icon

Sanatórium Helios Martin

saxana2006
6. mar 2016

dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?

jajka71
24. apr 2017

@lucina1100 v heliose u mojho muza pocet nieje dolezity...tam je iny problem...nemohla som ist inde, lebo som bola v tzv. zivot ohrozujucom stave a nepustili ma z nemocnice, jedine na reverz a to rovno domov, a to som riskovat nechcela....

lucina1100
24. apr 2017

@domca002
Mne v iscare povedali že sa to nedá bez narkozy urobiť bo to je veľmi bolestivé, no uvidím čo mi povedia každý doktor hovorí niečo iné, jeden urobí iui, druhý nie iba ivf už ma to ani nebaví.

lucina1100
24. apr 2017

@jajka71
Nerozumiem tomu, vravela si že manžel mal katastrofálny spermiogram a ja chcem vedieť aký keď vám urobili iui

jajka71
24. apr 2017

@lucina1100 u neho je geneticky problem s tvarom, vraj by to prirozdene neslo.....tak skusili iui ale velmi realne to nevideli, ze sa podari.....

rybkaa
24. apr 2017

@lucina1100 kašli už na to toho urológa, uvidíš, nebudeš ho potrebovať, my sme u neho nikdy neboli a nik to od nás ani nechcel 🙂
a odber vajíčok robia aj bez narkózy, ale len do počtu 3 foliky, neviem či aj v heliose, ale v rakúsku a v ČR ano, ale je to fakt že bolestivé a neviem čo by ti viac poškodilo, možno nebude nutné ísť celkom vyhladovaná a tak sa to vyrieši 🙂

renimac
24. apr 2017

@lucina1100 Ahoj, ja som mala odber bez narkozy. Síce len jedno vajko (nativ), ale dalo sa to v pohode zvládnuť. A to si o sebe myslím, že som cintlavka.

cherrinka11
24. apr 2017

@renimac ahoj moja a vy sa ako máte?gulkate sa?už sa ti to kráti..myslím na vás..❤
Už si presne nepamätám, ale myslíš,že by mi spravili bez narkozy aj tri?

renimac
25. apr 2017

@cherrinka11 joj gulame. Vcera mi sef povedal, ze som vacsia zo dna na den 😀. No tak dik 😝. Podla mna ak si ty budes trufat, tak v pohode vezmu aj tri. Spominali mi, ze maju take pacientky.

cherrinka11
25. apr 2017

@renimac moja a ty ešte pracuješ??😵

renimac
25. apr 2017

@cherrinka11 az do 12.5. ☹. Nemaju za mna ziadnu nahradu, tak mi svedomie nedalo. Ale od aprila si beriem skoro kazdy tyzden jeden den volna. Tak aspon takto.

cherrinka11
25. apr 2017

@renimac ja sa uz popredu istim aj v práci aj doma 😉😘

cherrinka11
25. apr 2017

@renimac ale snáď nemáš náročnú prácu a dúfam,že na teba berú ohľad..dávaj na vás pozor 😉

renimac
25. apr 2017

@cherrinka11 hehe, budes mat ananasove hody 😉. No aj mam stresovu pracu, ale snazim sa to brat s nadhladom kvoli drobcovi. Uz sa tesim na moju novu pracovnu rolu 😉. V tejto budem uplny novacik 😀.

cherrinka11
25. apr 2017

@renimac neboj nič..na to sme tu my konikove poradkyne..vždy pripravené 😀😀😀 krásny deň vám obom..pohladkaj drobčeka 😘

renimac
25. apr 2017

@cherrinka11 to je moje stastie 😉. Krasny den aj Tebe 😘.

wanda52
25. apr 2017

ahojte baby, chcem sa opýtať, či sa niektorej počas prípravnej fázy nevytvorila cysta? Mne zisitli cystu, ktorá tam predtým nebola a teraz mám trochu strach, či to nejak negatívne neovplyvní celý proces IVF. V Helíku mi síce povedali, že ak by sa zväčšovala, tak ju odsajú, neviete niekto, ako sa robí to odsatie? ďakujem

rybkaa
25. apr 2017

@wanda52 odsatie sa robí pri odbere vajíčok, ani o tom nebudeš vedieť, niekedy sa to stáva, bude to ok, neboj

wanda52
26. apr 2017

@rybkaa ďakujem, si zlatá 🙂

lucina1100
26. apr 2017

@rybkaa
ahoj zabudla som sa ta opytat ako dlho si brala tie injekcie

rybkaa
26. apr 2017

@lucina1100 mala som dlhý protokol, začala som brať lieky na 16 dc, potom od 23 dc prvé injekcie, po ms druhé a pichala som do 11 dc, na 14 dc som mala odber, prešlo to rýchlo 🙂

domca002
26. apr 2017

Baby boli nieco po odbere vajicok?caka ma to zajtra bojiiiim....

lucina1100
26. apr 2017

@rybkaa
musis mi to polopaicky vysvetlit ja neviem co je 16 dc ani ms neviem, a kolko to je dni dokopy?

rybkaa
26. apr 2017

@domca002 ani nie, je to taký pocit ako pri ms, môžeš slabo špiniť, ale žiadne výrazné bolesti

rybkaa
26. apr 2017

@domca002 a držím palce 🙂

rybkaa
26. apr 2017

@lucina1100 tak polopate 😀
MS = menštruácia
DC = deň cyklu
takže ak som začala pichať 23 dc až do 11 dc nasledujúceho cyklu, tak to je dokopy 10 dní prvého cyklu (došla neskôr ako bežne, cyklus trval 32 dní) a ďalších 11 dní v ďalšom cykle, čiže suma sumárum celá sranda trvala 21 dní 🙂 ono je to individuálne, ja som mala ideálnu dĺžku, lebo som mala odber ako v čase ovulácie, ale môže sa stať, že ti budú foliky rásť pomalšie a odber budeš mať neskôr ako na 14-deň, tým sa pichanie predĺži, všetko závisí od toho, ako budeš reagovať na lieky, môžu ti počas pichania zmeniť dávku (zvýšiť/znížiť) a ako budú rásť, tak ti aj povedia, pichaj ďalej alebo už stop bude odber.

lucina1100
26. apr 2017

@rybkaa
no super pekne si ma znavigovala, akurat sme prisli z heliosu a uz sme aj podali ziadost tak teraz to nabere rychli spad

rybkaa
26. apr 2017

@lucina1100 paráda 🙂 u koho ste boli?

lucina1100
26. apr 2017

@rybkaa
U dr. Culbovej fakt úžasná s zlata, to sa nedá ani s iscare porovnať príjemná a uvilnena

lucina1100
26. apr 2017

@rybkaa
Uvoľnená atmosféra aj ona bola zlata , podali sme žiadosť na ivf a dohodli sme sa že pod narkozu nepôjdem nakoľko mam problém zo stravou takze mi dajú niečo proti bolesti s budem musieť vydržať tu bolesť čo už , keby tu bola daka mamina čo jej to robili bez narkózy ale doktorka vravela že už to robili takze tak a ešte mame ísť na geneticky spermiogram .

rybkaa
26. apr 2017

@lucina1100 tak to som rada že si spokojná 🙂