icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

kiara15
22. sep 2009

jankajs ahoj a vitaj medzi nami kludne sa sa vyzaluj ja som teraz tiez na takom mieste ako ty lebo tiez sa pripravujem na Ketko a mam obavy lebo som mala 2ivf a neuspesne.tak si vies predstavit co prezivam 😒

kiara15
22. sep 2009

suriver da sa povedat ze hej ale este som chriplava ale hadam zajtra to bude lepsie 😉

surviver
22. sep 2009

kiari,tak to je fajn,len sa pekne kuriruj 🙂 ono je teraz aj take počasie,že vonku teplo,ale v byte,ak je človek cely den tak sa musi dobre oblist,lebo je chladno...tie prechodne obdobia su v bytovkach najhoršie,teda čo sa kurenia tyka 😠

kiara15
22. sep 2009

suri uz sa kurirujem 4dni ale uvidim ako bude zase zajtra a stym kurenim mas pravdu aj mi tu mame raz tak a potom onak 😉

surviver
22. sep 2009

tak šup pod perinku,tam je teplučko 😵 aj ja už idem do hajan...tak paaaaaa zajtra

kiara15
22. sep 2009

suri maj sa pekne sny 😉 😔 😔

mzuzka
22. sep 2009

dakujem vam za lichotky, mozno od nich podrastiem 😀 😀 😀

janka, kazdej co to nevyjde, ma pochybnosti pred dalsim pokusom a rozmysla co zlepsit. ist, ak si presvedcena, ze je to spravne rozhodnutie a ze je ten spravny cas, to je vec , ktoru ti vieme poradit my, ale kym sposobom to previest, to by si sa mala poradit v klude s doktorom. povedat mu vsetky pochybnosti, spytat sa na mozne riesenia, spytat sa k akej alternative by sa priklonil on a potom sa rozhodnut instinktom. takto som to urobila ja a vyslo to na prvy pokus. to jedine viem poradit ja.

mzuzka
22. sep 2009

no ja uz musim zas do prace, tak sa majte pekne helinky a krasne snicky

cikyta
22. sep 2009

Zlatko-
Tak ako vravia baby.Mne to vyšlo s dvojkovým embrijkom na Silvinku.
Prve IVF-jednotkove sa neuchytilo a druhé IVF-dvojkove sa uchytilo.
KET-som nikdy nemala,ani nebudem mať.

romy01
22. sep 2009

baby ledva stiham citat čo písmenkujete, tak si tu urobim aspoň poznamku že tu som došla 😀 Zajtra idem zas na UTZ a krv a snad sa dozviem kedy budem mat to OPu 🙂
Ciky ako sa mas mojko?

cikyta
22. sep 2009

Juj Romy.Práve sa chystám spať.Poslednu noc si krpatá zmyslela každu hodinu a pol robiť budíček!!!!!!!Neviem,prečo 😅 Tak som dnes jak mechom udretá. 😝
Tak dobru nôcku a zajtra držím palčeky k dobrým výsledkom a skoremu OPU.

romy01
22. sep 2009

dik ciky tak si len pekne pospinkaj , teda uz aby som aj ja vstavala celu noc , takto pri tach hormonoch len puchnem a puchnem

wolfskinka
23. sep 2009

ahojte dobre ranko ... prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀

orsulka
23. sep 2009

druháááááááááááááááááááááááá.............. 🙂 🙂 😉

wolfskinka
23. sep 2009

ahoj osrulik, presne za tyzden zacinam s proverou 😵

orsulka
23. sep 2009

wolfi...ja viem.... 😉 😉 a ja idem v pondelok do Heliku za koordinatorkou.... 😀 😀

orsulka
23. sep 2009

romy.......tak hned daj vediet ako pokracujes, lebo tebe s ato velmi dobre rozbehlo 🙂))))))))

mzuzka.....tak ako bola nocna???? a ako v tej práci?????vsetko OK?

mzuzka
23. sep 2009

ahojte. ja len rychly kuk a sup spat.

orsul, v robote to dopadlo tak ako som tomu chujovi vravela, cize sa ponevieram po banke, a niako to doklepavam.
pekny dnik vam prajem.

wolfskinka
23. sep 2009

a za kym ides za jankou valachovou ?

orsulka
23. sep 2009

mzuzka................tak to som rada........ 🙂 🙂 🙂 a dobru nocku pokladiky.... 😉

wolfi...........ja neviem ci k Janke Valachovej alebo Mikulovej.......ona je tiež Jana???? myslím Mgr. Mikulovu...... 😕 ked som sa objednavala, tak mi nepovedali.....mne je jedno ktorá koordinatorka, konkretne s týchto dvoch tam bude 😀 😀

kamka17
23. sep 2009

čaute žienky, prajem pekný deň 😎 😎
a mám novinku: dve kolegyne tehu a kolegova frajerka tiež...tak sa teším s nimi 😉

a idem dnes konečne do sauny

kamka17
23. sep 2009

Prečo sa Janko Hraško nemôže sprchovať? Lebo by naklíčil!

wolfskinka
23. sep 2009

kamka ahojki,

tu saunu ti zavidim ... ☹ ☹ ☹ ☹ ja to teraz nerisknem aby som nic nenachytala

orsulka
23. sep 2009

kamka...........................no vitaj a 😀 😀 😀 😀 😀

pekne , veselo si dnes za nami prisla .- 😀 😀 😀

ja idem ku kaderničke........konečne 😉

wolfskinka
23. sep 2009

orsul zober ma zo sebou 😵 aj ja by som potrebovala ucesat 😀

orsulka
23. sep 2009

WOLFI...ja nemám problem....vezmem ťa...o 16-tej pred tescom OK??? 😉

minka051
23. sep 2009

Dobré ránko 🙂 🙂

Zdravím všetky babenky. Orsul tak budeš krásna.. ja sa tiež chystám, treba ma už zafarbiť a dorobiť melír 🙂

kamka17
23. sep 2009

ja som bola u kaderníčky včera...som pekná... 😀 😀 😎

orsulka
23. sep 2009

minka...sevaaaaaaaaaaaaas.....ta ja idem bez melir......enem farba a dam si odstrihnut ofinu ... 😉

kamka.........si ma predbehla!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀

minka051
23. sep 2009

🙂 Orsul a prečo si ju chceš dať ostrihať..Vieš ako dlho potom rastie 😀 A zmena je život 🙂