icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

brmbolcek
15. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ze nohy, tak to je skvely napad 😀 😀 😀 😀 a co ich mas kratke ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

marta222
15. apr 2010

orsulik.... tak nohy by si zmenila 😀 😀 😀 ? No toto.... Tak ty by si chcela byť Orsulka Sklenaříková? Tak ja by som v tom prípade asi zmenila hlavu 😀 😀 😀 - nemyslím vzhľad, ale obsah....

brmbolcek
15. apr 2010

Martulik- a obsah hlavy s mr. Beana ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

marta222
15. apr 2010

Môže byť aj Mr Bean 😀 😀 😀 😀 😀

orsulka
15. apr 2010

no moje nohy su ako dva nádherne BAROKOVE STLPY !!!!!!!! 😀 😀 😀 su to predsa len moje nohy a nesu ma životom tak ich mám rada.......ale keby bola tá 1 možnosť......tak by som ich trosku vylepsila 😉 😉 😉 😉

marti...hlavu e-e.......to by si už potom nebola TY!!!!!!! 😉 😀 😀 😀 😀

kamka17
15. apr 2010

no priznám sa, že mne sa nechce premýšľať, čo by som zmenila...netvrdím, že som so sebou a so svojim životom spokojná ako to je, ale no čo už narobíme...a v mojom veku ešte niečo meniť... 😅 🙂
a zmenila by som tohto koňa za toho pôvodného.... 😵

brmbolcek
15. apr 2010

Orsulik- ale take dba barokove stlpy maju aj vyhody , veru aj tu vysky a z nej vidis vsetko 😀 😀 😀

Martulik- ty mas aj toho Beana v hlavke takze uznaj ze si jedinecna a original je len original 😉 😉 😉

Kamka- kon, nekon v zivote si treba zvykat a clovek si zvykne aj na palicu ...... 😉 😉 😉 verim, ze v kutiku srdiecka ukryvas svoje tajomstvo 😉 😉 😉 ale cas nam prezradi co to bude zivotom 😉 😉 😉

marta222
15. apr 2010

Orsulik... veď na mojom pôvodnom vzhľade by sa nič nezmenilo, takže by som to bola stále ja, či nie 😉 ? Že - nohy ako barokové stĺpy - ja uschnem 😀 😀 😀 , to je prirovnanie....
kamka - že v mojom veku..... A čo mám povedať ja - v mojom veku niečo meniť...
Ale nie, teraz vážne. Tak, keď to nemôže byť hlava, tak ja by som chcela mať viac odvahy a byť trošku športovo zdatnejšia, lebo som mimoriadne "športové poleno"....

brmbolcek
15. apr 2010

Orsulik a o dotykoch ani nehovorim, kazdy by ich chytal BAAROKOVE STLPOVE NOZKY a obdiv na teba hadzal 😀 😀 😀 no neviem neviem, ci by sa neprejavila Ferkova ziarlivost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Martulik- inak ako v praci ? naposledy som o teba pocula ked si bola na skoleni v MT ..... ako pokracujete ....?

kamka17
15. apr 2010

brmbolček...a ty by si čo rada zmenila, keby sa dalo??? keď už si tú otázku hodila do pléna...

brmbolcek
15. apr 2010

... u mna menit neda sa to tak nazvat ja sa uskromnim, ja primam to co mi zivot da a snazim sa s nim bojovat tak aby boli obe strany spokojne 😉 😉 😉 ja by som si skor priala ....... 🙂 🙂 🙂

brmbolcek
15. apr 2010

aby sme mali zdrave dietatko 🙂 🙂 🙂 zatial to tak ide , ale kazda nastavajuca mamicka si prechadza tymto obdobim a zela si len jedine a to zdrave dieta a stastneho manzelstvo,mam 🙂 🙂 🙂 ktore by som nemenila 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

..a inak sa vam musim pochvalit vcera som si pochutnala po dlhej dobe na cerstvo upecenom chlebiku s masielkom a nakrajanou pazitkou, uplna mnamkaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

orsulka
15. apr 2010

marta.......tu odvahu by som brala aj ja......teda ked už sa bavime važne..... 😉 lebo ja som taky býk......a ten ked si zvykne, tak sa ťažko dokope k niečomu novemu, lebo nema odvahu niečo meniť......v tomto si teda kompletne sadnem so znamenim 😀 😀

PS. pisala do Brna, cakam na odpoved od doktora....... 😉

brmbolcek
15. apr 2010

orsulka- P:S : potom nam daj vediet 😉 😉 😉 , vies ze sme nedockave viac ako ty 😵 😵 😵

orsulka
15. apr 2010

brmbi.......ja viem bambulka brmbulka.....ved preto Vas informujem, aby ste vedeli...a mysleli na mna a modlili sa za mna, lebo cim viac ludi sa sustredi na jednu vec, tym to ma vacsiu silu 😀 😀 😀 tak ja viem, že nas tu je vela, ale sa radim pekne do poctu a informujem, nach sa na mna nezabudne.......
som mu pisala, že už by som aj začala.....tak uvidim co napise....mlaďas jeden !!!!! 😀 😀

brmbolcek
15. apr 2010

Orsulik- a sila je v nas ! 😉 😉 😉 😵 😵 😵
...inak mam obrovsku radost ze idete do dalsieho kola, super ! 😉 😉 😉 kazdy krok ktory podniknes ma tesi , ze sa nevzdavate !

marta222
15. apr 2010

Orsulik, tak to budeš mať onedlho narodky, však? Ja som ryba, takže s tou odvahou som na tom asi ešte horšie... A čo si písala do Brna???
Brmbolcek - chlebík s masielkom a pažítkou milujem, to je také moje najobľúbenejšie rýchle jarné jedlo. A ešte varené vajíčko na to - toho by som zjedla aj za celý peceň chleba 😀 😀 😀 .

brmbolcek
15. apr 2010

juj Martulik- a mna dnes este napadlo, zeby som mohla kupit bryndzu a zmiesam to s pazitkou, to bude iny hamosko zo mna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 juj mam rada taku pomazanku,...... bryndza a pazitka...a po pripade este masielko sa v miesa do toho .....

janicca
15. apr 2010

ahojte moje krásne tak vidím že je tu veselo ....... 🙂

hohohohoh ja nespím je vám to jasné !!!ja 😀 som dnes ráno v práci tak kričala po kolegovi no hádam som zobudila aj vás ..dnes tu máme husto ...ale dnes to zlo na tej zumbe dostanem zo seba kua...ale strašne som vytočená ..... 😠 😠 debil jeden !!!!

no a čo by som ja menila ??? len tak v rýchlosti aby mi už konečne prestali rásť chlupi na nohách ,rukách ..... 😀 😝 😀 😝 a čo ja viem kde ešte 😝 😀 toť vsjo ináč som spokojná 😵 😵 😵

no prečítala som pár riadkov príspevkov a hneď je fanky nálady ...
😀 😀 😀 cmuuuuuuuuuk vám moje hviezdičky

brmbolcek
15. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 janka akurat som na teba myslela ze akosi tu chybas a u teba nezvyk , ty nase ranne vtaca, 😀 😀 😀 verim, ze ti je uz lepsie ked si sa vyventilovala na kolegovi.... 😵 😵 😵

A ty si tu druha --- NOHA --- co by si menila a s orsulkou uz ste dve na nozky 😉 😉 😉 😉

marta222
15. apr 2010

Jani, ahoj moja krásna .... tak ty si ma zasa rozosmiala (ak si ma všimne šéf, tak si pomyslí, že mám niečo s hlavou, keď sa tu vyškieram do počítadla).... že chlupy - to je také naše írečité slovo.
A ktože ťa to tak mimoriadne vytočil a čím.... Tak verím, že ti je už lepšie 😉 .

orsulka
15. apr 2010

janicca.......sak vidiš ako dobre, že si sa ukázala !!!!!! 😀 😀 😀

marti...no pisala som mu ,že chceme začat, že som zohnala menopur a že moj Dr. mi bude merat foliky 🙂)))) 😀 a že ci teda
hned možme začat....... a ešte že Dakujem 🙂))

wolfskinka
15. apr 2010

dobre ranko ....

orsulik mam z teba radost .... tentokrat to uz vyjde ...

orsulka
15. apr 2010

wolfi.... 😉 😉 😉 dobre ranko prajem....
ako sa mavas ty???????

marta222
15. apr 2010

Ahoj wolfi, ako sa máš? Dala si si včera nejaký alkáč, keď si mala takú chuť 😉 ?
Orsulik, som na teba hrdá - pekne si mu to napísala, hlavne že si nezabudla na to najdôležitejšie ... Ďakujem... Ty si raz šikovná kočka 🙂 .

janicca
15. apr 2010

tak to sa ešte dnes vyventilujem ten debil išiel na poradu a keď ssa vráti tak pokračujeme asi mu jednu aj ebnem .... 😀 😀 😀 jeden úžasný kolega ktorý tu večne okolo mňa krúži ,potom si špára v papuli so šparátkom a a vycmukáva bordel z papule na celu kanceláriu keď sa nažere ......baby tak takto som sa hádam ešte nevytočila ...... 😠 😠

Martula chlupi a či chlupy teraz neviem ??? ........ 😝 😝 je to vzor chlap tak asi s mäkým .... 😀 😀 😀 ...asi to netreba riešiť šak my si tu rozumieme ......... 🙂 ))))

orsulka
15. apr 2010

marta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

janicaaaaaaaaaaaaaaaaa...................... pomooooooooooooc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

a...chlupi...množné cislo ...... 😉 a este k tomu ak je to vzor chlap - tak urcite s makkým !!!!! 😀 😀 😀 😀

lusina
15. apr 2010

kuk kočeny 😉
baby, vy tu píšete o dobrotách a mne už škvrká v bruchu, bryndza, pažitka, mnaaaaam
vidiš oršul, dočkala si sa v tomto smutnom týždni aj dobrej správy, super, teším sa s tebou a budem ti silno držať palce,lebo ty si to moooooooooooooooooooc zaslužiš aby si už bola "dvojčiarková" 🙂
jani, čo sa vytáčaš???? povedz mu,že teba vytočí len inteligent, čo on isto nie je....
ja tu mám tiež niektorých "skvelých" kolegov, vďaka nim sa často myslim, že pracujem v diagnostickom ústave, ale už sa nedám vytočiť......

marta222
15. apr 2010

Janicca, tak z teba sa stane ešte aj bitkárka 😀 😀 😀 .... musím sa smiať, ty vieš tie životné situácie tak super opísať, že keby som tu bola sama, tak sa rehocem ako kôň....
Píše sa to tak ako si napísala - chlupy - s ypsilonom, vyzerá to síce na prvý pohľad ako chlapi, ale skloňuje sa to podľa vzoru dub...

orsulka
15. apr 2010

lusina......čaf 🙂))))) no.......sak hadam to bude takto poken aj pokracovat, ked sa dockam odpovede 😀 😉 😉

CIKY a SISI nás dnes nepridu pozriet ??????????
😠 😀 😀 😀 😀