Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

•
23. okt 2009domika,take placky mnam,len vela roboty okolo toho 😉 A hej fotka neklame,ale ma napadlo,že asi fakt maš 80,ale aj s tym rannym nakupom 😃
0
ahojte babulky,
idem vás len pozdraviť,dnes mám migrenu jak hovado,no nechcem brať zase tabletku,lebo moj malý bude závislák :-| ,
tak len ležím a nič nerobím,ani pc mi nerobí dobre,keby ho moj mm nezapol,tak ani nekuknem,to je ďaľšia závislosť 🙂
neskor si vás dočítam...skúsim ešte kávu vypiť,uf..
idem vás len pozdraviť,dnes mám migrenu jak hovado,no nechcem brať zase tabletku,lebo moj malý bude závislák :-| ,
tak len ležím a nič nerobím,ani pc mi nerobí dobre,keby ho moj mm nezapol,tak ani nekuknem,to je ďaľšia závislosť 🙂
neskor si vás dočítam...skúsim ešte kávu vypiť,uf..
no okno umyte ked pride mm domov zvesí mi zaclonu a večer ked zatiahneme žaluzie tak mi zavesí druhu - všetko mam premyslene - to len tak zbežne lebo naozaj sa už na nich nedalo pozerať ešte mi trebapostupne umyť dva a jedno take male na wc
livia u nas to tiež rano nevyzeralo slnečno ale nejako sa umudrilo to počasie asi ten hore videl ake mam okna tak sa zlutoval a dal mi ešte par dni aby som nemrzla na tych oknach 😃 😃 😃
livia u nas to tiež rano nevyzeralo slnečno ale nejako sa umudrilo to počasie asi ten hore videl ake mam okna tak sa zlutoval a dal mi ešte par dni aby som nemrzla na tych oknach 😃 😃 😃
domi- ty si prípad 😃 😃 😃 keby si videla moje okná 8-( ale ja to kašlem, bojím sa ich umývať, ja normálne chodím do práce, tak som rada, že môžem, že nemusím byť doma, ale dostanem sa medzi ľudí. tak sa nechcem veľmi unavovať, pre istotu. ale aspon zvnútra ich určite prebehnem, sklá a žalúzky a tiež záclony, ale len tak pomaličky, po troche....
romy tuto teoriu aj ked nie moc overenu mozem co sa tyka syna potvrdit nebolo mi absolutne nic pri mojom prvom tehu keby nerastlo brucho ani neviem ze som tehotna. Teraz je to ina kava.
denis- ja by som taketo jedla nemala jest mam poruchu travenia. Ale neodolala som.
To nam ostalo od vcera manzel si to na vcera objednla na obed u mna 😃
Na dnes este trochu ostalo a ja som mala jablkovo tvarohovu zemlovku mnam bola.
denis- ja by som taketo jedla nemala jest mam poruchu travenia. Ale neodolala som.
To nam ostalo od vcera manzel si to na vcera objednla na obed u mna 😃
Na dnes este trochu ostalo a ja som mala jablkovo tvarohovu zemlovku mnam bola.
Začni písať odpoveď...

Odošli