Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
minka dakujem aj tu farbu mame.tesim sa,ze sme kupili konecne kocik.
wolfi drzim velmi palce.
wolfka, na spinenie je iba jeden liek - postel - to mi povedala moja gynda. Že keby ma poslala do nemocnice ze by som sa isla max 4 krat denne osprchovat, tak taky rezim nahod aj ty. Uvidis ze ti to v heliku potvrdia, lezat, lezat, lezat.
dpbré ránko prajem 😉
wolfi čo k tomu dodať?ja normálne nemám slov ty potvora jedna ty nás tu takto natahuješ...ešte že som sedela keď som kukala tvoj album ..... 😉 tfuj tfuj tfuj tá čiarka je poriadná držííííííím 😵
janniii no je silna ale je taka silna az po uschnuti, ked bol test mokry nebola taka silna, dnes spravim druhy test poobede dufam, ze ten duphaston zaberie a spinenie nebude
zuzanka dakujem .... a ty sa tiez drz pri porode
Wolfi, nasaď si ascorutin, môžeš aj 3x1.
A hlavne pokoj, prvý krôčik máš za sebou.
Viem, že to je ťažké, ale musíš vydržať
wolfi ja som špinila do 15 týždňa
lekár mi v 15tt v nemocnici povedal, že asi potratím a tu ho máš som v 39 týždni!!!!!!!
dievcata pozrite moje foto.este dam si jedno ,ale neskor.
wolfi neboj vsetko bude dobre moa.len pekne lez
ahojte babulky 😉 takže ešte som stále 2 v 1 😎 uvidíme dokedy 🙂
wolfi nič krajšie som si nemohla pozrieť, keď som zapla MK, fakt nááádhera a držím všetky štyri pästičky, nech tam bambulko ostane celých 40 tt 😵
mm zobral mi fotak pride vecer tak tam dam foto.isiel do prace.
postielka a kocik pridu az o 3 tyzdne .
inak postielka je vo vyklade v europe alltoys
maska ahoj este sa neotvaras ako zuzka?
denis ano ten .tam sa dal celkom inak manipulovat
maska
tak malému je u tebe asi fantasticky!!!!hlavne se držte a budte ve strehu 😲 držím vše co se dá!!!!! jaký máš plán porodu????
kuspi
tak jste si objednali ten na faotcekočár, dobre to chápu?????
kuspi ahoj 😉 áno už som na prst otvorená, krčok je asi 0,5cm a malý tlačí hlávkou do panvového vchodu, tak už len čakať, kedy ho napadne ísť von a ak nič do pondelka, tak mi idú vyvolávať pôrod 😠 ale ja verím, že malý pôjde pekne sám 😎
V-Max sme si objednali.
dnes mam nejake bolesti uz mi zacali v noci.nechcem ist na pohotovost ,lebo uz tam mozem ostat aj lezat.mala je take nespokojna ako keby chcela ist vonka cez brusko
denis, nemám žiadny plán, len rýchlo porodiť a hlavne bezbolestne 😀 a ďakujem za podporu 😉
maska tak mozno uz porodis aj teraz.
zuzka je tak ako ty mozno budete rodit spolu,len kazda inde
kuspi, aj ja tomu verím, však sa necháme prekvapiť 😉
dobre idem dačo porobkať a spraviť si čajík, tak sa mi tu držkajte, ja dám vedieť, keby niečo 😎

kuspitka tak ako kočiar kupeny?