icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

tija28
22. jún 2009

lucula - tak sup do postele a vegetit..............to je rozkaz !!! 😀 😀 😀

surviver - no skoda reci o tomto nasom Slovensku 😉

surviver
22. jún 2009

Tak prajem vsetkym dobru nocku a sladke sničky 😵 😵 😵

chorale
22. jún 2009

ahojte, bola som na dve hodiny u kamošky a vy ste tu toľko napísali koľko za celý deň nie. mala som čo robiť.
domika nič si z toho nerob ja mám už tiež chaoz že ktorá čo a ako. ale to nevadí hlavne že sme 😀 😀 😀 😀

kiara15
22. jún 2009

chorale ahoj a suhlasim 🙂

katy7
22. jún 2009

ale nevadi, ved budeme si pisat o sebe stale dokola az sa to naucime 😀 Aj tak sa to stale meni, niekto caka, potom stimul, OPU, cakanie... a zakazdym niekto iny...

tija28
22. jún 2009

baby - tak to mna keby aj v noci zobudili...............tak im presne viem nadiktovat, ze co ktora z vas, kedy, kde, ako, s kym, hihihihii 😀 😀 😀 😀 😀

chorale
22. jún 2009

jasne veď vieme že všetky túžime po šťastíčku a že sme všetky super 😀 😀 😀
baby pomoc mne to už asi riadne udiera na mozog, predvčerom som rozprávala mužovi o kočíku a dnes o menách. je to normálne?

katy7
22. jún 2009

chorale 😀 😀 😀 uplne normalne

tija28
22. jún 2009

chorale - normalne 😉 ja som si uz dokonca aj vytlacila zoznam vsetkych mien, dievcenskych a chlapcenskych na jeden list, a to som dala aj muzickovi, ze nech mi zaskrtne mena, ktore sa mu pacia..........no a akonahle som dostala mrchu, tak som tie listy vyhodila 😉 .............ale v pocitaci to mam ulozene - kdyby neco 😀 😀 😀

chorale
22. jún 2009

tak to si ma potešila, už som myslela že mi strihá 😀

katy7
22. jún 2009

ja mam v mobile ulozene mena, na ktore nahodne natrafim a pacia sa nam, ved raz to snad vyuzijem 🙂

chorale
22. jún 2009

to ja som včera v posteli rozmýšľala že chlapčenské mená mám v zálohe 4 a dievčenské 1. tak som rozmýšľala aké ženské mená sú ešte pekné a tak ma napadlo jedno a ked som dnes pozerala v kalendári tak malo by meniny ked môj otec narodeniny. sranda že.

kiara15
22. jún 2009

super ze nie som sama 😀 😀 😀

katy7
22. jún 2009

baby 😀 😀 😀 vsetky tu mame rovnaku diagnozu 😀 😀 😀

chorale
22. jún 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kiara15
22. jún 2009

tak to ano baby bum 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorale
22. jún 2009

baby odchádzam do postieľky, strašne ma bolia oči a už sa mi drieme.
dobrú noc všetkým

katy7
22. jún 2009

aj ja, tak zas zajtra 🙂

kiara15
22. jún 2009

papa idem aj ja 😔 😔 😔

domika9
22. jún 2009

kamka a ktory den cyklu si? len tak ma napadlo -žeby dalšia tehotna? 😉

orsulka
23. jún 2009

dobreeeeeeeeeeeeeee..........................vstáááávame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 ako k tomu ja pridem, že ja už v praci a doma v posteliach???? haaaa?????????? 😀 😀 😀

to je v pohode, že máte mena a vybarate kočiky...ale ked mi mzuzka včera povedala, čo vsetko už má doma "nakupene" pre seba a pre mimco, tak som sa narehotala 😀 😀

wolfskinka
23. jún 2009

druhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aj dicinka mala okrem kocika vsetko a este nebola tehula a vyslo jej to na prvy sup ....

orsulka
23. jún 2009

ahoj wolfi..... 😉 tak to sa mi paci....určite aj mzuzka bude na tom presne tak isto..!!!! 😉 😉

kamka17
23. jún 2009

brééé ránooo 😵 😵 sa praje...

domi dnes 12dc, tehu isto nie som...

wolfi, no čo, volala si? na kedy ťa objednal ?? a ten štvrtok predbežne teda platí, len dunda sa zatiaľ neozvala a aj tinka neviem ako je na tom...a ostatné žilinčanky dojdite, však takto tie prievidžanky netromfneme 😉 😉

wolfskinka
23. jún 2009

v piatok o 7.00 , mne sa to zmenilo ja vo stvrtok nemozem ☹

orsulka
23. jún 2009

ahoj kamka.....tak nás predbehnut bude probléééém 😀 😀 😀 aspon čo sa zúčastnených týka 🙂))))

wolfskinka
23. jún 2009

kamka a streda by nevyhovovala ????

kamka17
23. jún 2009

no teoreticky aj zajtra by sme mohli, veď mne je vlastne jedno...

orsul...len aby si sa nedosmiala... 😀 😀 😀 😉 😉

wolfskinka
23. jún 2009

no zajtra by to bolo lepsie ak by sa dalo dakujem

orsulka
23. jún 2009

kamka...ak sa mám dosmiať len kvoli tomuto, tak potom to je v pohodeee... 😀 😀 😕 😕

tinkaza......tak ako sa más kuriatko???????? od tej doktorky som necitala co mas nove.....vie niekto??????