Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
Ahojte vsetci, prave vcera sme so zenou absolvovali prvu IUI v Heliose.
Personál je úplne super 🙂 , tak len dúfam že sa to podarí a nebude to len
prvoaprílový žart. 😠 Všetkým tu držíme palce a pozdravujeme.
Zuzka-dufam aj ja,že sa raz všetcia stretneme a ked nie inač,tak aspon na pytačkách 😀 Silvinka si bude môcť vybrať z dvoch nádherných bráškov! No kto už má takú vymoženosť? Len chudiatko...bude to mať ťažke veru...Jeden roztomilejší,než druhý,tak neviem neviem 😀 😀 😀
Maw-vitaj a pozdravuj od nás žienku.1.apríl býva zväčša šťastný den,aj ked trošku bláznivý,no šťastný...takže držím palčeky!!! 😉
Zuzi ahoj bozkavam malinkych 🙂 🙂
ciky aj malu sisku vyboskavaj zase ma super fotocky a tie vlasky no to je sila 🙂
maw vitaj medzi nami !a aj mi drzime vam palce 😉
maw ... no baby mame tu prveho chlapa v nasej temicke 😀 😀 😀
maw pozdravuj polovicku a drzime palce .... Helios je super, len samá chvala chvala a chvala ....
ahojte moje krásne tak ako svátkujete vidím že tu ani nohy 😉 tak ja vás idem trošku poprečítať bo mám zameškané 😉 ináč prajem pekný večer 😵
Kiarka- 😀
Janula zhodila čapicu! 😀
dobré ránko dievčatka prajem..... 😉
Ciky na štukino prianie a tvoje prikázanie som zmenila foto ale s púpavkou som nenašla ........... 😀 😀 😀 jooooj a či je krásna ta tvoja Sisa cmuuuuuk... 😵 😵
ďakujeme všetkým za povzbudenie, uvidime ako to dopadne, žiadosť na IVF už podaná čakáme na schválenie. No tajne dúfame že ju nebudeme potrebovať. 😠 😎
dobre ranko
janni nova fotka ... xixi
pisala mi komarik, vsetky Vas mam pozdravit, ale ze na konika sa zatial necitit, ma sa uz dobre a uz saaj zacali snazit, uz jej lekari dovolili, ale ze na IVF zatial nejde, ale ja verim ze ho ani nebude potrebovat
Ahojte...
Jani-tak treba vybehnuť von,nájsť pupavku,odšklbnúť ju,strčiť za uško a cvak ho foťákom! (No nemaj ju za uškom dlho,lebo tam budeš mať lepkavý fliačik 😀 )
Maw-Tak to držíme palce aj my,aby nejaké IVF už nebolo vo vašom prípade treba! Tfuj tfuj!!! 😉
Wolfi-zdravíme Komarika aj my!!!
ciky odkazem 😵
wolfi aj ja pozdravujem 😉
wolfskinka ďakujeme za palce, musim potvrdiť Helios zatial SUPER. Nemame čo vytknuť maximalna spokojnosť. 😀
maw, my sme tam chodili skoro od zaciatku odkedy vznikli a su tam fakt super ludia so super pristupom ... nech vam to cim skor vyjde
Ahojte babulky, ja som bola min. tyzden na sono a zaujimalo ma, ci uz vidno co to bude a doki povedal, ze to vyzera na chalana, tak mm je v siedmom nebi 🙂. Len ma trosku strasi nizko ulozena placenta a odlisne Rh krvi s mm, ale snad bude vsetko OK:
katy gratulujem k chlapovi .. teraz sa rodia sami chlapi ... 😀
Katy ahoj.Máš negatívnu krv?
Pohlavie vidno na UTZ ak je bábo ok uložené a precízny dr.so super sonom aj v 12tt! Normálne to vidia v 16tt a ked chcu mať istotu,najlepší UTZ na pohlavie je v 20tt , ako si teraz ty.(teda,čo ja viem) Preto:
-Uprimne tichučko gratulujem ku chlapčiatku-pýchu ocinkovu 😉
Len treba co najmenej chodiť a robiť.Ležkaj a maj vyložene nôžky,nech nemáš velku záťaž na maternicu 😉
ciky mne dr. gatova povedala v 12tt ze to bude chlapec
Vravím Wolfi,ak je bábo dobre uložené (Matejko posluchal a dal sa,ako si mamka želala 😉 ),
ak je precízny dr.-čo Gaťová určite je 😉
a maju výborne sono-samozrejme,že v Helíku majú 😉
Pamätám si,ked nám povedali "len tak medzi rečou",že to bude dievča (ASI),tak sme sa začali smiať a dr.že:čo? Chceli ste dievčatko?
A my že,ano,lebo pren máme meno,ale chlapčekovi by sme nikdy nevymysleli.To sa nikdy nezhodneme.(A bol by chudák bez mena 😀 V občianke prázdno 😀 )
wolfskinka - no moc dufame ze to vyda. 😠 tiez chodime ku gatovej a tak super doktorku som uz davno nevidel. ale teraz tieto dva tyzdne budu nekonecne. ☹ (do kontroly) 🙂
teda ale musin vam povedat ze to viac prezivam a mam s toho vecsie nervy ako manzelka, ale zasa je lepsie to ze je ona viac v klude 🙂 , do toho pisem bakalarku statnice za dverami tak neviem na co skorej mysliet. ☹ 😢
ciky no ved to aj my a nakoniec sme vymysleli Mateja
😀
maw no to budu , ale treba vydrzat ... a ked bduete tehotní, co by som Vam priala, aby Vam to vyslo uz teraz ... tak to len potom zacne strachovanie , dalsia kontrola, ci bude babo v maternici, potom dalsia kontrola, ci bije srdiecko a potom miliooooooooon dalsich testov, ale vsetko postupne ... drzim palce a ftuj tfuj tfuj pre tvoju manzelku od Mateja TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Veru Maw,Wolfi má pravdu. 😉 Ale tá radoooosťťťťť potom!
Velmi vám to prajem!!!! 😉
Veru treba,aby bola manželka v klude,to je základ všetkého a hned už 50% uspešnosti 😉 Všetko ostatne je na prírode 😉 Takže len pekne rozmaznávaj polovičku a bud na nu dobručky 😉
Maw, no prajem Vam to ... kedy idete na krv ?
ako pisete tak vsetko postupne. dufam ze sa podari tento prvy krok a ostatne budeme riesit az potom, teda uz sa tesim na tie dalsie kontroly ale hadam to bude vsetko OK. na krv ideme 15.4. a este je to daleko. moc daleko. Tak drzte palce. Som sice ateista ale asi sa naucim aj modlit 😀 😀 😀 moc dakujeme za povzbudzujuce slova moc to potesi. Ale poviem Vam ze som si vzivote nemyslel ze budeme niekedy riesit aj taketo otazky. Snazime sa uz 6 rokov.
maw ... 15.4, je este dost daleko, to chce pevne nervy a chystate sa aj testovat alebo pockate az na krvicku ? ak chcete testovat tak skor ako 12 den po IUI netestujte, skoda testu ... drzime palce ...
inac klobuk dolu .. si tu jediny chlap medzi tolkymi zenskymi 😵
wolfskinka - tak domace testovanie asi ano aj ked neviem co je lepsie,ci nie 100% istota a skorej alebo neskor isty vysledok 😀 a dik za ten klobuk, ja studujem fora lebo na manzelku neposobia moc dobre tak ja sondujem infosky a podavam ich v prijatelnej forme. ale uz aj tu vo fore IUI zaciname helios alebo tal dako prispieval aj chlap. 😎
maw mozno v inych temach ano , ale v tejto nasej Sanatorium helios zatial neviem ze by tu nejaky chlap bol
Ano Ciky, mam Rh- a mm Rh+

ahojte, krasne velkonocne sviatky prajem aj ja.
ciky na tvoju princeznu nemame. to je proste unikat. ad prvej fotocky az po teraz. dufam, ze ju raz budem vidiet aj na zivo 🙂
kiarka ahoj moja 🙂