Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
no baby,dobrá debata,kiara,romy,nedajte sa 😀 😀 ale ak budete testovať,tak si kúpte podľa mňa test s citlivosťou 1O,nie podľa ceny...
romy co uz ti vysiel???ked mas ? si myslim ze rano je si robit ale niekedy aj poobede zalezi aku ma citlivost 🙂 🙂
no test som kupila uz pred mesiacom, ked mi meskala ms a ma citlivost 25 jednotiek, no neviem ci ho mam pouzit uz zajtra. Vacsina bab co to mala pozitivne mala // uz na 10 den a niektore aj skor, no povodne som chcela pockat do soboty - to bude 12 den
kiara ja myslím že to je jedno lebo ja som robila v jeden den a boli silne // a v druhy den som spravila a boli slabšie lebo som nechal kratšie namočene a obe čiarky boli slabšie ale romy je už dosť dlho po vklade takže jamyslím že ak je tak by jej tam niečo malo ukazať
to vazne ? ja sa trosku bojim toho ze niektorym babam ukazal test poz uz aj na 8my den a na 11 a 12 to bolo negativne
romy- tak správne,ráno je to najlepšie 😉 a neeezaaabuuudniiiiiiiiiiiiiiiiii!!! 😀
romy mne sa to stalo ked som bola posledny krat tehotna test som mala poz. a o týžden som mala negat. a hned som potom aj krvacať začala
vy ste mi nasadili chrobaka do hlavy - tak ja si to chystam na sobotu a nakoniec to urobim hned zajtra 😀 😀 😀
romy nie biologicke tehu ale biochemicke tehotenstvo 😀 😀 😀
no a co tu strasis chod testovat
romy dufam, ze si si kupila tehotensky test a nie ovulacny .. aj taka chytra tu uz jedna bola a cudovala sa ze neni tehotna ... 😀 😀 😀 ked si miesto tehotenskeho testu kupila ovulacny 😀 😀 😀
domka ty si ako čertik co mi sedi na pleci 😀 😀 😀 Nie vázne sicce pisu ze je mozne testovat hociktory cas v priebehuj dna ale urcite su testy lepsie rano domka este jednu noc musis vydrzať 😀
romy ty si ho uzobila a mas // a teraz nas tu natahujes to nem pekne od teba 😠

romy 9 den po ET som testovala a mala som PK.