Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
Mne minule IUI volali asi o 14.30 výsledok, Wolfi potom sa opijeme 😀 😀
Surviver ty to máš za chvílu 😉
dana ,no v podstate he,j 8tyždnov je už iba chvila v porovnani s 40 😉 ,ale aj tak sa mi to teraz trochu vlečie,lebo som taka nemotorna...a stale sa hned unavim...
wolfi,ja ked už mam velku chut si akože vypit,tak si kupim vineu a tvarim sa ,že kvalitne vinko,tak verim ,že budeme pit spolu 😉
survi no dufam, ved ked to tak nadejne vyzera tak to uz musi vyjst no nieeeeeeeeee
inokedy ten cas leti ako sprosty a teraz ???????? vlecie sa to ako hlupe ... kurnik nech uz viem vysledok
Takže huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som tehotnáááááááááááááááááááááááááá hcg 430, buduci tyzden vo stvrtok sono a krvicku, nadalej budem brat utrogestan a duphaston
baby vsetkým Vam dakujem za podporu, ja som uplne mimo
wolfi gratulujem moja.a teraz si davaj pozor na seba.dobre?
a nech ta muz cicika a nech skace okolo teba teraz si davaj na seba pozor.
este raz gratulujem
wolfi dnes sa sprášime no ty sa môžeš už len dívať........... 😀 no viem si ťa živo predstaviť........ 😉
wolfi, veľká gratulácia, moooooooooooc sa vytešujem, veď ty vieš 😉
vyškieram sa tu ako taký...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
survi slubujem bude vinea,
gabika dakujem
lusina, kuspit aj vam ....
ja som taka stastnáááááááááááááááááááááááááááááááááá
a ja tu už revem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od štastia...blahoželam Wolfi......velmi velmi
suri nie moj doky mi zobral embriko a poslal na genetiku preco asi zlihalo to srdiecko aby sme do buducnosti boli mudrejsii 😒
aha...tak sa len opatruj,aby sa Ti ranka na srdiečku čo najskor zahojila,aj ked to nie je jednoduche...drž sa moja

neviem,ja som si volala sama asi o 15:00 😉 a to mali ešte obsadene,tak potom až o 15.20 som sa dovolala...