Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
super, uz sa nam hadam konecne blisne na dobre spravy a casy v tejto nasej helikovskej komunite. 😵
ahojte babule, mám jednu otázočku. asi ma chytá nejaká črevná chrípka lebo ma začalo preháňať a cítim sa divne. tak som si dala lyžicu slivovice, homeopatiká proti črevnej chrípke a ešte aj tabletku takú cmúľaciu na črevnú chrípku. nemôžu mi popukať vajká keď chytím takúto nejakú pliagu?ide ma poraziť.
Ahojte.Nebojkaj Chorale. 🙂 Nepopukaju.Ak nebudeš ešte medzi tým jazdiť na koni,tak nie.(To je jediná vec,čo mi dr.z heliosu zakázali počas rastu vajok 🙂 )
tak to mi odľahlo, už je celkom fajn. 2 hodiny som prespala, dala som si mätový čaj a suchý rožok. dúfam že to prejde úplne.
ahojte kuriatka 🙂 🙂
mzuzka-- tfuj tfuj pre drobcov 😉 😉 nech sa zahryznu a nepustia 😉 😉
tinka-- drzim palceky na pondelok nech ta krvicka je samucicky tehusiiiiiiiikkkk 😉 😉
orsulka--teraz naj naj sa stravuje ma same dobrotky na chate , grilovacka, klobaska, ba aj krkovicka 😉 🙂 🙂len si daj aj za nas orsulikk.................. 😀 😀 😀
cikytka -- ze vauuuu 🙂 silvinka ako nevesticka , uz teraz sa neviem dockat ked nam ju odfotis 😉 🙂a mi budeme kukat a jasat ..... a co chvilka sa ani nenazdas a bude mat za par rockov i zenichaa 😉 😉 😉
kiarka-- zdravim ta moja tak uz to mas paradne za sebou 😉 😉 teraz strihat meter a do roka a do dna dcera alebo syn 😉 😉 😉 😀 tfuj.tfuj,...
jedla som u rodičov halušky s bryndzou a boli mastnejšie ako som zvyknutá, takže asi to bol problém.
ahoj brmbolček 😉
Ahoj Brmbolček...........HA! Že budem mať ženícha........
Ale možnože sa budeme aj spolu vydávať so Silviou.Lebo kým sa jej rodičia rozhýbu... 😀
cikytka--- poznas to , co neni moze byt ..... 😀 😀 😀 😀 Tak pri krstinach sa postav blizko nejakeho svarneho mladenca v perinke 😀 😀 😀
ahoj chorale.... asi ta bryndza hm... 😀 teraz v lete meni stavy a to hlavne v crievkach 😉 😉 , dufam ze uz ti je lepsie, navar si cistocistycierny cajik a dietuj moja 😉 😉 a zajtra ziadne rezneeeeeeee 😀 😀 😀 😀
Dnes sme mali uvítanie a slávnostný zápis na úrade s primátorom a dalšími deťmi.No a boli sme tam aj s buducimi krstnými.A kedže chceme krst na mestskom urade,tak málo nechýbalo,už by sme mali aj po tom.Lenže som protestovala,reku: A načo som jej kupovala tie pekné šaty,ked ich nebude mať na krste a odbijete to dnes????A chudáci krstný boli v kraťasoch,šlapkách,teniskách atd...No Sodoma!
Tak pre nás prichystaju potrebné veci a na druhý týžden si dohodneme našu sukromnu krstenu oslavu s primátorom na urade.(Nechápem.V PD problémy neboli,no tu sa im zdalo divne,že chceme krst na urade a nie v kostole.Iný kraj,iný mrav.)
chorale -- tak ta bude pre teba naj naj liecik 🙂 🙂 🙂 len pekne chlipkaj a dovolim ti privonat si nostekom tu krasnu vonu pecenych reznickovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 😀 😀 😀
cikytka------ ja sa este teraz na tom sulam ako to citam , ze v kratasoch krstny rodicia ... to nema chybyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cikytka stoj si za svojim aby si bola ty spokojna 😉 taky obrad sa nerobi kazdy den ! a nech sa druhy tebe prisposobia ty si porodila krasavicu silvinocku 😉 🙂 tak nech druhy sa prisposobia, ma nadherne satocky tak hor sa na zebichaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
ahojte a zelam pekny vecer a silno kricim na silvinku aby spinkala celu nockuuuuu..... 😉 😉 a mamina da uspavanku a silvinka bude cicikat ako vcelickaaa, moja zlata dobru nockuuuuu , boze ja by som ju zjedla taka je krasnaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Brmbolcek,silno si kričala.Pomohlo.už hajá.......... 😔
No ved už začínam vážne uvažovať o krste v kostole-kedže robia na urade cecky z toho.Zvrtneme to v katolíckom kostole,ako som aj ja a bude.Mne a mužovi bolo len proti srsti to,že proste ak za celý rok do kostola nezavítame,je hlupe sa tam tlačiť na obrady (ako krst,svadba)Toto som neuznávala.
Ved uvidíme ešte...
Dobru nôcku všetkým.........................pssssssssssssssssssst 😉
aj ja vam prajem krasne snicky, tak potichu,aby sme nezobudili nasu najkrajsiu heliosacku hviezdicku.
brmbolcek a ty si v akom stave snazilkovania?
pekný dník prajem všetkým aj ja 😀 😀
troškusmutné to tu je dnes,a le je nedeľa, takže to neva, len si pekne užívajte víkend
mzuzka IP
krasnu nedelu vsetkym 🙂 🙂 🙂
brmbolcek dakujem dufam ze uz budem aj kocikovat.
babulky musim sa pochvalit za bolestne som od manzela dostala krasnu kyticu ruzi az mi slzy vysli taky bol zlaty 🙂 🙂 🙂
kiarka no to ti teda závidím,to mne by asi nehrozila taká kytica....ale hlavne že to máš úspešne za sebou...
pozdravuje vás aj komarik 😉
mňa dnes tak vytočil moj mm,že asi sa dám vypísať,lebo tu s ním zblbnem....aj tak celý deň varím alebo upratujem ,to možem chodiť aj do roboty,akurát doma si možem ľahnúť keď mi je zle.....som z toho smutná... ☹
ahojte nedelne kuriatkaa 🙂 🙂
tak ako sa mame ? u nas dnes prsi len tak tak som stihla dat perinky do v nutra z balkonika 🙂 🙂 , peciem tvarohove a lekvarove buchticky 😉 😉 😉 cititte tu vonu ? 😀 😀 😀 😀 verim ze zavana az ku nasej zuzanke 😀 😀 .....
kamka------- servus moja ako mas ? co si dnes varila dobreho ?
kiarka-------- ja dufam aj za teba ze musis kocikovat a budes mat taky paradny kocik ze na miesto kolis budes mat tie najkrajsie elektronikiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , len sa teraz pekne staraj o kvietocka, boli dane z lasky tak vydrzia co naj naj naj dlhsieeeeeeee--- 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
luculka servusssssss 🙂 🙂 🙂 🙂
manzel suciti za teba , to tvoje hormoniky skacu na neho xi xi xi , skus mu dat babycalibrum ci vitamin E a bude vo svojej kozi 😀 😀 😀 😀 😀
Katka ahoj.Nepália ťa prsty na testík? 😅
Mzuzka-držím ti tiež palčeky.Budeš testíkovať?
(ak som to prehliadla,ak si to tu písala,tak pardon, ale s narodením Silvii nič nestíham-ani všetko čítať a som tak trochu aj "vymletá" a často zabudam. 😀 )
Kiarka tie ružičky závidím.Mám síce výborneho a starostliveho muža,ale ja som ružičky nedostala ani za pôrod. ☹
Lucul-že aj my pozdravujeme Komarika! A na hádky s manžom kašli.Vieš aké by to bolo nudné,keby sa občas dvaja nepoškriepili? ☹
no katarinka33 dufam ze tu ten vlacik uspechov nastartujes a my sa budeme pripajat uz len ako rusne a rozdavat konecne tehu virusy. uz nam tu treba niaky uspech v podobe IVF,lebo to zacina byt smutne.
ako sa citis? na kolky den si mala OPU ? ostali ti niake mrazaciky? kolko si si dala vlozit? uved ma do obrazu,lebo ja som bola skoro 3tyzdne mimo, tak nemam vela infosiek a zvlast o novych helinkam, co sa k nam pridali.
ciky ahoj, silvinka je krasna, to si neodpustim na uvod, proste mala grimasa. mas stastie ze si z MT, pretoze divadlo padne na rit,ked tam s nou prides na prvy konkurz.
co sa tyka, ze si vymleta, je to normalne, zdrave mimi je zaberak, takze nato aky ma sisina spanok, si v obdivuhodnej pohode.
testovat budem, jasne, dokonca sa obavam, ze to bude jedina vec, co mi zostane, pretoze neviem ci mi bude moct zobrat obvodna krv na tehotenstvo , robi sa to len v specialnom centre aj so sonom a tam sa nedostanes skor ako sa predpoklada ze si okolo 12tt. mam sice papier z heliku, ze krv a sono o 14 dni,ale ci to prejde uvidim. ak nie, chcem skusit fintu, ze mam strasne bolesti a zimnicu a zahrat podozrenie na mimomaternicove. len uvazujem nad tym, aby som neskoncila v nemocnici. no uvidim, co na nich vymyslim. zatial som si poradila,tak hadam zainprovizujem.

mzuzka ahoj moja aj ja myslim na teba ja sa za par dni k tebe len pridam lebo mi to doky poriadne vycistil a ze som pekne pripravena na IVF 🙂