Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@zuzankaa88 ano prve ivf a prvy vklad. Vlozili sme dve 8bunkove fazulky. Nemala som ani PK kedze boli iba tri tak to neodporucili. Nechali len to jedno ci vydrzi a vydrzalo takze este mame jedneho mrazacika 😊
@lenna71 super tesim sa ze hned Vam to vyslo 🙂 ja zacinam stimulovat v oktobri a bude to prve ivf tak dufam ze sa tiez podari na prvu supu ;)
@zuzankaa88 budem drzat palce 😊✊🏻
@m696 na tvojom mieste by som dala na odporucenie lekara.. ak ti lekar povie , ze to zvladnes bez, ver mu....naozaj nieje to nic co by sa nedalo vydrzat alebo bolo nejak extremne neprijemne.... myslim, ze sa to da uplne v pohode zvladnut a vravim, ja som mojmu lekarovi hned po opu ( teda hned ked zo mna vytiahol tu giganticku ihlu :D ) povedala, ze kebyze musim ist este raz nech mi nedovoli ist s narkozou 😂
@henya ano vkladali sme dve 8 bunkove. Juuuj to este neviem zajtra mam este len krv a sono az o dva tyzdne takze to este teraz neviem. I ked bola toho aky bol ten test silny na to ze boli bez pk embryjka tak je to aj mozne 🙈 Uvidim ako bude zajtra hladina hcg. Kamoska tiez caka dvojicky je v 11tt a to ze su dve sa dozvedela dva tyzdne dozadu jeden bol schovany za druhym ako partizan 😊
@lenna71 to je super 🙂 dvojicky su podla mna super!! Prve dva roky narocne na cas, peniaze a psychiku ale potom to ma viac vyhod ako nevyhod...tak pfj pfj pfj na zajtra, napis ako dopadla krv, aj ked je to uz jasne, ale nech to mas cierne na bielom 🙂 Ja by som chcela tiez vlozit dve 🙂 tak snad sa postasti...
Ahojte,chcem sa opytat ci mi neviete poradit.Tiez som bola v centre na umele oplodnenie,kupili sme gonal za 200 eur a cakala som na menstruaciu,kt.neprisla lebo som bola tehotna😊V centre mi nechcu naspat zobrat injekcie a ja neviem ci ich mozem ponuknut ďalej za mensiu sumu ako som ich kupila.Je mi luto tych penazi...Ale som stastna ze sa nam podarilo otehotniet a uz som v 13tt.
@stankaschmidtova ahoj gratulujem skus napisat tuto na fore do skupiny samoplatcovia na ivf ze mas gonal na predaj len tam nepis cenu to sa nesmie len ze blizsie info v IP 🙂
@stankaschmidtova Aho, presne ako pise lenna71, skus ponuknut tam, mne tiez nejake ostali 🙂 A gratulujem 🙂

@lenna71 gratulujem, bolo to tvoje prve ivf??? 🙂