icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

lenna71
26. sep 2016

@lvancova dakujeem 😘

lvancova
26. sep 2016

@lenna71 a ako sa citis, myslim, po zdravotnej stranke ? mas neake bolesti ? lebo mna bolia krize teraz, predtym podbursko, je to take striedava bolest , raz vpredu , raz vzadu

lenna71
26. sep 2016

@lvancova mna minuly tyzden bolelo podbrusko teraz je klud sem tam v noci taha po stranach. Krize citim sem tam nic hrozne citim sa celkovo fajn 🙏

henya
autor
26. sep 2016

@lenna71 Jupiiii gratulujeeeem 🙂 tesim sa spolu s tebou, neboooj, dvojky das, aj ja dam a vsetky dame 🙂

henya
autor
26. sep 2016

@janulka232 Janulka dakujem 🙂 Ak sa to potvrdi, budem musiet zvladnut 🙂 Tebe hlavne drzim palce, ako si sa rozhodla? Ides do toho? Skusis to bez darcovskych? Velmi velmi velmi silno drzim palce....urcite sa dockas aj ty Jani, verim tomu!! 🙂

janulka232
26. sep 2016

@lenna71 gratulujem k dvojičkam 😉

janulka232
26. sep 2016

@henya po mrche mam prist za doktorom a uvidim či mi da ešte šancu to skusit s mojimi vajičkami.A ked tak skusim to aj z darcovskymi.Hlavne nech aj my sa dočkame babätka

henya
autor
26. sep 2016

@janulka232 Jani urcite sa dockate, objednaj si babatko, pozri do plafona, predstav si ze je tam cely vesmir a normalne si ho zazelaj a objednaj. U mna to funguje vzdy 😀 Objednavky vraj vesmir vybavuje, niekedy prosit vraj nestaci 🙂 Prajem ti to, zo <3

lenna71
26. sep 2016

@janulka232 dakujem 🙂

michallll
26. sep 2016

Baby dnesna kontrola ni moc, pravy vajecnik 0, lavy 3 folikuly a najake male lena gratulujem .

zirafka86
26. sep 2016

@michallll ber to pozitivne staci aj jeden ale nech je to "kvalitka"...ja som dnes dopadla "sokujuco" mam 60 folikulov (8-10mm) a to mam len 6 dc takze velmi cakam co mi zavolaju z Car co bude dalej :/

nikadomi
26. sep 2016

@zirafka86 60??? Uff to je veľmi veľa. A ako sa cítiš? Držím palce, nech je všetko ok hlavne 😉

henya
autor
26. sep 2016

@michallll to niiiiic, mne tiez povedal, na kontrole ze 4 folikuli a nakoniec zo mna vycarili 8 vajicok....bude ich viac, urcite!!! 🙂 A keby aj nie, tak podstatne je jedno kvalitne. Len sa porad v car, ci vam neurobia aj MACS - teda vyselektuju tie menej kvalitne spermie a nechaju len kvalitne. Tym sa minimalizuje to, ze bude vajko oplodnene slabsou spermiou a prestane sa vyvijat :-/

henya
autor
26. sep 2016

@zirafka86 pre Boha :-O to som este nepocula 🙂 tak gratulujem, hlavne nech su kvalitne 🙂

zirafka86
26. sep 2016

@nikadomi ved presne ze citam uz dlhsie diskusie ale este som tu necitala ze by niektora tolko mala :/ tak som celkom statocne vyplasena..doktor len asi 3x za sebou konstatoval ze velmi tazke pco mam :( tak teraz cakam s malou dusickou na telefonat co bude dalej ..ale ako citim sa v pohode ale bolia ma tie vajecniky ale to je taka bolest asi len o trosku silnejsia nez ked je ms...a dakujem..kocky mala z vas niektora tolkoto folikulov uz na 6dc???

zirafka86
26. sep 2016

@henya je to šialený počet, ale to asi preto že v podstate za posledných 15 rokov som mala spontánne len 1x ms, takže to PCO je asi naozaj dosť ťažké....ale ked ich bude naozaj tak vela babenky ja vam ich vsetky porozdavam 😀 😀 😀

lenna71
26. sep 2016

@zirafka86 moja kamoska mala po 20 na kazdom cize 40 tiez dost ale 60 je naozaj poriadny naklad. koly den stiulujes? mozno ti zastavia aj stimulku lebo je to velmi velmi nebezbecne. cim si simulovala a kam chodis?

nikadomi
26. sep 2016

@zirafka86 och, to sa teraz všetky vajká nazbierali za to 15točné obdobie noo 🙂 hlavne nech je všetko ok.. No ja radšej nejdem ani písať, čo som zažívala pri 18tich pánečku.. Čím a koľko si stimulovala? daj vedieť, čo Ti povedali. Ono štandard to zďaleka nie je veru, tiež by som počítala so stopnutím cyklu asi 😁😳

babusik85
26. sep 2016

Ahojte baby! Ja som tu uplne nova, precitala som tu uz vsetko mozne. 🙂
Drzim Vam palceky silno silno 🙂
My sme v septembri zacali IVF. Zatial mi brali iba krv, manzelovi spermiogram a teraz cakame na schvalenie ziadosti.
Ako som tu citala, niektore aj zavolali do poistovne, ze ci im schvalili ziadost. Tak som dneska zavolala aj ja. Ostala som prekvapena, zevraj pod mojim rodnym cislom nemaju nic, asi este centrum neposlal ziadost, ze mam zavolat o tyzden-dva. Popritom doktorka tak vravela pred dvoma tyzdnami, ze este v ten den nam posle ziadost, aby nam cim skor schvalili.
Stalo sa Vam nieco podobne? Teraz neviem, ci je to pravda, alebo len ma odfajcili v poistovni...
Chodim do ISCARE do BA.

nikadomi
26. sep 2016

@babusik85 neviem, je to divné veru- tiež tam chodím a do týždňa som mala žiadosť schválenú- mám doveru- Ty máš akú poisťovňu? Radšej si over v Iscare, či to odišlo do poisťovne.. 😉

babusik85
26. sep 2016

Ja mam vseobecnu.
Viem, ze maju na to 30dni, ale ja uz cakam kazdy den telefonat, ze mame schvalene /isto poznate ten pocit 🙂 /, a dnes toto..
Zase nechcem ich v Iscare vyrusovat, ale mozno skusim tam zajtra zavolat.

zirafka86
26. sep 2016

@lenna71 Leni ved toto, ze ja mam sice dlhý protokol zacala som od 16 dc diphereline-om, a potom od novej ms som pridala aj merional - dnes na 6 dc a takýto výsledok som teda rozhodne nečakala, chodím do Heliosu... ale mna upozornovali ze moze to byt také "divoké" kedze som dlho nemala ms a mam silné PCO, no ale že až takto? 😕 😀

@nikadomi presne toto som aj ja čakala, že predsa ak by ich bolo vela tak budem mať nejaké "príznaky" resp. náznaky a nič ...pijem preventívne 4 L, jem viac bielkoviny, beriem vitaminy, tak som myslela ze to nejako ustojim a ohss či iné sa mi vyhne...tak netrpezlivo cakam na tel.z CAR aky je ten verdikt lebo už ma mrle žerú 😀

lenna71
26. sep 2016

@zirafka86 no to ti verim len je to nebezpecne keby tam zacnu rast je to mega napor na vajecniky. fuuu tak ti drzim palceky nech ti to dobre dopadne a nech si ok 🙂

nikadomi
26. sep 2016

@babusik85 vyrušuj, je to ich robota - okrem iného, samozrejme 🙂 ale rozumiem ako to myslíš 😉

nikadomi
26. sep 2016

@zirafka86 veru, je to divoké, u niekoho ledva vydoujú jedno vajko a niekto takto noo 🙂 každá sme individuál 😉🤓

zuzankaa88
26. sep 2016

@babusik85 ahoj, ja cakam uz 4 tyzdne a pred tyzdnom som volala a tiez to tam nemali ....ale ze urcite dosla len ju este nezaevidovali alebo take nieco, chystam sa volat zajtra ci sa dozviem nieco nove :D

babusik85
26. sep 2016

@nikodomi zajtra tam zavolam 😅
&zuzankaa88 tak mi vravela pani v poistovni, ze v ISCARE neposielaju individualne ziadosti, ale spolu, ked z nich maju viac.
akoze nechapem, setria na postovnom, ci ako? 😝
ked zavolas napisem prosim, som zvedava, co Ti povedia.

babusik85
26. sep 2016

ked zavolas, napis prosim Ta. preklep 😔

zirafka86
26. sep 2016

tak práve mi volali z CAR, pokračujem na zníženej dávke merionalu, krv je chvalabohu v poriadku a uvidíme v akom stave docupitám vo štvrtok na kontrolu a koľko z tej dnešnej 60-tky vyskočí z obrazovky 😀 mam pocit, ze moje telo si robi somnou proste čo chce 😕

lenna71
26. sep 2016

@zirafka86 tak sa drz a daj vediet 🙂