icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

lenna71
16. sep 2016

@henya tento bol na 17 dpt. uz netestujem lebo ma to stresuje. su dve silne a uz nejdem spekulovat lebo potom nad tym dumam ze ci nemohla byt silnejsia a tak...takze pockam pekne na sono to mam 26.9. a uvidime 🙂 juuj toto stale cakanie je pekne na nervy ti poviem 😀

henya
autor
16. sep 2016

@lenna71 tiez mam pocit, ze je to to najhorsie pri celej tejto torture ☹ Stimulacia, odbery, ultrazvuky su nic popritom cakani. Ja sidce cakam len na zajtrajsi vklad, ale aj tak sa ten cas vlecie. A najblizsich 14 dni po vklade budem musiet chodit normalne do prace, inak by som sa asi zblaznila 😀 Drzim palce na sono 🙂

lenna71
16. sep 2016

@henya dakujem. aj ja tebe drzim palce hlavne bud vesela a pozitivna. ja som tiez chodila do prace aj na kupko len som nechodila do bazena len pod sprchu - nechcela som sediet doma a stale na to mysliet.

lvancova
17. sep 2016

Ahojte kocky, tak ja som dnes 10 dpt a test vyzera celkom dobre

lenna71
17. sep 2016

@lvancova jeeeeej supeeer 👏👏👏 gratulujem!!

lvancova
17. sep 2016

@henya 10.den , mam slaby fotak , tak je to take slabe, v skutocnosti je o trosku silnejsi, len aby sa to udrzalo

lvancova
17. sep 2016

@lenna71 dakujeeem 🙂

zus_ke
17. sep 2016

@lvancova gratulujeeem 🍀🍀🍀😊

henya
autor
17. sep 2016

@lvancova urcite vydrzi, neboj a ani na to nepomysli 🙂 gratulujem a pekne tehulkovanie prajem 🙂

lvancova
17. sep 2016

@henya dakujem 🙂

michallll
17. sep 2016

@lvancova krásne koľajnice gratulujem a prajem krásne tehulkovanie. Tak už len tehulky roznasajte TTT virusiky 🙂

lvancova
17. sep 2016

@michallll dakujem si zlata 🙂

michallll
17. sep 2016

@zus_ke silnodrzim palce nech sa oplodnení všetky, dve ti vložia a tretie počká na neskôr Veľa šťastia. 🙂

henya
autor
17. sep 2016

Ahojte baby, chcem vas poprosit o vase skusenosti s pocitmi po ET...citili ste v ten den, alevo v dalsich dnoch nieco? Ja som mala ET dnes doobedu a citim take trochu pichanie na pravej strane v podbrusku...Mali ste to niektora? dakujem 🙂

lenna71
17. sep 2016

@henya ja som prvych 8-9 dni necitila vooobec nic. Okrem prs lenze tie bolia uz od stimulacie. Az okolo 9-10-11 ma zacinalo pobolievat podbrusko vzdy rano alebo vecer. Ten 10 a 11 den aj noci dost bolelo. Nieco ako na ms ale trosku taky iny tlak.

henya
autor
17. sep 2016

@lenna71 dakujem 🙂 citala som si prave nejake clanky z centier o tom, je to vraj normalne takze to bude ok 🙂

henya
autor
18. sep 2016

@zuznankaa88 @janulka232 @zus_ke babyyy co mate nove? Ako sa mate a citite? 🙂 Ja som prvy dpt a zatial nic, vcera som trosku citila podbrusko ale dnes uz nic ...

zuzankaa88
18. sep 2016

@henya ahoj, u mna nic nove, stale cakam na schvalenie a zatial nic :( dufam ze stihnem v oktobri stimulku 🙂 tebe drzim palce nech sa pekne uhniezdi a mas o tyzden // na teste ;)

henya
autor
18. sep 2016

@zuzankaa88 stimulku stihnes urcite 🙂 Ziadost schvaluju rychlo, trva to 2-3 tyzdne väcsinou, tak nech je uz cim skor spät a mozes zacat 🙂 Dakujem, snad budu //, toto cakanie je to najhorsieeee pomooooc 😀 😀 😀

janulka232
18. sep 2016

@zus_ke
@henya Ahojte baby.Tak ja som bola v piatok na sone.Ale odišla som sklamana,lebo mam iba jeden folikul a pritom som uživala lieky až tri mesiace a zbytočne.V pondelok mam prist zase na sono..Držim Vam palce,že nam ukažete dve čiarky 😉

henya
autor
18. sep 2016

@janulka232 este neboj, bude ich viac...mne pri prvom videli len 4, pri druhom 8 a nakoniec mi vybrali 8 vajicok, takze folikulov muselo byt daleko viac. Oni sa vytvoria este, budes pridavat teraz este nejake injekcie? Drzim palce, nech ich je viac...bude uvidis a ked nie, tak nej je v nom jedno krasne vajicko..

janulka232
18. sep 2016

@henya ja moc tomu neverim,že ich bude viac.Na pravej strane sa mi žiadny folikul neurobil iba na lavej jeden.Ked som bola koncom aprila na druhom IVF bolo ich nejak 4folikuly a ešte dve male a bolo iba jedno vajičko.Takže mne sa neoplati ist s jednym folikulom ist a zase zaplatit 500eur.Zajtra sa namna pozrie a potom uvidi či mi neda ešte silnejšie lieky.Ale najhoršie je to riešit v praci a ešte s partnerom pracujeme v jednom podniku

henya
autor
18. sep 2016

@janulka232 uff tak to ano ☹ So mnou bola na odbere tiez jedna super kocka, ktora bola 2x na IVF a tiez raz nemala vajicko a raz mala len jedno sa mi zda...Pri odbere tiez hovorila, ze ma len jedno a nakoniec jej vybrali 6, z toho 3 sa krasne oplodnili a vyvinuli...Uvidis na ultrazvuku, daj potom vediet, ale drziiiiim silno silno palce. Nech ti daju nieco silnejsie a urcite ich bude viac...

zuzankaa88
18. sep 2016

@henya tak podpisovala som okolo 25.8 a teraz v stredu som volala ci uz ju maju aspon evidovanu a este nemaju :( Dr. hovoril ze max 6 tyzdnov tak dufam ze aspon do konca septembra uz bude....

henya
autor
18. sep 2016

@zuzankaa88 tak snad ano, drzim palce...Mne schvalili do troch tyzdnov, buduci tyzden ti zavolaju uvidis 🙂

zus_ke
18. sep 2016

@henya
@janulka232 ahojte kocky ;) tak ja sa mam dobre, len naozaj to cakanie je na nervy 🙈 a to som len 4 den po vklade.... a jani naozaj nezufaj, este sa mozu vytvorit ;) drzim palceky ✊🏻✊🏻✊🏻

henya
autor
18. sep 2016

@zus_ke @janulka232 ja si tiez myslim, ze sa este vytvoria! 🙂 A to nie su len nejake bla bla na ukludnenie...len fakty u niektorych kociek a nase zbozne zelanie Jani 🙂 A ved toto to...to cakanie nema konca a to som len 1dpt, co bude tych dalsich 13? Osediviem 😀

zus_ke
18. sep 2016

@henya budes aj testovat ci pockas na krv ? 🙂

henya
autor
18. sep 2016

@zus_ke skusim od 10.dna...Chcem sa radsej psychicky pripravit na kazdu situaciu 🙂 A ty?

lvancova
19. sep 2016

@henya Ahoj, ja som prve dni mala bolesti ako keby som mala dostat ms, tak som stale cakala kedy pride, potom to preslo po 6 dnoch a teraz skoro nic, len ked dlhsie chodim, tak ma zacne pichat a hlavne grga sa mi zo vsetkeho a dlho