Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
dobré ránko pre spachtošky ako som ja a pekný deň pre usilovné včeličky.
Janula, tak to bol podraz na celej čiare. Tvojho šéfa by som zavesila na šrkipec. 😝
chorare, supeeeeeeeeeeeeeeer. A v koľkom týždni vlastne si? Opatrujte sa 😵 Si aj na PN?
komarik......ahoj spachtoško.... 🙂 🙂 🙂
som na pn od dnešného dňa, do včera som mala dovolenku.dnes som vlastne 14 deň po ET takže neviem v ktoropm týždni som. to mi musíte poradiť vy ale ja myslím že vlastne končím 3tt. alebo nie?
no snááád raz áno moja 🙂
dunda... 😉 a neboli ste aj na dovolenke???????
komarik tebe je a ja som hore od 5.45 😠
boli v Juni,ved sme si písali.Boli sme na Rhodose a aj minulý týždne som mala dovolenku,ale to sme boli tu na slovensku a v CR.
dunda...no ved joooo........ a kde konkretne ste boli???????? myslím ten min. týžden....čo pekne ste videli????
chorale, tak to ozaj bude asi 3tt. Hlavne len oddychuj, v žiadnom prípade neriaď a nedvíhaj nič ťažké. Som dáka múdra hneď z rána, čo? 😅
volfi, rozmýšľala som nad tou Yvetou ale mne to meno nesedí 😝 . Neviem sa s ním stotožniť. Musím hľadať ďalej.
vieč čo.Boli sme aj v Prahe kuknúť,lebo môj bráško býva asi hodinku od Prahy a TU v Rajeckej Lesnej na chate sme boli a je tam nádherne.A Ty ako s dovolenkou?
čau Wolfi.Rozkaz!nebudm chýbať. 🙂
dundi......od 19.8. do konca mesiaca...asi....ak ma v praci pustia...uvidime...... 😉
komarik...ty už teraz možeš byť mudra..... 😉 😉 😉
dunda no fakt ale chybala si nam ...
orsul 😀 😀 😀
wolfi ale joj 😀
Orsulka,ale dúfam,že ju budeš mať a budeš oddychovať. 😀
baby neviete či robí Krajko?ASi pôjdem v piatok na sono a či tam bude?
orsulka 19.8. neni dobry den ja idem k zubarke so zlomenym zubom bojim bojim bojim ☹
dunda...aj kiara sa pytala, lebo aj ona ide v piatok na kontrolu....ale ja neviem ci tam bude.....
idete skusat dalej IUI?????? ak sa možem spytat??????
a dovolenku budem mat urcite, len uvažujeme, že vziat aj 31.8. lebo 1.9. je sviatok......takže by sme si to na tom Krku predlžili.... len od 19-teho bude na mna čakať veeela prace, a zas by som nechcela prist do prace 2.9. a stravit tu 20 hodin......a tak uvidime este... 😉
wolfi je naštvana, že si nebola, lebo ZA nevie tromfnut PD v pocte dievčat na stretku....hihihihihihihih.... 😀 😀
wolfi.......sranda..... 😉
krajko tam nebude má od pondelka 27.7. dovolenku až tri týždne, tak nech si oddýchne.
krajkovi prajem kráááááááááááááásnu dovolenku, nech si chudák od nás oddýchne. 😎
choralle dík.no pre pána že 3 týždne.Ale jasné,nech si oddýchne a zastupuje ho niekto?nevieš?
Orsul,tak ideš do chorvátska? 😀
orsulka 😠 to co hovoris 😠 v pocte ucastnikov mozno nie, ale v pocte stretnuti sme vam to natreli uz davno ... a nie som na dundu nastvana, ze nebola, lebo ked nemohla tak zial nie vsetko ide ...
ahojte, po dlheeeej dobe som vás prišla pozrieť 😉 a hneď na začiatok posielam za vagón vírusov, tak berte:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
chorale tebe gratulujem z celého srdiečka a končíš 4 tt. Lebo to sa ráta od prvého dňa poslednej mrchy 😉
choď na tehotenstvoacademy.sk a tam si zadaj do tehotenskej kalkulačky poslednú mrchu a ukáže ti presne v koľkom si tt. 🙂
komarik aj luculke dodatočne gratulujem k zázrakom, proste super 🙂 a tuším, že aj mzuzka je tehu? 😒 podarilo sa jej to po IVFku? dajte mi nejaké hlásenia nech som v obraze 😀
dundík to mi je ľúto 😢
ahoj orsul, wolfi
orsulka neviem,čo bude dalej?asi sa poradím v heliose.
Maska jéééj ahooj.Bože to letíííííí.Tak chlapčeka čakáte?tak sa to ozaj podarilo 😀 😀 😀
wolfi...veď sa nesrď 😉 škodí to pleti.... 😀 😀 😀
maska....ahoj...už sme tu okomentovali aj kociar🙂)))) vymákla ho domika v tvojom albume 😉 😉 😉
mzuzka je teho po IVF.....a teraz cakame, že ci jedno alebo dve 🙂)))) v aguste po kontrole budeme vsetky muudrejšie 🙂)))))) a čakáme tu tak, že sa nevieme dočkať 🙂 😉 teda aspon ja...hihihihihihi
dundi...som sa pytala, že tam ides ....tak zistujem či už nestimulkujes na dalsie IUI 😕 ...... 😉 😉 zvedavka taká som ja.... 😀 😀 😀
pekný deň želám 😉
dundi veru bude to Kubko 😀
orsul vážne, no tak to si idem spätne prečítať, ak sa mi to podarí, ako ste ma tu ohovárali 😀
a super, že mzuzke sa to podarilo, držím pästičky, aby boli aspoň dve 😀 keď si už tiež toľko vytrpela
a ty čo orsul, aký je tvoj ďalší plán do boja? hm, nejaký ketík, nič? 😵
čoo?stimulujem.Včera som dojdela clostil 😀 😀 😀

viki no to uz je dlho ... tak snad coskoro to vyjde
dunda no ahojki som ta tu dlho nevidela ... nabuduce stretko nesmies chybat ...
gabi caves