icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

wolfskinka
7. máj 2010

jannic no ved dive svine ako dive svine 😀

tija no supeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr, vidis ja som ti to hovorila, a o 10 dni bude srdiecko .... gratulujem a tesim sa s tebou ,

orsulka nenechaj sa zahanbit ....

tija28
7. máj 2010

wolfi - dikes ..................IP-cka Ta bombarduju 😉

katy7
7. máj 2010

tijuska to je fantastickeeeeeee, strasne moc sa tesim s tebou 😎 😎 😎 zachvilu budete pocut srdiecko a bombulko bude rast ako z vody 🙂 len but vela v klidku a bez stresu, bublinke si tym rozculenim urcite neublizila, ved babz velakrat zistia omnoho neskor, ze su tehu a este lyzuju, alebo nieco popiju alebo fajcia a maju zdrave babatka, tak sa neboj, vsetko je v najlepsom poriadku 🙂 🙂 🙂

katy7
7. máj 2010

orsulka na zajtra siiiilno drzim palceky aj na nohach 🙂

wolfskinka
7. máj 2010

orsulik drzime palceky aj s amtejpom a tfuj tfuj tfuj tfuj

tija28
7. máj 2010

katy - diky 😉 mas IP 😉

orsulik .....................aj ja budem na Teba velmi mysliet, hlavne uz konecne dopln tu nasu staru futbalovu dvanastku (lucula,maska,domika,mzuzka,kamka,brmbolcek,wolfi,katy,ja?, a uz nam chyba len kiara, janicca a samozrejme najdolezitejsi je brankar a tym myslim Teba..............a potom este samozrejme nezabudam na nase mile nahradnicky) ...............tak a nech uz mozeme zacat klebetit len o tehulkovani a babetkovani a tak.............

wolfskinka
7. máj 2010

😀 orsulik ... no tentokrat to vyjde, ved nemozeme byt bez brankara 😀

tija28
7. máj 2010

a este som zabudla uplne v tom futbalovom zhone na nasho najdolezitejsieho rozhodcu - ciky 😀 😀 😀

wolfskinka
7. máj 2010

ciky sa tu neukazala uz dva dni ....

lucula73
7. máj 2010

wolfi - coky písala,že im net nepojde možno aj viac ako týždeň 😉

tijka - blahoželááááááááááááááááááááááááááááááám,..............som ti včera vravela 🙂 a hlavne sa naozaj šetri,myslím,že ti neuškodilo to tvoje rozčulovanie,keď sa bublinka ukázala,ale naozaj sa šetri.... 🙂
a čo tvoj manželík na to???? 😕

orsulík - držím aj ja palčeky,aj Matúško ,silno,silno 😉

tija28
7. máj 2010

asi oboznamuje s rozhodcovskymi technikami svojho noveho polopartaka - silvinku, nech sa cim skor zacleni - ved to poznas, ako to chodi medzi rozhodcami 😀 😀 😀

lucula73
7. máj 2010

coky=ciky 😉

tija28
7. máj 2010

lucul - tak muz mal z toho iny zazitok veru - cely bol vyskereny z toho - ten vyraz nezabudnem do konca zivota 😀 😀 😀 a inac doky bol super a bol viac prekvapeny po vcerajsku ako my - mala som taky pocit, ale inak bol super, so vsetkym dolezitym ma oboznamil, no ved to poznas.................v kazdom pripade, ak vsetko pojde hladko a o 10dni tam srdiecko bude - doky vravel, ze uz dostanem aj knizku - tak som velmi nedockava z toho 😎

wolfskinka
7. máj 2010

lucul pozdrav ciky a sisinku

katy7
7. máj 2010

tijuska mne hned predpisal doki aj kyselinu listovu, brala som to do konca tretieho mesiaca, skus na na to spytat

tija28
7. máj 2010

katy - doktor mi predpisal aj kyselinu listovu, aj vitamin E, a este aj duphaston 2x1........tak dufam, ze som v spravnych rukach 😉

kiara15
7. máj 2010

pekny podvecer zelam 🙂 🙂 🙂
tijus vidim ze super spravicka co som ti hovorila ze to bude ok 😉 😉 tesim sa stebou 😉

ORSUL vsetko najlepsie k meninam ti zelam z celeho srdiecka vela vela stasticka a zdravicka a hlavne nech ti to vide moc moc ti to prajem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lucul maly je uzasny s tym vencekom 😀

lucula73
7. máj 2010

tija - to je super,že ti dal aj tie lieky,ja som to tiež tak brala..viac už nemože urobiť,ostatné je na prírode... 😉 a ty si zaslúžiš,aby ti to už konečne vyšlo 🙂

kiarka ahoj..

kiara15
7. máj 2010

lucul ahoj ziadost uz mam podanu 😉 uz sa to trochu pohyna 🙂

lucula73
7. máj 2010

kiari super... ,august je tu čoby dup 😉

tija28
7. máj 2010

kiara - diky, a ja Ti budem drzat palceky zase v auguste, dobre ? 😉

lucula - no snad nesklamem................................ale takisto aj nasa orsulka si to tiez zasluzi .............a vlastne kazda jedna z nas, ved jedine my vieme pochopit, ake to je, ked to hned nejde...................a posielam pusinku Matuskovi 😉

kiara15
7. máj 2010

tijus diky uz sa nemozem dockat 😉 😉 😉
luci ani nehovor tiez si myslim ze sa to suchne 🙂

lucula73
7. máj 2010

tija - jasné že si to zaslúžite všetky,ja vám to všetkým zo srdca prajem,je to naozaj krásny pocit 😉

mzuzka
7. máj 2010

dnes slavia sviatok monicky
my citame krasne spravicky.
tijus sa k tehulkam pridala,
na toto dlho cakala.

kazdu to stastie potretne verte mi,
len na vas cakaju tie spravne meniny.

😅 😵 😅 😅

wolfskinka
7. máj 2010

mzuzka uz aj ty basnickujes ? na basnicky je tu ciky ....

no idem ja zalahnut, zajtra rano o 9,30 mame byt v heliku na sone, ako poznam Mateja, tak sa bude chciet predviezt pred pani doktorkou a bude ho sonom nahanat po celom jeho domceku ... xixi, ideme merat prietok pupocnikovej krvi, tak dufam, ze to dovoli doktorke odmerat

surviver
8. máj 2010

Pekne ranko 🙂

orsulka ešte dodatočne všetko naj naj naj k včerakšim meninam a dnes na Teba silno myslim 😵

luculka,tak družina sa ma fajn,ale Matuško je užasny s tymi kvietkami,sedi tam jak Grecky Boh na Olympe 😉

Tija ešte raz blahoželam a hlavne sa nestresuj 🙂

pekny vikend všetkym paaaa

tija28
8. máj 2010

dobre ranko vsetkym..................................tak ja sa idem zavrtat do zahradky, kym este neprsi, potom obedik uvarit, potom upratat trosicku...........a na dnes mam padla 😉 😉 😉 celkom sa mi zacina to tehulkovanie pacit 😉

wolfskinka
8. máj 2010

Ahojte,

tak nas Matej je chlap ako hora ma 1480g a 40cm, je o tyzden vacsi ako by mal byt, tak mi dr. posunula termin z 27.7. na 20.7. , inac vsetko v poriadku, akurat sa hanbil nechcel ukazat tvaricku

sme tam prisli a hned ma sestricky vyobjimali, pohladkali brusko, pochvalili ze je pekne ... ze tie 4 roky, co sme ku nim chodili stalo to za to ... aj teta embryologicka povedala, ze ten jeden bojovnik co sme mali stal za to a som im musela slubit ze nabuduce prideme ukazat maleho ... inac dnes tam bol krajko, ale bol na sale, tak som s nim nebola

tija len moc sa neprepracuj v tej zahradke

domika9
8. máj 2010

ahojte kočky čitam len tak zbežne a čoto nevidím tija gratulujem 🙂 neskutočne sa teším a držím palce

tija28
8. máj 2010

wolfi - Ty budes super mamina, ked sa o maleho staras tak dobre uz teraz - o tom niet pochyb 😉
domi - diky - a ako sa dari matuskovi ? 😉