icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

zuzankaa88
10. sep 2016

@lenna71 gratulujem, bolo to tvoje prve ivf??? 🙂

lenna71
10. sep 2016

@zuzankaa88 ano prve ivf a prvy vklad. Vlozili sme dve 8bunkove fazulky. Nemala som ani PK kedze boli iba tri tak to neodporucili. Nechali len to jedno ci vydrzi a vydrzalo takze este mame jedneho mrazacika 😊

zuzankaa88
10. sep 2016

@lenna71 super tesim sa ze hned Vam to vyslo 🙂 ja zacinam stimulovat v oktobri a bude to prve ivf tak dufam ze sa tiez podari na prvu supu ;)

m696
10. sep 2016

ahoj @lenna71 🙂 mňa tento mesiac tiež čaká prvé IVF, mám iba takú soft stimuláciu - teda vajíčok zrejme nebude veľa. Rozhodujem sa preto, či podstúpiť odber vajíčok v narkóze alebo bez. Ty si to mala ako?

lenna71
10. sep 2016

@zuzankaa88 budem drzat palce 😊✊🏻

lenna71
10. sep 2016

@m696 ja som mala v narkoze. Ale tuna @zus_ke mala bez skus sa jej popytat 😊✊🏻

m696
10. sep 2016

@lenna71 hej hej jej som sa už pýtala 🙂

zus_ke
10. sep 2016

@m696 na tvojom mieste by som dala na odporucenie lekara.. ak ti lekar povie , ze to zvladnes bez, ver mu....naozaj nieje to nic co by sa nedalo vydrzat alebo bolo nejak extremne neprijemne.... myslim, ze sa to da uplne v pohode zvladnut a vravim, ja som mojmu lekarovi hned po opu ( teda hned ked zo mna vytiahol tu giganticku ihlu :D ) povedala, ze kebyze musim ist este raz nech mi nedovoli ist s narkozou 😂

henya
autor
11. sep 2016

@zus_ke ahoj 🙂 tak ako sa dari vajickam? vies uz nieco nove? drzim silno palce, nech sa krasne delia a su obe vhodne pre vklad 🙂

henya
autor
11. sep 2016

@lenna71 waaaw teraz som sa sem len dostala po vikende a takato skvela sprava??? 🙂 gratuujeeeeeeeeem a velmi sa tesim, dalsie uspesne IVf ...paraaaada 🙂

henya
autor
11. sep 2016

@zus_ke v stredu na teba budem silno mysliet....drzim palce, urcite to vyjde 🙂 Verim, ze tato skupina budeme vsetky uspesen hehe 🙂

zus_ke
11. sep 2016

@henya tak nam sa oplodnilo len jedno, ale to sa zatial dobre vyvija takze sa modlim aby to zvladlo 🙂 aa dakujem 😘 drziiim takisto palce kazdej z vas ✊🏻✊🏻

henya
autor
11. sep 2016

@zus_ke bude to silak bojovnik uvidis 🙂 Zelam ti, aby si nam uz coskoro napisala skvelu spravu ako lenna71 🙂 Drzim palce kazdej z nas, kiez by sme sa tu mohli tesit z uspechu vsetky 🙂 Daj vediet co je nove, ci idete v stredu na vklad.

lenna71
11. sep 2016

@henya dakujeeeem ☺️

henya
autor
11. sep 2016

@lenna71 pochopila som to spravne, ze ste vkladali 2 embryjá? 🙂 Udržali sa obe?

lenna71
11. sep 2016

@henya ano vkladali sme dve 8 bunkove. Juuuj to este neviem zajtra mam este len krv a sono az o dva tyzdne takze to este teraz neviem. I ked bola toho aky bol ten test silny na to ze boli bez pk embryjka tak je to aj mozne 🙈 Uvidim ako bude zajtra hladina hcg. Kamoska tiez caka dvojicky je v 11tt a to ze su dve sa dozvedela dva tyzdne dozadu jeden bol schovany za druhym ako partizan 😊

lvancova
11. sep 2016

@lenna71 gratulejeeeeeem, super sprava

henya
autor
11. sep 2016

@lenna71 to je super 🙂 dvojicky su podla mna super!! Prve dva roky narocne na cas, peniaze a psychiku ale potom to ma viac vyhod ako nevyhod...tak pfj pfj pfj na zajtra, napis ako dopadla krv, aj ked je to uz jasne, ale nech to mas cierne na bielom 🙂 Ja by som chcela tiez vlozit dve 🙂 tak snad sa postasti...

lenna71
11. sep 2016

@lvancova dakujeeem ☺️

lenna71
11. sep 2016

@henya ano verim tomu ze potom od tych 3 rokov uz je to parada 😊 Jedna kamoska ma 9 mesacny parik druha teraz caka a ked budeme mat este aj my tak budeme pekny gang 😂😂🙈

lenna71
11. sep 2016

@henya @ivancova taketo palice boli 😍

lenna71
11. sep 2016
henya
autor
11. sep 2016

@lenna71 paraaaaaada, na tie by sa aj paradajky dali viazat 😀 tak zajtra uz len krv a huraaaa na tehulkovanie 🙂 tesim sa s tebou!! 😉 😉

lenna71
11. sep 2016

@henya dakujeeem urcite sa ozvem ake bolo hcg 🙂

stankaschmidtova
11. sep 2016

Ahojte,chcem sa opytat ci mi neviete poradit.Tiez som bola v centre na umele oplodnenie,kupili sme gonal za 200 eur a cakala som na menstruaciu,kt.neprisla lebo som bola tehotna😊V centre mi nechcu naspat zobrat injekcie a ja neviem ci ich mozem ponuknut ďalej za mensiu sumu ako som ich kupila.Je mi luto tych penazi...Ale som stastna ze sa nam podarilo otehotniet a uz som v 13tt.

lvancova
11. sep 2016

@lenna71 neuveritelneeee a skvele, tak to budu urcite dvojicky 🙂

empathia
11. sep 2016

@lenna71 zajtra mas krvicku?

lenna71
11. sep 2016

@stankaschmidtova ahoj gratulujem skus napisat tuto na fore do skupiny samoplatcovia na ivf ze mas gonal na predaj len tam nepis cenu to sa nesmie len ze blizsie info v IP 🙂

lenna71
11. sep 2016

@empathia ano zajtra 🙂 juuj strasne som zvedava na rano mam aj digi pripraveny 🙂

henya
autor
11. sep 2016

@stankaschmidtova Aho, presne ako pise lenna71, skus ponuknut tam, mne tiez nejake ostali 🙂 A gratulujem 🙂