icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

wolfskinka
27. apr 2010

len povedzte o kolkej a kamka kedy moze ?

wolfskinka
27. apr 2010

lusina je mi luto ze neprides, nemam zubnika ale zubnicku ... Hančinovú, som s nou spokojna, vzdy som mala dobre urobene zuby a nikdy som nemala problem so zubami, az teraz , na jesen som bola na prehliadke a ziaden kaz, ale hadam sa to da do poriadku

janicca
27. apr 2010

Wolfi no my z dzedziny sa dotrepeme cca 15:30 .... 😀 😀

wolfskinka
27. apr 2010

janni ok tak vas budem cakat o 15,45 na marianskom,. mne trosku potrva kym tam vyfucim hore tymi schodami ...

cikyta
27. apr 2010

Lusi-bráchovej malej,všetučko najlepšie! Super,že 25.4.! 😵
Wolfi-na páske mám také veci,čo muž šalie s malou,že na you tube by bol ozaj uspech.No neviem to tam dať.
Dokonca mám natočené,ako sa mi topila 3 ročná neter! Uplne važne sa prevrátila z nafukovačky pod vodu a brat ju hladal pod vodou.Zena mu nadávala.Všetcia na nervy....len ja som si točila 😅 Ako taká bezcitná paparazi mrcha 😀

wolfskinka
27. apr 2010

ciky no ty sa nezdas ze paparazi mrcha .... 😀

wolfskinka
27. apr 2010

hallo kamka, marti a janni .. tak ako teda o 15,45 na marianskom ?

marta222
27. apr 2010

OK, wolfi, budeme tam - ja prídem do ZA okolo 15:15. Teším sa na Vás 😉

wolfskinka
27. apr 2010

no ja sa tam nejako vykotulam ....

kiara15
27. apr 2010

pekny den zelam 🙂 🙂 🙂

orsul dik za info skoda ze si sa jej neprihovorila lebo som jej o tebe hovorila ze tam budes 😉 ja to budem vidiet az 12.juna co maju ten gala program ☹ Inak velmi ti drzkam palceky nech je vsetko ok 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 veeeela stasticka 🙂 🙂 🙂 🙂

wolfskinka
27. apr 2010

orsulik ... drzim palceky

marti, janni a kamka ste ma teda riadne znicili tym spazirom cez mesto ... tak ja som prisla zo stretka, lahla a zaspala, halusky mi lezia v zaludku a fucim ako lokomotiva s plnym bruchom

cikyta
27. apr 2010

Orsulíííííííííík-Len pichaj,papaj,a potom už len na tých správnych miestach priberaj. Som s tebou a Sisa posiela ku Vám vzdušne skumačkových kamošov! 😉 To sú najväčší beťáry!!!!!!!!!!!!!Takže:pozor.......
Už ich je pár na ceste ku Vám do PD rodinke Orsulkovým!!!!!!!!! 😵

wolfskinka
27. apr 2010

orsulik aj matej drzi vsetky palceky co má .... tfuj tfuj tfuj pre stastie 😵

katy7
27. apr 2010

ahojte vsetci, ja len na miniskok
Orsulka - siiiiilno drzim palceky
domika - vitajte s Matuskom doma, tesim sa na fotocky

cikyta
28. apr 2010

Dobre ranko ! A toto je čo ? Co máte všetky niekde stredko? Tu ani nohy ☹

cikyta
28. apr 2010

Oprava-stretko

cikyta
28. apr 2010

Ale ked sa to tak vezme,je aj "stredko" 😀

marta222
28. apr 2010

Ahoj ciky, no veď aj ja pozerám, že tu ešte nie je ani nohy 😉 . Sa mi páči ako vieš niektoré výrazy super skomoliť - aj sa to hodí stredko-stretko 😀 😀 😀 . Mali sme stretko - ale ešte včera. Ako sa má Silvinka? Už je veľká slečna - jednoročná, už vyvádza menej 😉 ?

cikyta
28. apr 2010

No fajn.Sedí vzorne bez pohnutia s ručičkami za chrbátikom a hladí na TV.

cikyta
28. apr 2010

Samozrejme,že nie......... 😀
Rozoberá mi za chrbtom skrinu.Už má polku vonku.Práve ju zavalila hrba tehotenských knižiek a knižiek s tematikou o neplodnosti... 😕

cikyta
28. apr 2010

A aké bolo to stretko v "utoretko"?

cikyta
28. apr 2010

No Silvinka dovršila rok a od toho dna mi krásne dočiahne na stôl,takže ráno som mala po zemi celý nákup.Od rožkov,po toaleťák a čajíky 😖 Takže teraz už len nitky a všetko zavesiť na strop 😠 ,ako kedysy vianočne stromčeky 😀 ,alebo na niektorých chatách kde su myši tak zavezuju chlebík 😀

marta222
28. apr 2010

Stretko bolo super - Janicca platila, tak sme sa my ostatné zadarmo najedli a napili, posedeli, pokecali 🙂 . Som zvedavá kedy sa nám prídete aj vy so Silvinkou ukázať na stretko.... Nabudúce som na rade s platením ja - takže...
No vidíš aká je Silvinka šikovná, ako rada ti pomáha - len ešte ju budeš musieť trošku usmerniť, aby ti celý nákup poodkladala tam, kam patrí. No možno o ďalší rôčik bude aj to, však? Teraz všetko len tak na zem, ale veď predsa na zem sa toho zmestíííííííííííííí.........

cikyta
28. apr 2010

Veru,keby ste mali to stretko bližšie-akože MT,tak určite prídeme,ale ZA je pre nás ešte moc daleko,zvlášť,ked by sme nešli autom,ale nejakým vlako-busom 😖
No veru,pomáha mi krpata 😉 Len čo upracem zem,už mám vyhádzanu skrinu,len čo upracem skrinu,už musím ísť umyť riad,kde mám v momente tepláky na kolenách,lebo sa začne na mna kočka štverať a je zvedavá,čo robím v tom umývadle 🙄 ...

marta222
28. apr 2010

Tak to musíme niečo vymyslieť - niekde na polceste a aby mohli prísť aj Orsulka, Kiarka, Luculka a ostatné.
Neboj, o chvíľu ti začne pomáhať aj s umývaním riadov, keďže ti už pomáha aj prať (súdim podľa tej podarenej fotky v tých červených pančuškách, kde je do pol telíčka vopchatá v práčke - tá nemá chybu) - to bude potom radosti 😀 😀 😀 . To aby si sa nenudila - keďže si na tej materskej "dovolenke" 😀 😀 😀 .

cikyta
28. apr 2010

No Martulík.To by bola paráda aj s PD-kočkami 😉
Veru.Prať mi pomáha.Hlavne podávať štipce.Podá mi jeden a všetky ostatne su jej 😠 Vysype ich po zemi a potom sa jej šmýka 😖

wolfskinka
28. apr 2010

marti este ste sa poprechadzali ? ja som prisla domov a bola som mrtva ...to uz neni pre mna taketo dlhe spazirovanie a este k tomu aj s plnym bruchom

orsulka
28. apr 2010

ahojte dievčata.... 🙂

marta222
28. apr 2010

Ahoj wolfi, no ani nie... Prechádzali sme sa po Tescu - obzerali sme handry - kúpila som si podprdu 😀 . No s tým jedením sme to asi trošku prehnali - ja som tiež doma fučala ako lokomotíva a strašne sa mi chcelo spať, ledva som dopozerala Ordináciu. Nabudúce musíme dať stretko asi o 12:00, aby nám do večera vytrávilo 😀 😀 😀 .

wolfskinka
28. apr 2010

no ale sa tolko neprezrat .... ja som fucala este rano z tych halusiek ... a este teraz som najedena 😀