icon

Schválenie 2. IVF - Dôvera

jd17
12. okt 2021

Ahojte, máme za sebou 1. IVF z toho sa uchytili dve. Jedno bolo ET, to vyšlo, máme dcérku . Druhé bolo KET a zial nevyšlo. Chceli by sme ist do druheho IVF. Robila vám poistovna nejake problemy pri schvaľovaní? Pri prvom IVF to stále natahovali na rôzne vyšetrenia a potvrdenia lebo sme boli mladý pár. Teraz to budú vyžadovať znova, alebo stačí len žiadosť so spermiogramom?

ailiba
12. okt 2021

@jd17 to vážne? Ja mam síce všeobecnú, ale od nás nechceli nič specialne ani prvý, ani druhý krat.

jd17
autor
12. okt 2021

@ailiba áno trvalo to cca 3 mesiace kym sme sa konecne k tomu dostali

janba
12. okt 2021

Mne dvakrát Dôvera nerobila s tým žiadne problémy. Do 2 týždňov som to mala schválené

janba
12. okt 2021

Ale teda, ja nemám vajcovody, takže splnam kriteria

jd17
autor
12. okt 2021

@janba ďakujem

ailiba
12. okt 2021

@jd17 nám sa len dlho nedarilo, ale žiadnu diagnózu nemáme. Stačil jeden podpis a 2 týždne. Ťažko povedať, keď robili také caviky prvýkrát, čo bude druhý krát...

jd17
autor
12. okt 2021

@ailiba no nam na tretikrat schvalili az ziadost co stale nieco.. tak som chcela vediet ci to bude teraz jednoduchsie kedze uz to raz schvalili 🤷‍♀️... dakujem za reakciu 😊

ailiba
12. okt 2021

@jd17 niet za čo... Ale v tom vám asi nikto neporadí. Osobne si myslím, že keď už to raz schválili, tak druhýkrát to bude rýchlejšie. Ale to je len môj názor... V každom prípade držím palce a hlavne, nech sa zadari👍. My mame tiež babo z IVF a teraz po KETe som opäť tehotna😉

sasenka6
12. okt 2021

Nám druhý krát schválila dôvera do 2 týždňov, a diagnózu dali takú istú ako pri prvej žiadosti

jd17
autor
12. okt 2021

@ailiba dakujem, prajem vela šťastia 😊

jd17
autor
12. okt 2021

@sasenka6 dakujem

darling111
4. nov 2021

Ahojte, môžem otázočku? Mam všeobecnu zdravotnú poisťovňu, dnes som po 1. IUI, ak by nevyšlo a pôjdem na IVF, viem ze poisťovňa uhrádza prvé 3 pokusy. Ale ako postupovať, kde je nejaká žiadosť? Na webe poisťovne som viac nenasla. Ďakujem

ailiba
4. nov 2021

@darling111 to neriešis ty, ale lekár. Ten mal pre nás už pripravené všetko, len sme to podpísali. Ani sme sa na nič nepýtali. Automaticky nám to dal.