Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
cikyta no teda - asi by som bola riadne vytocena z tej sestricky v nemocnici, keby mi doniesla babatko s poskodenym ockom - ja by som jej asi pichla do jej oka prst Chudatko mala silvinka.
Cikyta a preco sa babatka ozaruju? To je ten rontgen co sa robi pred odchodom? Lebo aj švagrinke zobrali malu dominiku vraj na rontgen hlavicky tak som len vyvalovala oci - to nechapem ako mozu ozarovat miminka
Cikyta a preco sa babatka ozaruju? To je ten rontgen co sa robi pred odchodom? Lebo aj švagrinke zobrali malu dominiku vraj na rontgen hlavicky tak som len vyvalovala oci - to nechapem ako mozu ozarovat miminka
ahojte ... tak baby zajtra idem na prvu kontrolu folikov .. po 5 menopurcoh drzte palceky aby to dobre dopadlo, dakujeeeeeeeeeemmm
Pekny večer všetkym 🙂
cikytka tak dufam,že mala Sisi si všetky choroby "odskače" teraz a potom už bude len zdrava a uživat života 😉 Lebo fakt si už toho za tych 6 mesiacov užila dost :-|
wolfi tak zajtra držim palce,nech je z teba dobra "kvočka" 😃
orsulka už ma isto novu podlahu,tak sa vytešuje a verim,že aj dnešna navšteva Heliku dopadla dobre 😉 ,tak sa nam čoskoro ozvi....
cikytka tak dufam,že mala Sisi si všetky choroby "odskače" teraz a potom už bude len zdrava a uživat života 😉 Lebo fakt si už toho za tych 6 mesiacov užila dost :-|
wolfi tak zajtra držim palce,nech je z teba dobra "kvočka" 😃
orsulka už ma isto novu podlahu,tak sa vytešuje a verim,že aj dnešna navšteva Heliku dopadla dobre 😉 ,tak sa nam čoskoro ozvi....
muj vikend pohoda, trochu se mnou zamával posun na slunečný čas,ale jinak klid,prospala jsem celou nedeli, nic necítím,jako bolesti, tak verím, že mi zítra Krajko podá samé pozitivní zprávičky, jen mne včera ze sekundy na sekundu začal bolet prst u nohy, otekl mi a mám ho jako babuli a vubec nevím z čeho 😃
tak se teším na fotečky 😃 😃
tak se teším na fotečky 😃 😃
kuspitka
verím, Ti , že máš snahu delat vše jako drív,ale ted už to není tak jednoduché,ale neboj, za chvilku malá se ukáže svetu a to bude jiný šrumec 😃
já sobotu strávila s neterí, také z IVF 😃 a bylo to famózníííííí
já zase kuspi stále spím, nikdy jsem nebyla takový spachtoš jako ted, normálne zalomím pred osmou a do peti v pohode potáhnu!!!!sila 😃
verím, Ti , že máš snahu delat vše jako drív,ale ted už to není tak jednoduché,ale neboj, za chvilku malá se ukáže svetu a to bude jiný šrumec 😃
já sobotu strávila s neterí, také z IVF 😃 a bylo to famózníííííí
já zase kuspi stále spím, nikdy jsem nebyla takový spachtoš jako ted, normálne zalomím pred osmou a do peti v pohode potáhnu!!!!sila 😃
denis hej ta tunika je super.ale dnes manzela prinutim ma odfotit.
ale zas nemozem stale vraviet som tehotna to nemozem.a etse ked cakame navstevu tak musim varit.
ale zas zvladam to pohode.mne staci ked idem na 3 poschodie u nas domka to mi staci pridem hore a uz neviem ci zijem
ale zas nemozem stale vraviet som tehotna to nemozem.a etse ked cakame navstevu tak musim varit.
ale zas zvladam to pohode.mne staci ked idem na 3 poschodie u nas domka to mi staci pridem hore a uz neviem ci zijem
Začni písať odpoveď...

Odošli
nka neboj nieco sa uz len nalepy 😉 😉
orsulik no ako si dopadla napismi 😞 myslim na teba od rana 😉