Schválenie 2. IVF - Dôvera
Ahojte, máme za sebou 1. IVF z toho sa uchytili dve. Jedno bolo ET, to vyšlo, máme dcérku . Druhé bolo KET a zial nevyšlo. Chceli by sme ist do druheho IVF. Robila vám poistovna nejake problemy pri schvaľovaní? Pri prvom IVF to stále natahovali na rôzne vyšetrenia a potvrdenia lebo sme boli mladý pár. Teraz to budú vyžadovať znova, alebo stačí len žiadosť so spermiogramom?
Mne dvakrát Dôvera nerobila s tým žiadne problémy. Do 2 týždňov som to mala schválené
Ale teda, ja nemám vajcovody, takže splnam kriteria
Nám druhý krát schválila dôvera do 2 týždňov, a diagnózu dali takú istú ako pri prvej žiadosti
Ahojte, môžem otázočku? Mam všeobecnu zdravotnú poisťovňu, dnes som po 1. IUI, ak by nevyšlo a pôjdem na IVF, viem ze poisťovňa uhrádza prvé 3 pokusy. Ale ako postupovať, kde je nejaká žiadosť? Na webe poisťovne som viac nenasla. Ďakujem
@darling111 to neriešis ty, ale lekár. Ten mal pre nás už pripravené všetko, len sme to podpísali. Ani sme sa na nič nepýtali. Automaticky nám to dal.

@jd17 to vážne? Ja mam síce všeobecnú, ale od nás nechceli nič specialne ani prvý, ani druhý krat.