Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
To je PRE pohodlních.(tak to malo byť.) 😅
@surviver Ona nebude ani v bugini,ani v golfáči,nikde ☹ ...Dokonca aj ked ju trepem na rukách,tak len chvílku,lebo ona chce ísť pešo..........Normálne mi to nevadí,no ked pešo ide zásadne iným smerom,ako chcem ja 🙄
(A tak som sa tešila na kočíkovanie.Náš kočík je do 3 rokov a krvopotne som ju v nom vozila do 10 mesiacov,aj to len vtedy,ak spala.Inak von a ruky! Alebo klokanka atd...)
tak idem ja do hajan,lebo sa nam nejako často začal budit maly,neviem prečo,snad zubky idu a svrbia ho dasienka,alebo ta mrkva mu nerobi dobre 😠 ,fakt netušim.....
@cikyta tesim sa .. len aby neolo moc teplo ... uz sa tesim na silvinku 😉
a ozaj zilincanky ... kto pride ????
dobre ranko dievčatka.......
nehnevajte sa, že tak neskoro...ale nestihačky vobec skor.......aj teraz som draheho vyprevadila do prace......idem Vas pozdraviť, a zahlasiť sa 😉 😉 😉
ako pisala janula v piatok nas pustili z nemocnice domov, v sobotu sme sa od svagrovcov presunuli konečne do Prievidze....mám kludovy režim, naozaj vela oddychujem...kolko sa len da.....
dnes idem na svoju kontrolu k obvodnemu...poobede o 13,30....aj s papiermi z nemocky, tak som zvedava, co mi povie, a ci nas bude pozerat ( co by som ja bola vlňvelmi rada, ale uvidime)....a hlavne si dat vypisat PN.- ku....
vcera som skocila do prace.....aby sme sa dohodli co a ko dalej s pracou, tak sme sa super dohodli, a budem pracovat z domu, z kludu a pohody....možno pre nejake papiere na otočku do prace, ale inak verim, že to budem zvladať aj s domu......tak zatial este ten mesiac chcem potiahnut na PN-ke určite a potom uvidime co a ako dalej....
inak včera mi volala TIJA...... leži v nemocnici v Bojniciach, lebo tiež začala špiniť...tak neviem či viete......ono, ak tam bude este aj v stredu, tak ju pojdem urcite pozrieť....
vsetkym vam dakujem za podporu dievčatka, že ste na nas mysleli......velke cmuk pre vetkych !!!!!
a kedže vsetko asi nedocitam....tak mi napiste co je noveho ?????? dnes mate stretko ????
😵
orsul...tak som rada, že si domka a aj som rada, že budeš pekne doma oddychovať a s prácou nerobia žiadny problém...tak pekne pomaličky v kľude treba všetko robkať a šetriť sa...daj potom info, ako si dopadla na kontrole 😉 😉
a veru, máme dnes stretko, teším sa...ja budem na stanici tiež tak 15.15, tak sa teším, že sa zas uvidíme...
a detský kútik ma napadol maximálne v kamélii, ale to je od stanice ďaleko...inak veruže nikde inde nie je ☹ 😒 ☹
a všetkým prajem pekný slniečkový deň 😎 😎 😎
pekne ranko 🙂
orsulka vitaj doma a jasne,že doma Ti bude najlepšie...ved potom do dochodku sa ešte narobiš,tak teraz pekne domka sedkaj aj s orsuliatkami 🙂
kamka čaves 😉
survi...nazdar...dúfam, že sa dnes uvidíme 😉 😉
ahojte medule moje krásne a prajem fajn letný deň ..... 😎 😎 😎
@orsulka vitaj doma a teším sa že je všetko v poriadku určite to bol planý poplach krpci si poupratovali a teraz bude už len dobre ... 😉 pozdravuj Tiju ked pojdeš za ňou .. 😉
@cikyta a so Sisi si nejak poradíme budeme ju nosiť na rukách na striedačku raz jedná raz druhá a detský kutik jej urobíme taký až bude maminu z toho hlava bolieť....... 😀 😀
stretko potvrdzujem ešte raz v Za budem cca 15:30 tak zatial pa ---- 😉 tešííííííím sa na vás 😵
tak vam zavidim v dobrom to stretko....ale tešim sa s vami, že sa tam zvitate spoločne 🙂)))))))) vsetky babule a ich deturence pozdravujem....... 😉 😉 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵
nedá mi to, ale musím to napisať....
IVKAJ...vopred napisem, že budem nesmierne šťastná ak dojdete......ale zvážili ste tu cestu sem ????? ved to je dialka, a po tej mojej skusenosti s cestovanim do KE, ked lekári povedali, že asi toto zohralo svoju ulohu......
len aby ste boli naozaj v poridku a nepodcenili nic........
alebo si to zas rozdelite že pojdete do Brna, a potom až dalsi den na Slovensko ???????
sorry...toto patrilo do inej temy ......
Dobre ránko 🙄 Orsulka,som rada,že si tu a hlavne,že su Orsuliatka v poriadku !

@cikyta a ideš aj s kočikom?...neboj vy ste šikulky vy to zladnete 😉