Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

•
29. okt 2009denis atoto bolo vaše prve ivf? pred tym ste niečo ešte skušali? a ako dlho?
0
domika,
ano první IVF a pred tím jsme zkoušeli normální cestu,ale pochopili jsme že asi není neco v porádku,potom jsem se začali zpodívat adopcí a nakonec jsme dospeli k rozhodnutí IVF, což pro nás , spíše pro mne nebylo na začátku úplne prístupné rešení! ale ted jsem mu ráda a asi potrebovalo svuj čas a jak jsem už psala, ted už jen s láskou a pokorou se dočkat ve zdraví společne s bublinkou júna 2010 😃
ano první IVF a pred tím jsme zkoušeli normální cestu,ale pochopili jsme že asi není neco v porádku,potom jsem se začali zpodívat adopcí a nakonec jsme dospeli k rozhodnutí IVF, což pro nás , spíše pro mne nebylo na začátku úplne prístupné rešení! ale ted jsem mu ráda a asi potrebovalo svuj čas a jak jsem už psala, ted už jen s láskou a pokorou se dočkat ve zdraví společne s bublinkou júna 2010 😃
No tak volala mi koordinatorka ... zvysili mi davku na 2.5 a to som nikdy predtym nemala ... a kontrola v sobotu .. no snad sa teraz nic nepo....
baby bral niekto z vas taku konsku davku ???
baby bral niekto z vas taku konsku davku ???
denis beriem menopur 1.5 davky .... no snad vedia co robia ... v sobotu by som mala skoncit s menopurom tak snad to bude dobre ...
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...tak som s ukludnila a trosku si aj pospala.......a pridem sem...precitam.........a revem zas........ale dakujem Cikytka, kamka, domika, wolfi, romy, survi, katarinka, janulky,denis, minka, mzuzka, komarik, lucul, lusina kiarka......a vsetky ostatne dievčatka na ktore som možno v roztrežení teraz pozabudla..........
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
D A K U J E M
denis brala som 112.5 jednotiek aj som zacinala na 112.5 a potom klesala na 75 a teraz ze sup 187.5 jednotiek
romy no snad ano ... ale ten pohar cerveneho ako ste mi poradili a 1 chillipapricku do seba naladujem ... zapit chilli poharom cerveneho to neni zly napad 😃 😃 😃 😃
orsulik som rada ze si za se tu
romy no snad ano ... ale ten pohar cerveneho ako ste mi poradili a 1 chillipapricku do seba naladujem ... zapit chilli poharom cerveneho to neni zly napad 😃 😃 😃 😃
orsulik som rada ze si za se tu
kamka....tak ako som ti vravela.....skoda, že si musela ist do prace...... 😞
moja polovicka je z toho fakt smuta, presne tak ako ja....preživa to urcite tak isto ako ja, je mu to luto a aj mi to povedal.....ale máme jeden druheho a vieme sa podporiť a posuvat vpred...tak verim, že aj tentokrat to bude presne tak isto.....on je moja životna laska, a som štastna že ho mam......a tak hádam aj on mna 😉
PS: mna sa tak rychlo nezbavite.........a ja viem, že TU mam podporu, utechu, srandu, pochopenie......
moja polovicka je z toho fakt smuta, presne tak ako ja....preživa to urcite tak isto ako ja, je mu to luto a aj mi to povedal.....ale máme jeden druheho a vieme sa podporiť a posuvat vpred...tak verim, že aj tentokrat to bude presne tak isto.....on je moja životna laska, a som štastna že ho mam......a tak hádam aj on mna 😉
PS: mna sa tak rychlo nezbavite.........a ja viem, že TU mam podporu, utechu, srandu, pochopenie......
orsulik super .... takze ides do toho znova ... mas moj velky obdiv x-) x-) x-)
Ahojte, som tu nová: ale po 2 neúspešných IVF. Mám už iba jedno, ale všimla som si orsulka, že ty si toho už preskákala dosť- máš môj hlboký obdiv!!!
orsulka, absolvoval si 4 IVF - ak sa môžem opýtať, platila si si jedno už sama? To aby som vedela -( ak môžeš napísať koľko to stálo- aspoň na IP), či budem mať šancu ďalej, keď mi nevyjde ani 3 IVF.
orsulka, absolvoval si 4 IVF - ak sa môžem opýtať, platila si si jedno už sama? To aby som vedela -( ak môžeš napísať koľko to stálo- aspoň na IP), či budem mať šancu ďalej, keď mi nevyjde ani 3 IVF.
cizana tak na to ani nemysli mas 1 pokus a ten bude uspesny dalsi 4ty nebude ... ja tiez idem 3ti krat a uz som aj doktorovi povedala ze toto je treti a posledny pokus tak to zobral na vedomie a povedal, ze upatla nejake to mimino 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli