icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

denis19
23. nov 2009

Romy, mám pocit, že nedelám vubec nic, jen se mi strašne teško z hluboka nadychuje, jako kdyby se ten nádech v pulce zastavila hotovo.potom mám pocit, že mám málo kyslíka 😝

cikyta
23. nov 2009

Ahojte.
Denis,práve si mi oprášila moje pocity na začiatku tehotenstva.
Tiež sa mi ťažko dýchalo a dokonca som nebola schopná ani telefonovať,čo sa mi zle rozprávalo.Myslela som,že sa zadusím.Pár ludí som vystrašila,pár sa smialo,ale velmi som sa vtedy bála.
Potom to prešlo,ani neviem ako... 😉
(Myslela som,že žena sa zadýchava v 3 trimestry a prd.Hned na začiatku to prišlo!)

romy01
23. nov 2009

ja som mala taketo problemy s dychanim po OPU asi dva tyzdne - ale pripisovala som to narkoze, lebo aj po laparke som to mala. Denis urcite to prejde.

cikyta a ako sa mate ? este stale zhanas nove gatule pre Silvinku alebo idete do ziliny k inemu lekarovi ?

lucula73
23. nov 2009

ahojte,

veru,aj ja myslím na masku,no skor ako koncom týždňa sa asi nedozvieme nič,až keď ich pustia domkov 😉

kamka - nepotrebujeme od neho povolenie do Heliosu,tu šlo o to,že napr. začneš k nemu chodiť /Hudecovi/,potom sa ti po čase zdá,že to všetko dlho trvá,tak sa rozhodneš,že ideš do heliosu...ale len z jediného dôvodu,tam urobia všetko na jednom mieste tebe aj partnerovi na hlavne omnoiho skor.,....lebo ten náš doky je síce super,ale má tak veľa,že niekedy ťa objedná aj o mesiac...a keď sa to takto naťahuje ,tak máš chuť ísť inde,hlavne keď nemáš už 30 rokov.. 😒 ..................

kamka17
23. nov 2009

lucul...dik za vysvetlenie 😉 a máte sa ako?? inak ma tak napadlo...tvoj drahý sa teší ma malého ??

orsulka
23. nov 2009

cikytka....ahoj pokladi....ako sa mate??????????

cikyta
23. nov 2009

Romy,no zhánala som gatule,ale nezohnala a do ZA ideme aj tak piatok.
Orsul-na to,že dnes vnoci bola hore každých 20 minut sa teraz fešanda smeje od ucha k uchu a ja mám skoro zápalky medzi viečkami. 🙄 No idem,lebo mi Silvia mi napadla psa.Musím zasiahnuť. 😠

denis19
23. nov 2009

Dikas, tak budu čekat, že to prejde jako zázrakem, jak to prišlo, tak to odejde!

lucula73
23. nov 2009

denis - aj ja to mám,s tým dýchaním asi od 15tt....a teraz ani nehovorím...bývame na kopci,celkom slušnom,n o niekedy fakt nevládzem,oddychujem ako stará babka na každom druhom kroku 😉

kamka - dík za opýtanie,máme sa celkom fajn,klop klop 😉 tešia sa všetci,len ja som nejaký pesimista,neviem čo ma to prepadá,ani nič nechystám,ani som veci ešte nepretriedila,no dúfam,že sa to zmení,však som to chcela 😒

surviver
23. nov 2009

pekne ranko všetkym 🙂

kamka17
23. nov 2009

lucul...neboj, za chvíľu príde obdobie, keď tá tá príprava chytí či sa ti bude chcieť alebo nebude...lebo budeš musieť 😅 😎
a tie problémy s dýchaním sú dočasné, tak verím, že čím skor to budete mať za sebou 😉

wolfskinka
23. nov 2009

dobre ranko .......

romy01
23. nov 2009

lucula to je vraj bezne, citala som to v knihe, ale pride obdobie kedy si budes hovorit ze este chces to tehu potiahnut a bude ti aj chybat

ahoj nova buduca mamina - si si dneska prispala ?

wolfskinka
23. nov 2009

romy ja spim stale ja to nechapem aj 15 hodin denne a len co sa zobudim spala by som znova , to je neskutocne, ale uz ma nic neboli ani nic necitim len prsia, len stale spim a spim

wolfskinka
23. nov 2009

a ozaj vcera ma prvy krat natiahlo na vracanie ale tak hrozne ze to daleko od toho nebolo, ked som varila obed
a sem tam mam taku zeleznu chut v ustach ale inac nic uplne v pohode, az ma niekedy chyta strach ci je vsetko ok

kamka17
23. nov 2009

wolfi sa zobudila a v žiline vyšlo slnko 😎 😎 ...takže moja, nabudúce vstaň trochu skor, okej..??

wolfskinka
23. nov 2009

kamka budem sa snazit ale neslubujem

orsulka
23. nov 2009

KAMKA...... 😀 😀 😀 😀

wolfskinka
23. nov 2009

orsul co ti je smiesne, doranajkujem a idem sa vyvetrat na chvilu

romy01
23. nov 2009

wolfka to je uplne v pohode, ak budes hodne spat potom aj miminko bude kludne - aspon tak mi vravela mama ze ak chcem spat tak mam spat a mimco nebude moc plakavat

orsulka
23. nov 2009

wolfi...kamkina poznamka.....

cikyta
23. nov 2009

romy-moc tomu never.Lebo napr.v mojom prípade som spala skoro furt a pozri... 😀 😝 😠 😕 ked ju porovnám s rovesníkmi,tak zíram.Oni kludní,spinkaju a tento moj čertík len vyvádza 😀

wolfskinka
23. nov 2009

romy no super ale spat 14 hodin denne to je trosku vela, nemyslis ?

orsul jaaaaaaaajjj

ciky ona sa skludni neboj ... casom

surviver
23. nov 2009

wolfi ak to spanie nie je v kuse,ale s prestavkami,tak je to podla mna Ok,aj ja som spočiatku tolko spala a je to aj z toho "vyčerpania" pichala si inj. potom stres,že ako bude...a teraz si zasa organizmus musi zvyknut,že ťaha za dvoch 😉

surviver
23. nov 2009

a v podstate sa teraz musiš šetrit,takže čo ine Ti okrem spanku ostava robit??? 😵

wolfskinka
23. nov 2009

survi no dufam, ze je to tak ... chvilu som presvedcena na 100% ze som tehotna a potom chvilu zase mam strach a stale sa ti opakuje a ksicht mam ako pubertak

surviver
23. nov 2009

wolfi ja ked sa rano prebudim a nič ma nikde netlači a neboli,tak prve čo spravim,je že si chytam bruško,či ho mam 😀 Je to normalne tie obavy...a najhoršie su tie 4 tyždnove čakačky na poradnu...to sa tak vlečie,ved uvidiš 😉

cikyta
23. nov 2009

Wolfi,hej ona skludní.V 25.r. ako jej matka. 😀

kamka17
23. nov 2009

ciky...aspoň si Silvinku riadne užívate...veď keby bola kľudná a stále by spala, tak by ste z nej ani nič nemali 😅 😉 😉

orsulka
23. nov 2009

ciky....máte doma zázrak...to hej... 😀 😀 ale ako ona može byt takto vyspinkana a spokojna a vysmiata, ked poriadne nespinka.... 😀 😀 😀 a mamina by asi prespala aj dva dni v kuse, keby mohla 😀 😀