Skrátenie nekonečných dlhých chvíľ po kryoembryotransfere
Nájde sa niekto kto čaká po KET a potrebuje psychickú podporu ? Rada sa podelím o svoje pocity s niekým kto je v tej istej situácii.
@liana75 ahoj,vy ste mali iba jedno emryjko zamrazene??ja som po neuspesnom et a ideme na ket,tiez mame jedno emryjko,ale bojim sa rozmrazenia,je to blastocysta.vam sa teda rozmrazila dobre??som na prasky s toho,velmi ma sklamalo,ze to nevyslo a este teraz nervy ako sa rozmrazi..tebe silno drzim palce,nech je to tam !!! 🙂
@domuska11 ďakujem ti moja si zlatá. Tie pocity veľmi dobre poznám. Ja som na prášky od prvého dňa kedy som začala tento proces furt sa niečoho bojím a pozorujem sa. Najprv to bolo či si to dobre pichám a či budeme mať dosť vajíčok. Potom či budú dosť dobre a koľko sa z nich oplodní. Tak nasledovalo to že moje prvé ET sa tiež nepodarilo a bolo veľké sklamanie. No a tak zase ten istý pocit ako máš ty či sa dobre rozmrazí a či sa to teraz podarí. Mňa tlačí aj čas tak ako som už predtým spomínala v júni budem mať 39.rokov takže stále strehu a pod tlakom presne tak ako ty. 😒
@liana75 je to o nervy,ja idem zajtra na hysteroskopiu,chcu pozriet ci nemam nejake zrasty na maternici,lebo nevidia dovod aby sa embryjko neuhniezdilo a o mesiac idem na ket,len mma strach toho rozmrazenia! Pozri ja mam 26 r.som uplne ok,krasne sommreagovala na lieky,sono super,spg.tiez a aj tak nam ostali len dve embryjka,podla mna som mala slabu davku hormonov ale to je uz na inu temu 🙂 kazdopadne ak pojdem na druhe ivf-co nechcem,budem brat cez stimulku anofolic na podporu tvorbe vajicok,snad to nebude ani treba ! Drzim silnonpalce 🙂
@domuska11 ďakujem za podporu. Do akého centra chodíš ty ? Mne o anofolic ani nikto nič nepovedal. a pritom sa moje vajíčka tvorili pomalšie. pred výberom mi povedal že možno ich bude päť a keď potom prišiel ku mne tak mi povedal že ich bolo 8. z toho 5 sa dalo oplodniť a ostali nám len 2 na vklad. Prvé ET nám nevyšlo a na to druhé čakám a som zmätená.
@liana75 iscare mt,ja som mala 10 a ostali nam len dve,podla mna tam zohrala aj vyska hormonov,nedavam to nikomu za vinu,preda len 1 ivf je vzdy taka?loteria,nik nevie ako zareagujes a kolko bude vajok. Ale rozmrazila sa blastocysta dobre?? Nebol tam?ziadny problem?? Ja som aj tu na mk citala,ze baby cez stimulku brali inofolic a velmi pomohol a druha vec je,ze pri 2 ivf bolo uz viac vajok..neboj nic,nebude nam to treba 🙂
dievčatá ja už fakt tomu nerozumiem. Je to celé ako jeden začarovaný kruh. asi nam neostane nič iné len čakať 🙂

@ada83 veď áno len človek je už taký zmätený že už neviem čo si myslieť. toto je ako ruská ruleta. Neviem čo mám robiť či ostať doma alebo si hľadať nejakú prácu. Už aj s toho že som doma mi riadne šibe 😀