Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
no jasne ze mu nebudem odtrhat, ale v noci o 2,00 zjest cely makovnik .. to moc zdrave neni
😀
Wolfi-pre teba nie,ale pre malého ano 😀 Sám vie,čo mi treba 😉
mu treba
Ahojte dievčatá .... pekný upršaný deň prajem...
Inak Ciky... sa mi páči ako si napísala, že Orsulka ide do poroty na tanečnú súťaž - ako "porodkyna" 😀 😀 😀 . Myslíš, že je to od slova "pôrod"? 😀 😀 😀
Martus-ona písala,že ide "porotiť" 😀 a to je ešte lepšie,ako "porodkyna".
Orsul-všetko samé znamenia.................eejha,to už nebude náhoda.
Akoby Orsul povedala: Ja sa tak tešákujem,lebo viem,že tentokrát to výjde!!!!!!!!!!!!!!! 😉
Martus a ty ako??? Máš sa? 😉
Ale, ani sa nepýtaj.... Mám takú nádchu - tečie mi z nosa ako mladoženíchovi z k....y 😖. Kolegyne a šéf tu nanosili bacily a teraz to všetko naskákalo na mňa. Pracujem ako divá - horia mi termíny - do 19. mám odovzdať štvrťročnú účt. uzávierku a mám zaúčtovaný iba január, takže mám čo robiť. No, čo už... Človek si zvykne žiť v permanentnom strese, však Ciky? Ty to máš furt, však? No, tak ale aby som sa stále nesťažovala - teším sa, že ide víkend 😉 a to je asi tak zatiaľ všetko čo mi momentálne prináša radosť 😅 ...
No tak to máš perné. ☹
A v ceste za bábom ste ako na tom?
Zabudla som.Už sa mi to pletie. 😔
(august,september?)
Ciky.... to nevadí, že sa ti to pletie, kto by si to aj zapamätal, keď nás tu je toľko.... My zatiaľ skúšame prirodzene, (pamätáš si - som po 3 potratoch) čakám na budúci týždeň krámy, tento mesiac určite nič, lebo ani nebolo z čoho 😀 . No a keď sa nezadarí, tak začnem brať Clostilbegyt.... Tak uvidíme...
Aha a ten clostilbegyt by si kedy začala brať?
No pravdepodobne tak koncom mája 🙂 .
čaute šuštičky 😉
Caute kocky. Tak dakujeme vsetkym za podporu a uvidime co bude dalej. 😉
Martus-super.Takže v lete budu tehu nevolnosti 😉
Lusi-Šuštička ahoj 😀 😀 😀
Maw-dalej bude to,že v lete budete "bruškatí" 😉 Uspešnosť IVF je 55% a IUI len 15% 😉
servuste žienky... 😎 😎
Silvinke pusu posielam a všetkým Danám a Dankám všetko najlepšie k meninám...teda ak tu nejaká je 😅 (lebo moja sesterka je Danka, tak mám pocit,že aj tu by mohla nejaká byť, lebo to sú také dobré stvory ako vy tu všetky 🙂
no a z dnešného počasia ma zase kláti, hádam pomôže zas tá káva, lebo inak beriem dovolenku 😖
a varím šošovicu...mňaaaam to my s drahým máme fest radi
a už asi len niečo vyše týždňa a prestanem brať ten sprostý utroš, lebo už mám z toho nočné mory, celý spodok ma za to bolí, bléé 😢 😢
servus zienka- utros sa uziva do 12tt niekto skor skonci niektora neskor, ale verim ze ked ho vysadis uz ta nebude zatazovat 😉
ja dnes budem varit kapustovu polievocku a este dorobim zemiakovu kasu ku masku 😉 😉 😉
i ja mam rada sosovickovu
Kamka-no postupne sa vysadza utroš a v 12tt je koniec.Dlhšie sa nesmie,už by škodil plodu.Ved ty to vieš 😉
šošovica...kapusta...tak ak budem počuť od Ziliny hrmenie,burka to nebude 😅
cikyta - no dufam ze budes mat pravdu. 😠 😀 😀 😀
ahojte tekvičky ........ 😀 😀 😀 😀
tak ja už som tu zas tak u nás už slniečko vykuká vidíš Wolfi nemýlila som sa ten víkend bude hádam o niečo krajší 😵
ozaj v pondelok ideme do Helíka pre výsledky spmg tak dúfam že sa posunieme do predu a môžeme ísť do toho........a konečne sa budem môcť aj ja chváliť že čo a ako budem pichať a koľko atď šak vy viete ........ 🙂 )))))
ciky...dik za prejavenie dôvery v moje vedomosti 😵 ...ale ja som taká lenivá hocičo študovať a zisťovať, že sa len spolieham na rady tu od vás a hádam aj doky bude vedieť, kedy mi má ten utroš vysadiť a teiž dúfam, že sa od neho dozviem všetko potrebné 😅
inak tu už vykukuje slnko, tak hádam do večera vyjde aj Jankina predpoveď 😉
Jani-fiha.Na pondelok držím päste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉
kamka-Ja som vedela,že sa má postupne vysádzať,no potom som sa radčej opýtala Krajka a ten mi to tak lopasticky vysvetlil.Aj na ich stránke,aj osobne 😉
Maw-to si piš,že budem mať pravdu! 😉
... ano ano ano, hlasia pocas vikendiku pekne pocasie, aspon zlepsenie urcite bude, tak uz aj vonku vykukneme 😵 😵 😵
Janulka- na pondelok verme, ze to dobre dopadne, potom nam daj vediet co a ako ste pochodili a kukni ci uz Krajkovi nenarastli fuzy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ciky....ved znamenia znamenia!!!!! ja som takto porotila už aj pred dvomi rokmi.......a prd!!!! 😀 😀 😀 😀
janica.....čaf rebarborka..... 🙂))) tak v pondelok cakame super spravy 😉
inak doktor bez problemov predpisal clostil a hned ma objednal aj na to kontrolne sono na 30.4. ...zlaty človiečik......ale ten orgalutran mi predpisat nemože, vraj to len v tychto centrach.....tak zhanam dalej 😉
Orsul-to bol "suchý"nácvik,teraz ideš porotiť naostro! 😠
orsulik- tak polovicu si zvladla a mas clostyl.. a ten organul..... uz je v malicku , neboj zozenies 😵 😵 😵
a ako sa ma nasa mzuzka ? kedy pride na slovensko ?
som zvedava co dnes vybavi domi..- na poradni ci si ju tam nechaju alebo este poslu spat dom....... 😉 😉 😉 su to nervy cakat kedy sa to ozve atd.... ja to este nepoznam ale vedeli by nam o tom rzpravat aj romany ako je ciky, lucul, survi, maska, domcek,kuspi,.. a tymto ich setky pozdravujeme , dufam ze som na nikoho nezabudla tak pre istotu od A-Z 😀 😀 😀 😀 😀
a my mame s l n i e c k o 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
Ciky...a čo sa mna mracis????? spravila som ti dačo ???? 😕 😀 😀 😀
brmbi......aj my mame vonku slniečko.....a teba tu pismenkové slniečko !!!! 🙂 😵 😵 😵 😵 😵
Cikytka...prosim ťa jednu vec..........som cez vik het a nemam net......kedby nieco nove od Domiky , narodenie a tak...posles mi sms ??????? cmuuuuuuuuuk 🙂)))
babulky ďakujem za písmenka...... 😵
počítam že spermoše budu ešte viac doebaté ako su ale to neva jednoducho IVF to istí ešte užijem trošku slniečka bez bruška a maminkovských starosti a šup šup stimulka.... 😉
Orsulka- a prezradis kam mas namierene cez vik.... ? 🙂 🙂 🙂 🙂 ja to este neviem ☹ ani nemusim, si pomyslis ta je ale zvedava 😀 😀 😀 😀 😀 a kukala som 😀 v tvojom albumiku a hladala som tam novo prerobenu spalnu , nehodis do albumika ,pracu tvojich majstrov a vytvor tvojej zladenej fantazie ? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

Wolfi,už by bolo na čase priberať,tak to nerieš.A ked ješ sladké,je to Matejko,nie ty,tak mu to neodtrhaj od pusky,ked mu chutí 😉