icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

orsulka
11. jún 2010

@wolfskinka no a to je ten doktor, ktoreho si si to vybrala????? ten odobrnik...co si poradila aj rodine?????
a sestricky.....nbo to je kapitola sama o sebe.....nasa "Beatka" tiež niekedy žiari!!!! 😀 😀 😀

minka051
11. jún 2010

kuspitka to je jedno kedy prídete kludne aj v auguste. 🙂

kuspitka
11. jún 2010

minka najskor musim muza prinutit 😀
zajtra ideme smer bystrica ,tak sa tesim na zajtra.
wolfi ci mas zleho lekara?

wolfskinka
11. jún 2010

kuspi kocik uz mame, mam fotku v albume ...

tak volala som s tou kamoskou, co mi ide k porodu a buduci tyzden sa uz mam ist ukazat aj ku nej, nezda sa jej pristup toho dr., ved porodim a idem prec konecne od neho .. som sa najedla a matej kopeeeeeeeeee o 106, inac vazi vraj 2,4kg

kuspitka
11. jún 2010

wolfi tak to uz pekne vazi....len papaj teraz musis.....
mam doma psa a to je moje dieta

kuspitka
11. jún 2010

wolfi pekny kocik.....co stal?

minka051
11. jún 2010

@kuspitka ved to nesúri to má čas nenahánaj ho to príde tak samo. 🙂 🙂

kuspitka
11. jún 2010

dobre moja,ved ked budeme na ceste tak ti poviem....

cikyta
11. jún 2010

Orsul-vláčikom sa z tade nedalo ísť.To bolo tu hned posledné sídlisko pri Bille v MT.
Možno už len na ťave,lebo tam bol hned cirkus... 😀

cikyta
11. jún 2010

Ale to som si mohla Sisu rovno vyhodiť aj ja na hrbinu.........ved.......ťava ako ťava 😀

orsulka
11. jún 2010

ciky...hihihihih...to nie je pravda....!!!!!!!!! srandistka......tiež sa asi tešiš, že je piatok, cooo????? 😀 😀 čo planujete na vik ????

cikyta
11. jún 2010

Nooo,teším.Zajtra ideme na gulášo+gril párty.To bude prvý krát Sisa tak poriadne v lese 😀 Muž má z firmy taku akciu.

orsulka
11. jún 2010

MAS pre nu reflexnu vestu ????? 😀 😀 😀 😀 😀
hned by som sla na na akciu....ale pockam tyzden......aj my mame ist niekam ku Kosiciam na oslavu narodenin znamych...ona 30 on 35 .-)))))))

kuspitka
11. jún 2010

orsulka tak to sa mozete zastavit aj u nas.... 😀

orsulka
11. jún 2010

kuspi...keby bolo času.......už to vidim tak, že to spojime aj s navstevou svagrovcov v Kosiciach a tam pojdeme možno už stvrtok vecer ak piatok daju dovcu.... takže to asi nebude casu poovede sa zastavit....... a spat ked ides, vies ako to...najlepsie už byt doma 😀 😀 😀 ale nehovorim, že nie 🙂))) len by som to musela este s polovickou prebrat .-))))

kuspitka
11. jún 2010

orsulka chapem to.aj my ,ked ideme do nitry tak sa zastavime vsade len tam ,kde chcem velmi nemozeme ,lebo nieje cas

cikyta
11. jún 2010

@orsulka tak s tou vestou máš pravdu Orsulík.Ved ja som jej najprv chcela dať maskáče,no hned mi došlo,že to by nemdopadlo dobre...A je tam hned potok s ladovou vodou aj v auguste...takže aj na ten sa ohromne tešííííííííííííím 😝 A zvlášť,ked bude muž zase variť a grilovať,takže za Sisou môžem skákať prekážkove behy sama.Kurna a že som potom taká chudá........................ ☹

cikyta
11. jún 2010

Kokino,Sisa má len plienku a je spotená ako myš 😝

cikyta
11. jún 2010

(Ozaj,myši bývaju spotené?) 😅

cikyta
11. jún 2010

A čo robíte vy cez výkend kočky???

kuspitka
11. jún 2010

tak my ideme do brezna a do Banskej bystrici.
a ty?

domcek
11. jún 2010

Ahojki, ma to taha vonku ale radsej nejdem malu na to slnko vytrepat.
Teraz zaspinkala tak nech vegetuje v postielke.
Ciky no pochybujem ze sa mysi potia ...ktovie preco to prirovnanie.... 😅 😀
Ja som inac od vcera jednodetna...Simco siel do Skoly v prirode. Pride zajtra.
Potom ideme na kupalisko do Besenovej a v nedelu ma Simonko vystupenie zo suboru na orave tak ho tam pojdeme pozriet.
Inac ciky mi sme pregrilovali a pregulasovali cely minuly vikend a este sme mali aj jarmok a kolotoce.
A vraj preco mam stale spek okolo pasa.... 😝 😀

orsulka
11. jún 2010

Ciky...................ááááááááááááááááááááááááá...pomóóóóóóóóóóóć 😀 😀 😀 😀 😀 ? 😀 😀 😀 😀
PS...aj mysi byvaju spotene.....hlavne v takomto pocasi......len o tom nekecaju .-))))))

Domcek...sevas ahoj cavko .... ale sledujem, že vam je fajne.....🙂)) to som rada.... 😉 😉 a malinkej je fakt asi lepsie vo vnutri ako vonku......

cikyta
11. jún 2010

@domcek Tak super.Krásne strávené dníky! Aj ja chcem ísť na kupko.No mám s kým? Hlási sa len Sisa a to je malá partia ☹
Veru Stellke bude najlepšie teraz len domka v chládočku v postielke 😉

@kuspitka 12-ty príspevok na tejto strane je o tom,kde budem výkendovať ja 😉

cikyta
11. jún 2010

@orsulka S myšami si to nádherne vysvetlila.Tak už mi je to jasne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

orsulka
11. jún 2010

ja vobec neviem co budem robit zajtra...asi len tak trosku upratovat...pojdem volit samozrejme !!!!!! no a potom este neviem, asi na zahradku ku kamoske....alebo pozriet kmotricku do TO.....alebo nic.....no a v nedelu asi pojdem do BA pre mojho najdrahsieho navátivsieho sa zo služobky 😀 😀 😀

orsulka
11. jún 2010

@cikyta ano rozumiem....aj ked tá pomoc sa tykala niecoho ineho..... 😉

cikyta
11. jún 2010

@orsulka Ja viem čoho 😀 😀 😀 😀 😀

cikyta
11. jún 2010

Tak by som si dala kraťasy 😢

cikyta
11. jún 2010

Ale ešte niesom tak opitá ☹