Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
dobre, na dnes vás opúšťam lebo chcem využiť že mi je celkom dobre a idem kuknúť rodičov. Majte sa zatiaľ. 😵
Surviver-srdečne gratulujem ku heliosovemu chlapčekovi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!CMUK!
My sme vedeli o Silvinke,ešte ked plávala v ockovi ako spermia 😀
cikytka dakujem 🙂
Asi hlupa otazka,ale ako ste to vedeli? to bola iba predtucha,či nie? 😉
no to je super,dufam,že sa tu konečne začalo darit a všetky budu čoskoro tehulky 😵
survi nas ten najväčší boj ešte len čaka mali sme planovany sexoš ale po troch neuspešnych tehu sa fakt pre nas boj ešte len začína
tak skus mysliet pozitivne a nad možnostou,že by to znova nevyšlo ani neuvažuj...teraz si v dobrej temičke,tak to musi vyjst 😵 . Drzime palčeky aj s mojim drobčekom 😉
survi jasne eštre zajtra do prace a v piatok helik a od pondelka som doma ak je všetko ok
kiara ber si príklad 🙂
a ostatne tiež
ahojte 😉 prihadzovala som nejaké foto do albumíku a čo nevidíííím 😕 😨 😨 😵
domika držím ti všetky štyri pästičky, aby to teraz vyšlooooo, musí, gratulujem a tíško sa teším s tebou 😵 😅
a hlavne PN jasné 😎
domika - čo to kukám...supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😉 😉
komarik ahoj - aj ja mám predtuchu,že budeme mať chlapčeka,neviem prečo,pri prvom som nejak cítila že to bude baba aj bola a teraz ...no som zvedavá...
a tá PN...ja som tiež chcela ísť od septembra do roboty,no fakt neviem,čo spraviť....lebo doma je predsa lepšie,hocikedy si robím,čo chcem,aj keď sa niekedy nudím... 😒
jaj dakujem dievčata ale fakt mam ešte velky strach tak pevne verím ...
a inač heparín zvladam uplne v pohode ešteže mam taku velku brušnu riasu 😀 😀 😀
žienky a ked pojdem v piatok na sono tak to mi asi nebude robiť zo spodu ale iba cez brucho,že? ja len aby som vedela ako mam vyletieť z kabínky 😀
lucul ta tvoja fotečka zo sona v tvojom albume to si bola presne 6tt -rovnych 6týždnov?
my sme tam začali chodiť v marci tuším
zfotky sa i na jednu podobaš - otazočka tvoj nick ma niečo spoločne s tvojím krstnym menom alebo sa volaš inač ?

suriver to mas pravdu aj ja sem chodim aby som si ulavyla lebo tiez som to vsetkym nepovedala co robime 😒