Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
ahojte heliosáčky 😉 prišla som vás na skok pozdraviť 😉
ako sa mi tu máte, dúfam, že ok 🙂
my sme opäť chorí, Kubko má zasa zápal hrdielka a vysoké teploty, ale zvládneme to nejako 😎 pridala som aj nové fotky, tak kuk x-)
tehuľkám prajem, aby im to utieklo rýchlo ako voda a hlavne aby si užívali tieto kráásne chvíľky a snažilkám prajem, aby rýchlo otekotneli 😃 a mali rýchlo bábätko v náručí x-)
držkajte sa mi
ako sa mi tu máte, dúfam, že ok 🙂
my sme opäť chorí, Kubko má zasa zápal hrdielka a vysoké teploty, ale zvládneme to nejako 😎 pridala som aj nové fotky, tak kuk x-)
tehuľkám prajem, aby im to utieklo rýchlo ako voda a hlavne aby si užívali tieto kráásne chvíľky a snažilkám prajem, aby rýchlo otekotneli 😃 a mali rýchlo bábätko v náručí x-)
držkajte sa mi
lusina hej presne a romy taktiez mala len 1 a chytilo sa, a dalsi priklad alicka, tinkaza a aj dunda a aj kamka ...
inac to sladke by som si aj ja dala x-)
inac to sladke by som si aj ja dala x-)
martulka........ten ftipek je tiež dobry 🙂)))))))
inak ja som citala začnem bukvy......ako že začnes pisat z ruskej abecedy pismenka 🙂))))))))) až teraz ked si vysvetlila som to správne precitala .-))))))))))
maska.....no Vy ste aký krásny !!!!!!! smejko to je 🙂 🙂 🙂 🙂 a rýchle uzdravenie prajeme .-))))
inak ja som citala začnem bukvy......ako že začnes pisat z ruskej abecedy pismenka 🙂))))))))) až teraz ked si vysvetlila som to správne precitala .-))))))))))
maska.....no Vy ste aký krásny !!!!!!! smejko to je 🙂 🙂 🙂 🙂 a rýchle uzdravenie prajeme .-))))
Cafte babule, tak ja sa hlasim zasa po sto rokoch. Lebo moja krasavica este nechodi ale je jej plny dom. Nespi to cez den skoro vobec tak sa venujeme a venujeme lebo inac je zle nedobre, nieze by sme plakali, ale pisti asko najata len aby uputala pozornost. Noa neviem ci si mysli, ze ma o par mesiacov viac ale od 10t sa nam chce za kazdu cenu posadit. Dnes a to ma pres ne 14t sa o to pokusila teda skoro uspesne ma ide snej porazit. 😃 Neviem ako jej mam vysvetlit, ze na sedenie je este veeelmi malicka. Kocik sa nam paci len ked sa hybe a chceme spat inac ani pocut. Cez den dokaze byt hore v kuse aj 5-6hod. a potom pospi 20min. Takze veselo ale zato prespime celu noc. Pozdravujem vasidem sa venovat lebo pistadlo vola. x-)
lusi...co ja viem...ci kcela.....mala by sa pekne vratiť a napisať nám ako to myslela 😃 😃 aci to bol alebo nebol preklep..... 😃 😃
podravudejm DOMCEK .-)))))) pistadlo Vás dava pekne do poriadku...to sa mi luuubi 😃 😃 len sa pekne starajte , aby bola spokojnucka x-) posielam boštek .-)))
podravudejm DOMCEK .-)))))) pistadlo Vás dava pekne do poriadku...to sa mi luuubi 😃 😃 len sa pekne starajte , aby bola spokojnucka x-) posielam boštek .-)))
zazraky sa deju ...
obeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddddddddddddddddddd, dobru chut vsetkym
obeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddddddddddddddddddd, dobru chut vsetkym
Začni písať odpoveď...

Odošli
ja teraz jem francuzáky.