icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

surviver
28. jún 2010

@cikyta a ideš aj s kočikom?...neboj vy ste šikulky vy to zladnete 😉

cikyta
28. jún 2010

@surviver S kočíkom??? 😀 😀 😀 Ten je už nedobrovolne v bazare.Silvia ho už nemohla ani vidieť,nie sa v nom voziť.To je pohodlných 😝 😀

cikyta
28. jún 2010

To je PRE pohodlních.(tak to malo byť.) 😅

surviver
28. jún 2010

@cikyta fakt? tak to nejaku buginu pojdeš kupit,či bude všade peškom chodit? no bude mat aspon pekne nôžky kočanda 😉

kiara15
28. jún 2010

@cikyta vy to zvladnete neboj Sisi je sikula 😉 😉

cikyta
28. jún 2010

@surviver Ona nebude ani v bugini,ani v golfáči,nikde ☹ ...Dokonca aj ked ju trepem na rukách,tak len chvílku,lebo ona chce ísť pešo..........Normálne mi to nevadí,no ked pešo ide zásadne iným smerom,ako chcem ja 🙄
(A tak som sa tešila na kočíkovanie.Náš kočík je do 3 rokov a krvopotne som ju v nom vozila do 10 mesiacov,aj to len vtedy,ak spala.Inak von a ruky! Alebo klokanka atd...)

surviver
28. jún 2010

@cikyta tak vezmi to z tej stranky ,že ušetriš za buginu a kupiš nove topanky 🙂

cikyta
28. jún 2010

@surviver No veru 😀 😀 😀 A sebe kozmodisk 😀 😀 😀

surviver
28. jún 2010

tak idem ja do hajan,lebo sa nam nejako často začal budit maly,neviem prečo,snad zubky idu a svrbia ho dasienka,alebo ta mrkva mu nerobi dobre 😠 ,fakt netušim.....

surviver
28. jún 2010

@cikyta ale ved ty si ešte mladučka kozmodisk je pre dochodcov 😀

cikyta
28. jún 2010

@surviver Ja som hrbata odjakživa a teraz to kojenie "alias nekonečný príbeh",či nosenie na rukách "alias Kiranova mať z Bojníc" ma už uplne doskrucalo 😝

Tak dobru nôcku a drobčekovi kludný spánok.Aj my už so Sisou pôjdeme.

surviver
28. jún 2010

@cikyta sisi ešte nespi???

surviver
28. jún 2010

@cikyta tak aj vam pekne sničky

domika9
28. jún 2010

@cikyta ciky sa ti ani nečudujem ja ked držím maleho na rukach tak ma chytaju až krče do zapästí a v nedelu neviem čo mu bolo ale vkuse chcel byť na rukach 😒 ale dnes už ok -tak v norme

wolfskinka
28. jún 2010

@cikyta tesim sa .. len aby neolo moc teplo ... uz sa tesim na silvinku 😉

wolfskinka
28. jún 2010

a ozaj zilincanky ... kto pride ????

orsulka
29. jún 2010

dobre ranko dievčatka.......
nehnevajte sa, že tak neskoro...ale nestihačky vobec skor.......aj teraz som draheho vyprevadila do prace......idem Vas pozdraviť, a zahlasiť sa 😉 😉 😉
ako pisala janula v piatok nas pustili z nemocnice domov, v sobotu sme sa od svagrovcov presunuli konečne do Prievidze....mám kludovy režim, naozaj vela oddychujem...kolko sa len da.....
dnes idem na svoju kontrolu k obvodnemu...poobede o 13,30....aj s papiermi z nemocky, tak som zvedava, co mi povie, a ci nas bude pozerat ( co by som ja bola vlňvelmi rada, ale uvidime)....a hlavne si dat vypisat PN.- ku....
vcera som skocila do prace.....aby sme sa dohodli co a ko dalej s pracou, tak sme sa super dohodli, a budem pracovat z domu, z kludu a pohody....možno pre nejake papiere na otočku do prace, ale inak verim, že to budem zvladať aj s domu......tak zatial este ten mesiac chcem potiahnut na PN-ke určite a potom uvidime co a ako dalej....

inak včera mi volala TIJA...... leži v nemocnici v Bojniciach, lebo tiež začala špiniť...tak neviem či viete......ono, ak tam bude este aj v stredu, tak ju pojdem urcite pozrieť....

vsetkym vam dakujem za podporu dievčatka, že ste na nas mysleli......velke cmuk pre vetkych !!!!!

a kedže vsetko asi nedocitam....tak mi napiste co je noveho ?????? dnes mate stretko ????
😵

kamka17
29. jún 2010

orsul...tak som rada, že si domka a aj som rada, že budeš pekne doma oddychovať a s prácou nerobia žiadny problém...tak pekne pomaličky v kľude treba všetko robkať a šetriť sa...daj potom info, ako si dopadla na kontrole 😉 😉

a veru, máme dnes stretko, teším sa...ja budem na stanici tiež tak 15.15, tak sa teším, že sa zas uvidíme...
a detský kútik ma napadol maximálne v kamélii, ale to je od stanice ďaleko...inak veruže nikde inde nie je ☹ 😒 ☹

a všetkým prajem pekný slniečkový deň 😎 😎 😎

surviver
29. jún 2010

pekne ranko 🙂

orsulka vitaj doma a jasne,že doma Ti bude najlepšie...ved potom do dochodku sa ešte narobiš,tak teraz pekne domka sedkaj aj s orsuliatkami 🙂

kamka čaves 😉

kamka17
29. jún 2010

survi...nazdar...dúfam, že sa dnes uvidíme 😉 😉

janicca
29. jún 2010

ahojte medule moje krásne a prajem fajn letný deň ..... 😎 😎 😎

@orsulka vitaj doma a teším sa že je všetko v poriadku určite to bol planý poplach krpci si poupratovali a teraz bude už len dobre ... 😉 pozdravuj Tiju ked pojdeš za ňou .. 😉

@cikyta a so Sisi si nejak poradíme budeme ju nosiť na rukách na striedačku raz jedná raz druhá a detský kutik jej urobíme taký až bude maminu z toho hlava bolieť....... 😀 😀

stretko potvrdzujem ešte raz v Za budem cca 15:30 tak zatial pa ---- 😉 tešííííííím sa na vás 😵

surviver
29. jún 2010

@kamka17 tak aj ja dufam,že sa uvidime...

jani,čauko,tak ideš byt dnes za oper-ku? aj ja Ti prihodim jedneho člena do kutika 😉

janicca
29. jún 2010

@surviver jasné môžeš ja to zvládnem ....kedysi nás mamina nahádzala aj so sestrou do jedného kočíka a išlo sa ..ale to boli iné kočíky staré ,dobré ,kožené a hlavne velké liberty .... 😉 teraz je problém vyvoziť jedno dieťa v kočíku...... 😕

surviver
29. jún 2010

@janicca no hej ,ale mam pocit,že aj detičky boli niekedy take kludnejšie ako teraz...ja normalne obdivujem učitelky v školke,ja by som to nemohla robit....asi mam malo trpezlivosti 😠

orsulka
29. jún 2010

tak vam zavidim v dobrom to stretko....ale tešim sa s vami, že sa tam zvitate spoločne 🙂)))))))) vsetky babule a ich deturence pozdravujem....... 😉 😉 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵

kuspitka
29. jún 2010

toto je nase zlaticko

orsulka
29. jún 2010

nedá mi to, ale musím to napisať....
IVKAJ...vopred napisem, že budem nesmierne šťastná ak dojdete......ale zvážili ste tu cestu sem ????? ved to je dialka, a po tej mojej skusenosti s cestovanim do KE, ked lekári povedali, že asi toto zohralo svoju ulohu......
len aby ste boli naozaj v poridku a nepodcenili nic........
alebo si to zas rozdelite že pojdete do Brna, a potom až dalsi den na Slovensko ???????

orsulka
29. jún 2010

sorry...toto patrilo do inej temy ......

orsulka
29. jún 2010

@kuspitka no toto je krásny smejko !!!!! 😵 😵 😵

cikyta
29. jún 2010

Dobre ránko 🙄 Orsulka,som rada,že si tu a hlavne,že su Orsuliatka v poriadku !