Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
cikyta pride mm domkov tak povie ,ze co a ako,.
lezim tak mi je lepsie.aj tebe to vsetko vrazalo do krizov?
wolfi, to vieš, že veľmi, veľmi opatrne - aj keď to je podľa mňa tutovka 😉
ciky, tak držkám palce k dr.
kuspitka, držkaj sa, oddychuj 😵
kusi len aby si neporodila ešte dnes a ked ťa o tyžden pustia z nemocnice tak kde daš malu spať? ked postielka príde až o tri týždne? 😀 😀 😀 😀
predbehneš ešte masku aj zuzku 🙂
ciky skusim to odfotit tak aby ma muz nevidel, dival by sa na mna ako na blazna 😀
no etse nie su rovnako fialove ale to nevadi hlavne ze su tam // a mam strach na stvrtok, stale polihujem a oddychujem tak snad pomoze
akurat ma strasne boli hlava
to je dobre moja,ze mas aj hore nohy ja som mala stale .az do 12tt aj som tak spala
Kuspi brusko v jednom kuse tvrde, akykolvek pohyb spravim hned stvrdne. V sobotu som odpadla v obchode z tych davok magnezia. Lejem do seba vela vody lezim a nic neprechadza uvidim ako bude do zajtra a pojdem k lekarovi.
wolfi ciarky su krasne len sa opatruj. 😉
kuspi tebe co je.... musime este par tyzdnov vydrzat.
wolfi super hlavne že je tam , ja som tiež mala na druhy deň slabšiu čiarku ako v prvy deň 😉
Wolfi,tá čiaročka tam je.Netreba po nej pátrať a to je základ!
Domcek-fuha,to máš ozaj ťažke s magnezkom a stále ti je blbo.Len chodkaj k dr.Už nejako dobačuješ tie 2 mesiace,nie?Držím palce. 🙂
domcek dakujem aj ty sa drz a je ti zle ... no ved si tehotna uz sa ti to krati
ciky, domika nepatram .. len som ich porovnala, ja som stastna ze su tam, akurat som sa osprchovala a idem zase zalahnut, brucho pobolieva na striedacku s hlavou a prsia mam ako melony
wolfka ta ciarka je tam uplne zretelna - aj ja som mala druhy test slabsi ako prvy ale to je tou krízou - setria na farbe, co uz narobime.
domka, ty ma s kuspitkou strasite - to som myslela ze po 20 tt je to az do porodu uplne OK a vy takto boliestkujete ?
caf domka zuzka aj cikytka
hej ver, prepac- samozrejme ze som myslela domcek.
ako sa dnes mas? My s mm sme si uzili cely den na chate pri krbe- celkom fajn az na to ze vsetky handry napachli ohnom tak budem mat zas kopu prania

Kuspit ako pravidelne? Po akom čase?