastne ked som volala do reprofitu aby nás objednali na pohovor som bola tehu, ale som o tom ešte nevedela, tak som tam volala zvova za pár týždnov, že už nie je treba 😀
dik Lucul

cikyta
19. nov 2011

@lusina Parádička 😵

surviver
19. nov 2011

@lusina jeeej blahoželam 🙂 😵 🙂

izzie27
19. nov 2011

@lusina gratulujeeem pekne tehuľkovanie 😉

lusina
19. nov 2011

dakujem vám baby, ste zlate 🙂

sony44
19. nov 2011

ahojte babulky, prepáčte, že Vám tu vstupujem, nezostalo Vám nenačaté balenie puregonu?píšte IP. dakujem

zibi
3. dec 2011

ahojte baby...aky je ten doktor galo. presiel z heliosu do iscare??dik

cikyta
3. dec 2011

@zibi Je fajn. Je odborník a ja osobne nemám k nemu žiadne výhrady. A je mi luto, ako ho niektorí ludia (čo ho ani nepoznaju, alebo ho videli raz) hned škaredo zatracuju a uražaju. Nieje to ani pekné, ani slušné 😒

izzie27
3. dec 2011

@zibi ja som tiez u neho bola parkrát a bol vpohode. Nemas sa coho bat. Držím palce.

zibi
5. dec 2011

@cikyta
@izzie27
mate pravdu..mne sa tiez zda ok 🙂

alica311
5. dec 2011

Dievčatá, neviete náhodou koľko stojí v Heliose genetické vyšetrenie spermií?

zufalec80
5. dec 2011

Caute baby....neviem, ci som tu jediny chlap, ale uz som naozaj unaveny z toho ako sa nam roky nedari. Zienka je z toho na nervy a ja zacinam byt tiez. Co je zle, tak moj spg nie je idealny. Manzelka je nastastie ok. Citam tu o Heliose v Martine. Aku mate realnu skusenost a uspesnost IUI? Zaujima aj to kolko to vsetko od prvej navstevy trva a kolko to stoji. Dakujem za odpovede. Uprimne blahozelam vsetkym, ktorym sa uz sen o babatku splnil a drzim palce tym, co su na tej istej lodi ako my doma. Myslime na seba spolocne. 😉

ufa
5. dec 2011

@zufalec80 no vela chlapov o tom nehovori i ked ich to stve urcite tak isto ako nas, baby... My sme riesili kadejake vysetrenia u mojho gyn. cca3 roky potom ma konecne poslal do Heliosu, urobili zakladne vysetrenia, krv, sperm. skusili este jeden mesiac stymulaciu a ked to nevyslo sli sme na IUI podarilo sa nam to na prvy raz 🙂 Personal super a pristup tiez. IUI stalo 100E jednoduchy zakrok odbaveny ,, na koze,, . Sper.odoberu pred zakrokom a urcite ti vyberu dakych sikovnych sibalov a podari sa vam to 🙂 Moc drzim palce nam sa to podarilo ale uz sme to nedotiahli do konca...takze pol roka pauza a zaciname od zaciatku 😒 dufam ze s lepsim koncom. Treba hlavne pozitivne mysliet 🙂
A po prvom zavolani do Heliosu nas objednali cca o 2 tyzdne.

zufalec80
6. dec 2011

@ufa Dakujem za podporu...jasne, ze chlapi o tom neradi hovoria...ale ver, ze nas to trapi... najma ak je chyba v nas .... 😒 takze ten Helios odporucate....podla toho co mi pisete ci uz do posty alebo na plochu... no tak to je dobra sprava...uz len aby sa to podarilo... 😉

mimochodom, zelam Vam vsetkym malych Mikulasov.... 🙂 nech Vas certia certi mali... 🙂 a nam, co este len v Mikulasov dufame a tuzime po nich zelam, aby co najskor prisli. 😉

kemonka
10. jan 2012

Ahojte baby, hladám niečo o heliose v Martine, neviete mi povedať, aké máte skúsenosti s MUDr. Gáťovou? Ja by som tam chcela ísť ale len na preventívnu prehliadku.

dasaa
10. jan 2012

@kemonka Ahoj vyskusaj forum. IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?Su tam aj babenky ktore chodia do Heliosu.Ja tiez chodim tam a mam mudr.Gatovu je to mila osobka celkovo je tam cely kolektiv v pohode.Urcite babenky ti povedia viac 🙂

kemonka
10. jan 2012

@dasaa ďakujem a ak sa smiem spýtať, ty si otehotnela prirodzenou cestou? Či ti pomohla p. doktorka?

dasaa
10. jan 2012

@kemonka pomohla mi doktorka 🙂

izzie27
10. jan 2012

@kemonka Ahoj, ja som bola tiez parkrát u pani doktorka a mozem ju odporucit. Ale podla mna su vsetci tam milí a príjemní. 🙂

cikyta
11. jan 2012

@kemonka Dr.Gáťová je jedna velmi milá p.doktorka . Budeš určite spokojná 🙂

cikyta
11. jan 2012

@alica311 neviem,aké gen.vyš.spermií myslíš. . . Nám robili v Heliose len spg a na genetike http://www.zdravie.sk/sz/institucia/667-62655/m... urobili dalšie vyšetrenia spermií,no na tie sme išli z vlastnej vôle a rozhodnutia.

kemonka
12. jan 2012

@izzie27
@cikyta
ďakujem babenky 😉

brmbolcek
12. jan 2012

@kemonka dr.Gatova je prijemna lekarka , urcite budes spokojna aky by ti vyhovovala skor zena ako muz gynekolog 🙂 ale inak su tam obaja fajn 🙂

bambulla
12. jan 2012

ahojte pridam sa ku vam ja som s heliosom velmi spokajna my sme tam boli na IUI super doktori,doktorky nas prijala dr.gatova a IUInam robil dr.krajko super pristup 🙂

lusina
26. jan 2012

@kemonka dr.Gátovu možem odporučit, ja som chodila do heliosu asi rok a pol a len ku nej, velmi mi vyhovala, ma perfektný, ludsky a žensky prístup.

kemonka
26. jan 2012

@bambulla a vám sa to IUI podarilo hneď na prvý krát?

kemonka
26. jan 2012

@lusina takže vám tiež pomohla? Ak sa smiem spýtať, liekmi, alebo ste boli aj na IUI či IVF?

lusina
27. jan 2012

@kemonka Ahoj, nám nepomohla nijako, proste v heliku nám nevyšlo vobec nič, mali sme 2x IUI a 1x IVF, po tychto neuspechoch som tam prestala chodit a už je tomu asi cca 2 roky, ja som otehotnela uuuplne prirodzene, beriem to tak, že proste ked som sa do toho hnala hlava nehlava, tak to nevyšlo a ked som prestala uplne risšiť, tak som otehu. Ale za to, že nam to nevyšlo v heliku dr.Gatova nemože, je to proste bud alebo, to su veci medzi nebom a zemou, ktore nevie ani dr. ovplyvnit.niekomu to vyjde hned a niekomu nie..... 🙂

brmbolcek
27. jan 2012

@kemonka 🙂 🙂 🙂 a drzim palceky 🙂