Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
wolfi...dam si aj do profilu,a uz viem aj HCG 2 900
marti...to aj mne povedali ze som prekonala chlamydie a muz mal tiez zlu morfologiu a vidis ako sa nam to pekne podarilo. v heliose su super odbornici a pomohli maximalne...
krivka ty brdo to je riadne hcg, no sup s tymi tt do profilu
wolfi...uz som to tam hodila,podla tohto kalendara mam termin 30.9. a podla CAR 6.10.,ale ved je to len tyzden hore dole...
hej na koniku je to o tyzden skor, no pekne dalsia ttckarka a zachvilku pribudnu dalsie
paneboze nech aj nam pomozu v heliose.prosim
zlatanka...prajem ti zo srdca nech ti to vyjde 😉
zlatanka neboj sa pomozu
krivka ,wolfskinka no neviem,neviem.mam z toho strach
zlatanka...ved aj ja som mala strach a aky velky!prejdes si vselicim kym prides do ciela,ale odmena je taka sladka ze nic banovat nebudes ,uvidis 😉
ahojte kuriatka moje .. tak az teraz sa ozyvam......
dnes som bola u svojej gyn.... potom social.poist. si zaplatit dnp.. samozrejme sme skocili k rodicom oznamit ze cau mami vies ze budes stara mami ? 😀 😀 😀 😀 😀 uz som to nevydrzala a prezradila 🙂 🙂 🙂 🙂
potom sme trosku nakupili a zase som si zabudla vypitat vypisanie vychadzok.... tak az v pondelok ked pojdem do helika a to uz asi posledny krat tak od nich pojdem k mojej...
a idem si vas precitat od str.637
Orsulik - tak verim ze ten den bol pozitivny, a ver tomu ze to bola ina svanda HENO 😀 😀 😀 😀 a never tomu ze si ho vyberem orsulik len to nie akoze nic proti tvojmu sefikovi , ale nemusim.....a ti to vyslo veru ze si ma pobavila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tesi ma ze ta &ferko uz privital s usmevom to je znamenie ze uz sa mu pomalicky lepsi, a hold vzdavam tebe ako vytrvalej a uzasnej obetavej opatrovatelke 😉 😉 😉 😉 😉
Martuli. ahoj a pozerala si si slovo v snari co znamena nemocnica... ?????
Ciky- ahooooooooj co ides robit s malej &sisi velkeho sumina ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kamka- teraz potrebujes klud 🙂, ziadne rozculovanie koli kolegyni 😉 mas svojich stresov dost tak klud a rozvaha, povedala babka a zabila dedka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
este pokracujem v citani 😉
krivka 5 poslala som ti ip
martula - tak ten hrniec nema chyby baba 😀 😀 😀 😀 sa ti bude inak kuchtit 😀 😀 sama mnamka 😉
krivka- srdecne gratulujem , viem co prezivas ja som to vcera zazila 🙂 a mas IP 😉 odpoved 🙂
minka - stres teraz nieiiiiii, a ta spravicka presne ako povedala, orsulka, ziadnu inu necakame , 😀 😀 😀
BOZE babulky keby sa dala radost rozdavat tak ju tu uuz mate a hned by som ju menila na tu naj naj naj,... spermosku a nech sa vas chytiiiiiii a naberie ten spravny smerrrr a nepustiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😉 😉 😉 😉
posielam vam radost, prepacte mi za nu ale ja musim , ja vas mam radaaaaaaa , vy ste bajecneeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
R A D O S T = -D 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😅 😅
Wolfi---- a si stegliva 😀 😀 😀 ????
Domcek , ze pojazdna mliekaren 😀 😀, len sa drzkajte a vela krasnych chvilok zelame 😉... mne manzel povedal ze ked budeme kojit tak tie moje prsia budu ako take bojingy 😀 😀 😀 😀 😀
Janicca- tak ako zlomili sme ta s tou stimulkou ? pojdes skor ? a budete spolocne s kamkou ? 😀 😀
Brmbolcek-nemtudom! Sumina? 😅
ciky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 schumacher &ferrari - formula1 😀 , preteky na formulkach 😀 😀 😀 😀 😀
brmbolcek ved pockaj za par tyzdnov aj teba bude steklit
wolfi-- ale ja nie som steglivaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
Jáj! No to hej 😀
Brmbolcek-tu dobru náladu si udrž teraz stále! Platí?
no ved uvidime, ani ja nie som ale toto bolo take prijemne steklenie
slniecka moje kuknite moj albumik 😉
.. este sa tak dopatrat k datumu porodu, a je to .. moj posledny menzes bol 23.12, tak asi ten koniec septembra a zaciatok oktobra ..
wolfi- tak tomu verim 😉 urcite ma v brusku nejake orlie pierko ktore ta lechtaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
a mm mas doma ? nie je u mamicky 😀 😀 😀
Ciky - od teba to platit musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 , tvoje slovo mi je rozkazom,. 😀 len keby ste vedeli aka som hladnaa stale jem ale to nevadi ved som ako chodiaci pavuk tak si dam 😉 😉 😀 😀
Brmbolcek-ved ty máš už v tom váčku viditelnu bodku! Ja som ešte nemala v tvojom štádiu.Len váčok.Ved kuk album.
Len papajte tehulky.Aj ja som hltala.Musíte jesť všetko okolo seba,čo nezje vás 😉 Teda,pokial máte na to chuť,tak je to v poriadku 😉
joooo božééééééééé tu je ale veselo ... 😀 😀 😀
Brmbolček no Kamku asi nestihnem ale mne to neva mňa ten správny tehuvláčik ešte len čaká... 😉 😉
cikiy.. moc dakujem , mas super zrak 😀 😀 😀 😀 😀 a Sisi ho bude mat po tebe 😀 , 😀 😀
janicca- ved vies ako sa hovori, usmev je dar 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a kedy asi tak ta mame lamat aby sme to trosku posunuli a maly dalsieho drobca 😉 , stihneme este tento rok 2010 ?
brmbolček tak ja už som zlomená stimulka bude určite v roku 2010 🙂 už sa neviem dočkať kedy začnem ešte nejaké výsledky od dokiho a potom hor sa do stimulky ... 😵 😵
janicca- zelam iba stastie, aby si na teba sadlo, a ostatne ti pride samo 😉 verme ze vsetko dobre dopadne a hlavne ze uspesne 😉
brbmbolček tak tomu pevne verím po stimulke ja iné ako dve kolajničky ani nečakám ... 😅
Ahojte baby,
som tu nová, ale rada by som sa k Vám pridala, ak môžem. Tiež navštevujem Helios a tento víkend ma čaká 1 IUI 🙂 🙂 🙂
pekny vecer vsetkym 😉 😉
mzuzi super ze pridete aspon konecne vklude pokecame tesim sa!!!!!! 🙂 🙂 🙂
kenya vitam ta medzi nami 😉 😉 😉 a ze sa pytas ci sa tu mozes pridat no samozrejme ani pytat sa nemusis 😉
zlatanka ahoj a vitaj vidim ze dalsia Prievidzanka 🙂
kiara 15 ahoj dakujem za privitanie.ano som prievidzanka 😀

chvalabohu ze aspon tie protilatky su dobre, ale aj tak enchapem, ked bol spermiogram zly ako ze nemas problem otehotniet, no kazdopadne tam nejaku tu dobru spermijku najdu nebojsa