Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
ciky nehnevaj sa ale ja mam v hlave stale tie tvoje slova ... ze spomalene spermie, silvinka je toho zivy dokaz 😀 😀 😀 😀
marti no vzhladom na to kolko je hodin, asi aj celkom dobre ... xixixi
ciky navod na uspatie malej sisi http://www.mojevideo.sk/video/702e/ocko_vankusi...
No, matusik111, v podstate máš pravdu - áno som nováčik v Heliose, nemám zatiaľ žiadne skúsenosti s IUI ani IVF, takže veľa krát vôbec neviem o čom je reč... A dúfam, že sa k tomu ani nebudem musieť dopracovať. Pevne verím, že sa mi podarí ako doteraz - otehotnieť prirodzene, ale dúfam, že už aj so šťastným koncom 😉 . A kedy ideš na prvú konzultáciu do Heliosu?
wolfi, to som rada, že si OK.. No - veď to je u teba normálne včasné ránko, nie 😀 😀 😀 ?
dnes sa gulko akosi divne otocil mam velke brucho oproti vcerajsku ... take srandovne
Hej??? Už máš brucho? Veď ešte pred 2 týždňami na tebe nebolo nič vidieť. No, neboj, už to začne byť lepšie viditeľné 😉 .. Ozaj a už ťa manžel odfotil s novým imidžom?
marti nemam, len dnes je akesi vystrcene, to uz som mala aj minuly tyzden 1 den bolo velke a na druhy den splaslo, asi sa v noci otocilo a vytrcilo sa, ved uvidime
ale neodfotil a brucho tiez nemam odfotene lebo neni zatial co fotit 😀
Marti, idem telefonovat v pondelok a planujem termin zaciatkom marca, tak o mesiac uz budem mozno mudrejsia a budem mat za sebou prve pocity 🙂
Je mi luto tych potreatov, ale urcite musi tam byt daky dovod. ked na to pridu , tak si budes uzivat tehulkovanie celych 9 mesiacov 😵 😵
Matusik111, kiež by si mala pravdu... No, veď uvidíme, či sa niečo zistí... Ale treba sa s objednaním v Heliose poponáhľať, lebo keď sa im tam nahrnie veľa ľudí, tak objednávajú aj o 2 mesiace - takže čím skôr, tým lepšie 😉 .
wolfi, že nie je čo fotiť 😀 😀 😀 . Vždy je čo fotiť... No dobre, tak ešte počkáme...
marta....sak moje auto nevidim...na parkovisku!!!! 😀 😀 😀 😀 a neprestáva...a neprestava sňažiť..... 😀 😀 😀
no ved na to narazam vraj spomalena spermia ... xixi
orsulka tak to sme na tom rovnako, ja ho enmam ohrabane od nedele a chcem ist poobede cez vychadzku do mesta na nakup ... ale asi si to rozmyslim, nemam sa natahovat dohora a inak ho neometiem, lebo ja mam vysoke auto aj ked do neho nastupujem a ked ho chcem omiest musim sa postavit na prah auta, takze nevidim tie nakupy ruzovo
Aaaaaaach tak, orsulik, už chápem 😀 😀 😀 ... mám dlhé vedenie. Aj u nás sneží odušu, chcela som, aby ešte trochu snehu pripadlo, ale už je ho aj moc, sa mi vidí...
ciky ... Sisa nie je žiadna spomalená spermijka 😀 😀 😀 , je to veľmi šikovné dieťatko 😉.
Jasne Marti , že neni 😉 Je to moje šikovne slniečko,ktoremu občas vykuknu rožky,ale aj tie rožky su milé 😉
Sisi je šikovnica...ved všetci vieme po kom!!! 😉 😉 😉 😉
wolfi, ty ani nestranduj v takomto pocasi chodit po vonku, potrebujes sa niekde zrydať?????
kde mame janicu dneskaj??????????? nejak je ticho kukučka jedna..... 😕 😕
Wolfi to video nemá chybu! 😀
Ukážem to aj mužovi večer.Len musíme postielku spevniť.
Takto ju dávam v noci z cecku opatrne dolu a niekedy až na 5 pokus mi to výjde! 😀
orsulka nepotrebujem, ale doma uz nemame nic na jedenie a ked poslem mojho manzela s listockom do obchodu tak donesie kopec ineho len nie to co ma na listocku
aciky a preco by som ta nemala rada , mam ta rada ale sisinka by mala aspon kamosa
ciky.....u nas na parkovicku su tri - len - na štastie....... a tak som si zapamatala, kam som ho zaparkovala .-))))))
to mi viac takéto niečo hrozi rano, ked pojdem do prace na parkovisku pred barakom....hahahahahahaha 😀 😀 😀 😀 😀
AHOOOOOOOOOOOJTEEEEE TU SOOOOOOOOOOM ....... 😀 😀 len akosi nestíham a stále ma tu niekto otravuje samozrejme pracovne všetci všetko chcu a hneď včera bolo neskoro!!!!!.... a ja neviem kde mám hlavu...ja už rozmýšlam kde pôjdem lyžovať a nie tu plniť niekomu požiadavky ... 😠 ] aspoň to beží v tej práci .... 😉 tak takto v krátkosti....... 😀 a prajem vám šeckýýýýýýýým krásny super zasnežený deň ten sneh je uplne super 🙂)))))
takí šoferi by ma najradšej do zadku nakopali....... všaaaaaaak ORSUL ,WOLFI xixixixiixi ...... 😀 😀
janni takze cez vikend idete zase lyzovat niekde ? my pojdeme zase do vratnej ... ja si dam tour de bufet a moj muz si zalyzuje
my budeme este doma...... ☹ ☹ dufam, že drahemu už o tyzden daju tu dlahu dole..... ☹ ☹ teraz musi byt jak super niekde v horach na lyžovačke 🙂
janicca......len pekne pracuj, ale nezabudni sa spravne postavit k praci...a to tak, aby sa k nej postaviž aj iní 😀 😀 😀 😀
wolfi...no ked si mi to vysvetlila, tak chápem........tak možes...ale opatrne prosim 😀 😀 😀

No - ja mám za sebou 3 potraty - v 7. 19. a 9. tt - otehotnela som zatiaľ vždy prirodzene - boli sme v Heliose 1 x v decembri 09 - robili mi HP, partnerovi spermiogram - ktorý dopadol dosť zle... takže sama sa čudujem, že som pri takomto SPG otehotnela normálne, ale vraj na SPG vplýva ja choroba a drahý bol vtedy krátko po nejakej chrípke..
Teraz momentálne čakáme na výsledky z genetiky a 19.2. ideme na ďalšiu konzultáciu do Heliosu - dohodnúť sa ako ďalej...