Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
domcek - to poznám,moja sa sama neviem vobec hrať,naozaj,ešte tak kresliť...aspoň bola vonku poobede,moj ocino ju vyvenčil... 😉 a teraz čaká na svojho ocina,kým príde z roboty,potom sa mu zavesí na krk a ja jej budem totál ukradnutá ☹
No ja keby som nasim povedala ze nuda tak asi by mi hned pracovnu zabavku nasli... 😀
TAk to u nas rovnako> Vcera som pocuvala "Keby uz prisiel tatino" Ja som potom tiez taky zbytocny element v rodine. Vcera sli na plavaren a ja som cumela do plafonu ako vzdy... 😅
lucula nakoniec som nevarila nič lebo ja som šla ku starej mame a poslala aj pre mm takže obed vyriešeny na zajtra navarím segedak aby bolo už aj na nedelu a fajne mam postarane o varenie 🙂
Ahojte, tak robila som si dva testy- su negatívne a mám pocit, že sa mi púšťa mrcha.
diki za podporu, ja sa k oktobrovým tehulkam nepridam, a tak som tomu verila.čo už.........
hmmmmmmmmmmm lusina mrzí ma to aj ja som verila ☹
nejaky mrazačik je?
lusina ☹ ☹ ,vyzeralo to nádejne....
hmm segedak by som dala ale zaha a moj zaludok by to nezvladli. 😉
lusina mrzi ma to. 😒
domček mne prave celkom ide na chuť kysle tak sa teším jak sa napraskam 🙂
babulky ahojte mate niektora cennik z heliosu ?
Už ste šli do hajan? Tak sladke sničky 😵 😵 😵
lenca a čo by si potrebovala?
no ja totiz chodim do ineho centra ale v nom musim zrejme cakat na zakrok minimalne do januara ale zas su cenovo vyhodni a pozeram na heliose ale oni tam cennik nemaju tak by som chcela vediet teda ak to nie je problem kolko sa za co doplaca 🙂 ak teda nie som drza
lenca 😉
🙂 hehe
dobré ránko babule u nás to vyzerá na pekný slnečný deň 😎 že vraj prváááá tak... 😅
tak ja už od rána ako včelička klasika čo môžem pospať už od 6-tej mátožím to ako naschvál keď je víkend ja nemôžem spať asi som už zdeformovaná z toho stávania do práce ... 😉
ahojte tak ja som dnes druha 😀 čo sa mne malokedy stava 😀 😀 😀
dnes som vstala o osmej a to som sa už polhodinu prevalovala v posteli 😀 - tiež sa mi to často nestava 😀
pekny dník prajem
ahojte heliosacky,
Wolfi ma poprosila nech vam napisem, lebo ona je chuda uplakane teraz a nema moc naladu.
na kontrole je povedali, ze z tych vela nadejnych folikov jej narastli len 2 a nie je zarucene ci tam budu vajka.
tak jej dali na vyber ci to chce stopnut alebo to skusi aj s tymi dvama. Rozhodla sa pre OPU na utorok a idu bez PK.
urcite vam napise viac v pondelok, tak dufajme ze tie dva voliky skryvaju v sebe bojovnikov!
alicao dakujeme za info
wolfi verím že foliky nebudu prazdne a zober si priklad z romy ona mala všetky prazdne iba v jednom bolo vajko a je tehotna , drž sa 😉
domika no dufam, ze mas pravdu
Ahojte 🙂
Wolfi ,domika ma pravdu ,niekedy stači aj jeden bojovnik...držim Ti palce a verim,že budeš nasledovat romy...ešte to nevzdavaj,aj ked Ti dnešne spravy z Heliku určite na optimizme nepridali,ale jeden nikdy nevie...tak sa drž 😵
ahojte kocky,
len som tak nakukla a pozrela co ste popisali a snazilkam posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
wolfka, ako pisu baby - jeden bojovnicek ti bude stacit a teta embriologicka mu najde tu spravnu frajerku - alebo frajera ako mne
no prave som sa riadne naserkala upiekla som dva kolače a z jedeho cesta je džaba a druhe je nejake počudne takže možem dva kolače vyhodiť pre sviňu juj ale som nasrata 😠
domika a to si kysnute robila??
nie robila som jablkovy kremeš a to sa pečie tak obratene a asi boli tie jablka príliš šťavnate a ako som to obratila tak cela piškota sa rozmočila ☹
aha,tak ak je ten kolač upečeny,tak ho daj lyžicou do poharov,na vrch striekni šlahačku,akože to tak ma byt 😉 .ved škoda to vyhodit...mne nejdu kysnute,tak preto som sa pytala,myslela som ,že snad nie som sama 😅
no kysnute som ešte nikdy nerobila ani ma to nejako nelaka
a to asi ťažko do poharov lebo to je naspodku piškota na tom vrstva jablk potom vrstva pudingu a vrstva šlahačky a na tom je nastruhana čokolada
serka ma to lebo som ten kolač nerobila prvy krat
No vidím že tu sa velmi vypeká 😀 😀 😀 😀
To ja sa rada pridám ak môžem 🙂
tak to mi je luto,budu mat svinky hostinku...a Ty si daj Delisu 😉

No ved prave cely den sme nieco vymyslali. Hrali sa, citali si rozpravku potom som ho trochu prinutilasameho hrat mame doma tolko hraciek ze by sa aj 3 daLsie deti uzivili a on vraj nudaaaaaaa. 😅