Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
aj ja som tu ... ja este 1 hodinu a 42 minut a idem domov huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ja mam dovolenku ešte aj buduci týžden takže vegetím a o obed sa neboj ja ti pošlem robím živansku
ahoj lucul tak to je dobre aj som si myslela že ta vystelka by mohla byť ok pred tym ked som tam bola tak som mala 6 mm ale neviem ktory den cyklu to bolo ale aspon som spokojnejšia ale mm mi začal tie papričky jesť tak pokial ja dostanem mršku tak si pojdem kupiť aj nove 😃 a že prečo len po jednej jem že to nič nieje že mam zjesť aj 4 no dik neprosím 🙂 stači jedna denne
ahoj lucul tak to je dobre aj som si myslela že ta vystelka by mohla byť ok pred tym ked som tam bola tak som mala 6 mm ale neviem ktory den cyklu to bolo ale aspon som spokojnejšia ale mm mi začal tie papričky jesť tak pokial ja dostanem mršku tak si pojdem kupiť aj nove 😃 a že prečo len po jednej jem že to nič nieje že mam zjesť aj 4 no dik neprosím 🙂 stači jedna denne
lucul hej je mi smutno budem tu az v pondelok
uz mam asi cestovnu horucku ci co , uz nech sedim v aute a vyrazime
uz mam asi cestovnu horucku ci co , uz nech sedim v aute a vyrazime
Začni písať odpoveď...

Odošli
dnes u nas leje ako z krhle a to malo byť už pekne tak je to o ničom ja milujem slnko vodu (to bude asi tým že som rak) ale takto je to hruza ani ísť von ani nič :-|