Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
ma tam 4 sestricky, 3 su mile a prijemne a ochotne , ale zrovna ta ku ktorej patrim je protivna ako slak
wolfi- asi sa zle vyspala a svoju zlost vyvrsuje na pacintkach , a vie,ze vcera bola streda , tak ona ju asi nemala 😀 😀 😀 😀 😀
brmbolcek ona na mna nahulakala uz vcera , ked som povedala, ze tie antibiotika co mi dal dr. nebudem uzivat, ze ziadny zapal nemam, ani vytok tak naco antibiotika a potom som isla k dr. a povedala mu, ze chcem nove odbery , ze zapal som minuly tyzden mala zo zuba, ktory uz je dobry .... navyse nezda sa mi rozumne do seba natlacit PREVENTIVNE 2 balenia antibiotik, len na zaklade vysledkov z krvi ... a ked som sa dnes spyatla druhej sestricky co mi brala krv na tie vysledky tak mi pozrela vysledky za cele tehu dozadu a vo vsetkych vysledkoch som to mala zvysene ... tak naco to riesi az teraz
keby tam bol moj muz tak by si neodpustil jej nieco povedat , mala stastie ze som bola sama ...
idem si na chvilu lahnut a pospat, som sa celu noc akosi hadzala
Wolfi - IP 🙂 🙂 🙂
viem, ze sa bojis co i len paralen dat do seba a nie to este antib..... je mozne ze nieco prehliadla a vratila sa az teraz k tomu ked sa zistil zapal ..... to je dnesna medicina.....
wolfi- len klud a pokoj Matejko tiez bude rad ked si schrupnete pri telke je fajn pocasicko na lenosenie 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂
brmbolcek kazda by sa bala nieco si dat ... a PREVENTIVNE antibiotika, to uz je co za hovadinu, bud to ma opodstatnenie, alebo na to potom nema dovod tak naco mi ich dava
Wolfi- tak sup sup do pelieska s Matejom 😉 😉 😉 uz nech sladko odfukujete, vies,ze spanok je zdravy tak zelam dobru nocku 😵
🙂 pekne ranko 🙂 aj ked upršane 😠
luculka pozdrav som odovzdala,ale či to zaberie??? A Matuško sa ma ako? Spinka v novom hniezde?
brmbi,tak dufam,že budeš mat s tym počasim pravdu...a Ty si ako žiješ? Tak "zariadovačsky" predpokladam 😉 ...to mate s cikytkou teraz rovnake starosti,ale take pekne starosti su to 🙂
wolfi,nestresuj sa,ved do konca maja tam vydržiš a potom im zamavaš 😅
že jaký je dnes super den ????? a aj ked som rano dobre zmokla?????? že t 😀 esim 😀 sa 😀 velmi........a to hlavne - TIJUSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!! neuveritelne je ,že takto sa to udialo prirodzene a velmi držim palce vsetky co mam, (aj kolegyni prichytim 😀 ) aby dnesna kontrola bola OK......teda ona aj bude a ty už budes viac v klude 🙂))))))
vsetky Heliosacky....cafte 🙂)))))))) 😵 😵 😵 😵
survi - servus mamina, tak tak ako pises su to aj prijemne aj take rozhodujuce rozhodnutia, 😉 😉 😉 aby to sedelo ci to bude ladit atd.... a verim, ze ciky je na tom asi ako ja 😀 😀 😀 . Vonku je celkom fajn vzduch a uz neprsi tak sup sup s Timurkom vonku, nakojit prebalit a sup do kocarika 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Tijus- cakame na info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 // vyslo to ! // 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Wolfi - tak vybuvinkana ? ako pokracujete s domcekom ?
brmolcel nijako .... zatial cakame na statiku uz 3 tzydne a ked bdue statika, mozem obehnut vsetky tie institucie a zaniest to na stavebny urad
brmbolcek nemame , mame schvalenu len studiu ... teraz do stavebneho povolenia musis mat dolozeny geologicky posudok, ten uz mame a aj statiku pod dom ... na tu cakame uz 3 tzydne mala byt hotova
vau , teda ono sa to z roka na rok meni, mi sme take nieco nepotrebovali.... a mate pozemok na rovine ci je to do kopca ?
Aha , tak preto tieto vsetky papiere k tomu treba dolozit, no je to zaciatok vybavovaciek 😉 😉 😉 to este aj pri Matejovi ked uz bude na svete budes chodit s nim na urady a dokladat to tamto a vselico , bude steba taky stavitel geoded 😀 😀 😀 co sa teraz naucis , pri matejovi akoby si nasla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
P R E O R S U L K U A F E R I N A ...... 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT tolko kolko je bubliniek v cocacole, tolko stastia zelame pri odbere vajicok a uspesnom oplodneni vasich tesiacich sa tancujucich drobcekov , 😉 😉 😉 tfuj,tfuj tfuj, 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Orsulik- dakujeme cmuk dosiel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako sa citis ? ziadne namahanie ci rozculovanie aby vajka nepopraskali ....... 😉 😉 😉 a ktoze bude soferovat do Brna ?
brmbi....celkom slusne ma bolia vajecniky, ako keby som tam tych vajok mala po 10 na každej strane.....ale tesim sa celkom 🙂))))) v sobotu mám potvrdený odber, a bude tam zrovna moj mlady doktor, tak sa asi budem aj hnabit.... 😖 😖 ale hlavne, nech je to vsetko OK...
inak sa nerozculujem až na dnesok..lebo ma tu jeden taaaaaaaaak vytočil.......inak som aj kričala.....to ja moc nezvyknem v poslednej dobe......ale už som nemohla inak......
do Brna a aj z Brna urcite drahy.......to on by sa hrozne nudil pocas cesty....nevie len tak sediet vedla .-))))) teda pokial si pred tym nevypil .-)))))))))) to vie, že nemože soferovat 🙂)))))
ahojte 😉
ahoj segro, aj ty sa dnes rozčuluješ???? bože, aj ja dnes a akosi naporiadok, vytočil ma tak jeden blbec, že som myslela, že sa za ním rozbehnem a taku mu vylepím....... 😀
držím palce na sobotu. nech su všetky vajka na 1* . 😵

Wolfi- a kde budes rodit ?